Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PASTE LA KLADOVO - SERBIA

03 - 06.05.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Bonus: Orasul Dronji Milanovac - cel mai pitoresc oras turistic de pe malul sarbesc al Dunarii

Kladovo e un orășel sârbesc asezat de-a lungul malului sarbesc al Dunarii, cu aproape 9000 de locuitori, care se afla oarecum vizavi de Drobeta Turnu Severin. Orășelul e foarte curat, cu spații verzi si oameni veseli , simpatici si primitori. Hotelul unde ne vom caza este in centrul orasului , pe malul Dunarii .

Program

Vineri, 03.05.2024: Pitesti – Portile de Fier – Cetatea Golubat - Kladovo

Plecare din Pitesti spre Serbia. Inainte de a ajunge la hotel vom vizita cetatea medievala Golubat . Fortăreața a fost construită în veacul al XIV-lea O parte a cetății este acoperită de apele Dunării ca urmare a construirii barajului de la Porțile de Fier .

După amiază ajungem la destinație iar urmatoarele 3 nopti le vom pentrece la hotelul de 3* de pe malul Dunarii iin Kladovo.

ORA 19:01:00 – Cina cu muzica live si bauturi all-inclusive . Cazare cu cina ,muzica live si bauturi all – inclusive

Sâmbătă 04.05.2024:

După micul dejun vom face o croaziera de 2 ore pe Clisura Dunarii , pana la masa de pranz.

Seara von merge la slujba de Inviere la biserica ortodoxa Sf. Gheorghe din Kladovo .

07:00 – 09:30 – Mic dejun tip bufet suedez

11:00 – 13:00 – Croaziera 2 ore pe Clisura Dunarii

13:00 - 15:00 – Masa de pranz tip bufet suedez

19:00 – 01:00 – Cina cu muzica live si bauturi all- inclusive

Cazare cu cina , muzica live si bauturi all inclusive .

Duminică, 05.05.2024: Petrecere de Paste

Mic dejun . Plimbare in frumosul orasel de pe malul Dunarii sau drumetie la Piciorul lui Traian de pe malul sarbesc .Pranz si cina festive cu oua rosii si , cozonac cu multa muzica si voie buna si bauturi incluse in pret.

07:00 - 09:30 - Mc dejun tip bufet suedez

13:00 - 15 :00 – Pranz festiv de Paste cu bauturi incluse in pret

19:00 - 01:00 – Cina festiva de Paste cu muzica live si bauturi incluse in pret .

Cazare cu cina, festiva, muzica live si bauturi all inclusive .

Luni, 06.05.2024

07:00- 9:30 Mic dejun tip bufet suedez

10:00 – 11:00 Check - out

Dupa micul dejun ne vom lua ramas bun de la oraselul sarbesc și ne pregătim de întoarcerea acasă.

Ne vom opri totusi la frumoasa manastire SF. Ana din Orsova .

PROGRAMUL ESTE FACUT DUPA ORA OFICIALA A SERBIEI

TARIF: 380 euro/pers loc in camera dubla

90 euro/pers. supliment single

380 euro /pers. loc in tripla

Copil : intre 02-6,99 ani – reducere 50%

intre 7-14,99 ani – reducere 30%

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Loc VIP autocar (bancheta 1 in spatele soferului,2 si 3 stanga dreapta)-20 euro/pers

Avans la inscriere 150 euro/pers (nerambursabil),diferenta pana la 15.02.2024.

Diferenta pana la 10. 04.2024

T A R I F U L I N C L U D E:

 • 2 nopți de cazare cu pensiune complete si 1 noapte cazare cu demipensiune. la hotel 3* în Kladovo
 • Croaziera 2 ore pe Clisura Dunarii ( transfer Kladovo – Techija si retur )
 • Pranz si cina festiva de Paste
 • Bauturi all inclusve pe durata cinelor si a pranzului festiv de Paste
 • Toate mesele vor fi servite sub forma de bufet suedez
 • Muzica live pe durata cinelor
 • Taxa de sedere si asigurare
 • Transport cu autocar modern, cu climatizare
 • Insoțitor pentru întreaga perioadă

T A R I F U L N U I N C L U D E:

 • Asigurarea medicală de călătorie și asigurarea storno
 • Cheltuieli personale
 • Intrările la obiectivele turistice – Cetatea Golubat

Alte specificatii :

In conditii de vreme nefavorabila croaziera se va reprograma sau in ultima instanta anula

 • Programul de lucru al barului/restaurantului este pana la orele 01:00 h
 • Este interzisa iesirea/introducerea produselor alimentare sau a bauturilor in restaurant
 • Excursii facultative la cerere

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 45 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Observatii / Conditii de calatorie:

- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

- Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

- Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.

- Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

- Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

- Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

- Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.

- Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

- Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

- Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

- In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

- In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

- Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

- Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

- Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Sărbătoare de Paște - Hotel Crystal Sovata

Perioada pachetului 03.05 - 06.05.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Va propunem sa petreceți Sărbătoare de Paște la Hotel Crystal Sovata, intr-o locație încântătoare cu servicii de calitate.

Tarif. 4450 lei / 2 adulți

Pachetul include:

 • 3 nopti cazare cu demipensiune
 • acces la zona SPA
 • prânz festiv în Ziua de Paște 05.05.2024
 • muzica live restaurant
 • activitati creative de Paște pentru copii.
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta