Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Program seniori si nu numai…

Plaja si relaxare la Nisipurile de Aur

04 - 07.09.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Program zilnic:

ZIUA 1. Plecare spre Nisipurile de aur dimineata cu o oprire in Varna pentru un tur pietonal, vizita Catedralei Adormirea Maicii Domnului. Dupa aceasta orpire vom merge spre Nisipurile de Aur unde ne vom caza pentru urmatoarele 3 nopti.Cazare hotel 3* cu all inclusive.

Hotelul ales de noi se afla in mijlocul unui parc,la o distanta de 400 m de plaja,camerele au balcon, aer conditionat si vedere la mare.Acesta are un restaurant care serveste mancaruri traditionale bulgare,dar si internationale, insotite de vinuri locale.

ZIUA 2. Mic dejun,plaja,sore,pranz,cina.Optional contra cost in cursul dupa amiezii va propunem o excursie la Balcic unde putem vizita Castelul Reginei Maria sau Cuibul linistit cum il numea aceasta. Aici putem vizita atat castelul cat si superba Gradina ce il inconjoara. Tot in incinta curtii castelului se poate vizita crama si se poate face degustare.

ZIUA 3. Mic dejun, plaja, soare pranz cina.

ZIUA 4. Mic dejun si plecare spre tara cu o scurta oprire in Ruse pentru a servi masa de pranz si cumparaturi.

PRET: 235 euro/pers.

Rezervare pentru un avans de 100 euro/pers. pana la 18.07.2024

Locuri VIP autocar banchetele 2 si 3 -25 euro/pers.

Bootstrap Image Preview

Pachetul include:

 • transport cu autocar/microbuz clasificat pentru transport international;
 • ghid insotitor din partea agentiei;
 • 3 nopti cazare cu all inclusive hotel de 3*

Pretul nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale conform programului (Excursie optionala Balcic 30 euro/pers);
 • asigurare travel (medicala+storno);
 • locuri preferentiale in autocar;
 • taxa hoteliera daca este cazul.

Excursiile optionale sunt calculate pentru un grup de minim 20 pers platitoare.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 35 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 40 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 30 €/pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 15 € /pers.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Observatii / Conditii de calatorie:

-Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

-Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

-Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.

-Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

-Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

-Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

-Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.

-Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

-In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

-In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

-Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

-Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

-Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

-Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Pelerinaj Grecia 06.10 -12 .10. 2024

425 EURO/PERS.

Evia – Manastirea Sf. Ion Rus

Eghina – Sf. Nectarie

Bonus agentie : Manastirea Marele Meteor


Bootstrap Image Preview

Traseu: Pitesti – Giurgiu- Salonic- Paralia – Larisa - Volos – Insula Evia – Prokopie - Atena - Port Pireus – Insula Eghina cu ferry-boat (dus-intors) –Atena - Nea Makri - Kalambaka - Paralia - Pitesti

OBIECTIVE: Valea Tempi - Manastirea Kato - Xenia , Insula Evia , Manastirea Ioan Rusul, Manastirea Sf. David, Atena,Insula Eghina - Manastirea Sf. Nectarie si Sf. Ecaterina , Manastirea Sf. Efrem cel Nou, Meteore.

Plecarea este din Pitesti in seara de 06.10.2024 Se traverseaza Bulgaria pe timp de noapte si se ajunge pe data de 07.10.2024, in cursul diminetii in Salonic – Grecia.

Ziua 1: 07.10.2024 - Timp liber in Salonic - 3 ore - pentru plimbare individuala . Se poate vizita individual : Biserica Sf. Dumitru , Biserica Sf. Sofia , Turmul Alb si faleza Marii Egee. In Salonic se poate servi si masa . Se pleaca spre Paralia pentru cazare Timp liber pentru cumparaturi. Cazare Paralia – cazare hotel 3*

Ziua 2: 08.10.2024 - Mic dejun, Se trece prin Valea Tempi, Se merge prin Larisa spre Volos,pentru a se vizita manastirea Kato – Xenia (adaposteste Braul Maicii Domnului). O legenda ortodoxa ne spune ca este bine sa avem la noi niste panglica pe care sa o lasam la racla cu Braul Maicii Domnului si in schimb sa luam de acolo o bucatica care deja a stat la racla . Braul Maicii Domnului este vindicator de diverse boli ,printre care cancer si sterilitate . Drumul se contina spre portul Glyfa pentru a lua ferry-botul spre frumoasa insula Evia . ntrati in insula Evia merge spre satul Rovies la Manastirea Sf. David, aflata intr-o zona cu vegetatie bogata . Manastirea Cuviosul David este una dintre cele mai frumoase manastiri din insula Evia . De aici se pleaca spre localitatea Procopi, pentru a vizita manastirea Sf. Ioan Rusul cu moastele sfantului - sfant, mare vindecator de divese boli . Pelerinajul este aproape de hramul Sf, Ion Rus - 27 mai Cazare in Evia – zona Lefkadi , hotel 3 /4* cu mic dejun.

Ziua 3: 09.10.2024 - Mic dejun. Dupa micul dejun ne indreptam spre Nea Macri – la manastirea Sf. Efrem cel Nou , un mare tamaduitor, fiind cunoscut drept ocrotitor al celor dependenti de droguri, al celor cuprinsi de depresie si al celor deznadajduiti.

Vom ajunge in Atena , unde vom avea timp liber si vom putea vedea schimbarea garzii de la Palatul Parlamentului. Timp liber in Atena . Cazare in Atena – hotel 3 /4* cu mic dejun

Ziua 4: 10.10..2024 - Mic dejun. Se pleaca spre portul Pireus – si se trece cu ferry- boatul in insula Egina , la Manastirea Sf. Nectarie – ( moastele Sf. Nectarie ) si Manastirea Sf Ecaterina , unde se afla si icoana Sf. Agati – protectoarea femeilor care au probleme cu sanii.Ne intoarcem in Atena . Timp liber pentru cina si plimbare. Cazare cu mic dejun in Atena – hotel 3/4 *

Ziua 5: 11.10.2024 - Mic dejun. . In drum spre Salonic ne vom opri la frumoasele Meteore - Bonus din partea agentiei - pentru a vizita Marele Meteor .Se pleaca spre Salonic unde ne vom caza. Cazare in Salonic , hotel 3 * cu mic dejun.

Ziua 6: 12.10. 2024 - Mic dejun. Plecare spre Pitesti , unde se va ajunge in cursul serii, in functie de formalitatile vamale.

TARIF:

425 euro/pers. loc in camera dubla
1
35 euro/pers. , supliment camera single

Nota: Se pot face imbarcari fara costuri suplimentare de pe traseu.

Transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Avans 150 euro/pers la inscriere pana la 15 iunie 2024 , diferenta pana la 06.09.2024

Tariful este calculat pentru un numar de minim 30 de persoane platitoare, pentru un grup de 20-25 de persoane se va plăti un supliment de 50 euro.

Locuri VIP autocar: ( bancheta 2 si 3 ,stang/dreapta), 25 euro/pers.

Plata se face in moneda euro.

Grup minim: 35 de persoane

Pretul include:

 • transport cu autocar clasificat
 • 5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3/4 * in Grecia
 • Ferry – boat ; Continent – Evia si Pireus -Eghina si retur

Bonus : Manastirea Marele Meteor

Insotitor grup din partea agentie

Pretul nu include:

 • asigurare medicala si asigurare storno ( recomandate, dar nu obligatorii )
 • intrarile la obiectivele turistice
 • Masa de pranz si cina

City taxes -30 euro/pers – se achita in agentie

Alte cheltuieli personale

Avansul este nereturnabil in cazul constituirii grupului .

Locurile din autocar se vor repartiza in functie de plata avansului

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 45 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Observatii / Conditii de calatorie:

-Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

-Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

-Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.

-Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

-Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

-Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

-Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.

-Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

-In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

-In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

-Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

-Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

-Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

-Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Bootstrap Image Preview

Splendoare in Istanbul
15-19.10.2024

Reducere EB 15 euro pana la data de 01.05.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Program zilnic:

ZIUA 1. Plecare spre Istanbul in cursul serii in data de 15.10.2024

ZIUA 2. După trecerea frontierei bulgare (Kapitan Andreevo), vom opri, pentru scurt timp, la magazinul duty free, apoi, după ce traversăm şi frontiera turcă (Kapikule), facem un popas pentru cafea şi mic dejun.Dupa sosirea in metropola de pe Bosfor,pana la momentul cazarii,vom face o oprire la un magazin de dulciuri traditionale,condimente,ceaiuri si cosmetice naturiste.Dupa preluarea camerelor,timp liber pentru plimbari si cumparaturi,inclusiv Marele Bazar.Cazare hotel 3* in Istanbul. . La lăsare serii, vă propunem o vizită la o fabrică de piele şi o drumeţie pe dealul Camlica , loc favorit de plimbare al locuitorilor din Istanbul, pe partea asiatică, pentru a vizita cea mai mare moschee din Turcia şi a doua ca mărime din lume, precum şi a ne delecta cu cartofi kumpir.

ZIUA 3. Micul dejun. Incepem vizitarea obiectivelor care fac gloria turistica a Istanbului : catedrala Sf. Sofia, palatul Topkapi , faimoasa resedinta a sultanilor otomani pana la 1856, Hipodromul cu cele trei coloane ale sale, Moscheea Albastra , una dintre cele mai frumoaase si mai mari din lumea islamica , si Cisterna subterana Serefye , fost rezervor de apa al Constantinopolului , de dimensiuni respectabile,constrtuit de imparatul Teodosius al II-lea in prima jumatate a secolului al V-lea. După amiază, vă propunem, opţional, o croazieră pe apele Bosforului, cu un vapor privat, ca să ne bucurăm de frumuseţile inegalabile ale strâmtorii ce leagă Marea Neagră şi Marea Marmara. Cazare hotel 3* in Istanbul sau similarIn cursul serii va propunem o croaziera cu seara festiva traditionala cu cina inclusa (si bauturi alcoolice) si program artistic.Cazare.

ZIUA 4. După micul dejun, timp liber sau se poate face, opţional, o excursie pe pitoreasca insulă Buyuk Ada, cu masă şi plimbare cu maşina electrică, incluse. Insula, cu vegetaţie exotică, climă blândă, grădini frumoase, vile luxoase în stil victorian, de secol 19, felurite magazine şi restaurante pitoreşti, şi unde circulă doar vehicule electrice şi biciclete, face parte dintr-un mic arhipelag, cu nouă insule, denumit Insulele Prinţilor, din apropierea Istanbulului, un loc încărcat de istorie, unde, în vremea când împăraţii creştini stăpâneau Constantinopolul, erau deportaţi membrii răzvrătiţi ai familiei imperiale. Preţul include transportul cu vaporul până la insulă şi înapoi, plimbarea cu vehiculul electric, masa la restaurant şi ghidul local. După amiază, shopping în multitudinea de magazine din centrul istoric şi în Marele Bazar

ZIUA 5. Mic dejun şi plecare spre casă.Sosire in Pitesti in cursul serii in functie de formalitatile vamale si de trafic

PRET: 235 euro/pers.

90 euro supliment sgl

Locuri VIP autocar banchetele 2 si 3 -25 euro/pers.

Pachetul include:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport international;
 • ghid insotitor din partea agentiei;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel de 3*.

Pretul nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale conform programului;
 • ghidul local (se achita obligatoriu in agentie);
 • asigurare travel (medicala+storno);
 • locuri preferentiale in autocar;
 • taxa hoteliera.

Cheltuieli suplimentare:

 • ghid local 20 euro/pers
 • croaziera zi-20 euro/pers
 • croaziera de noapte-50 euro/pers
 • excursie Insula Buyukada (Insula Printului)-50 euro/pers
 • drumetie pe dealul Camlica -25 euro/pers
 • taxa hoteliera 1 euro/noapte/pers

Excursiile optionale sunt calculate pentru un grup de minim 20 pers platitoare.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 35 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 40 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 30 €/pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 15 € /pers.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Observatii / Conditii de calatorie:

-Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

-Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

-Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.

-Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

-Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

-Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

-Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.

-Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

-In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

-In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

-Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

-Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

-Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

-Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Circuit Italia de Nord și Elveția
Bergamo, Milano și Cina cea de taină

24-30.08.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Traseu:Pitești-Rm.Valcea-Sibiu-Sebeș-Oraștie-Deva-Budapesta-Padova-Bergamo-Milano-Slavonski Brod-Belgrad-Pitesti

Program zilnic:

Ziua 1. Plecare din Pitești spre Budapesta in jurul diminetii. În capitala Ungariei, în funcție de ora sosirii, vom face un tur panoramic (Piața Eroilor, Monumentul Millenium, Bulevardul Andrassy, Opera). Vă propunem, opțional, croazieră cu cină, pe Dunăre, moment de neratat la Budapesta. Cazare hotel 3*/4* in Budapesta.

Ziua 2. Mic dejun și plecare spre Padova, unde vom admira, într-un tur pietonal, cea mai mare piață publică din Italia, Prato della Valle, apoi ne vom reculege la Basilica Sfântului Anton, unde se află mormântul sfântului Anton, unul dintre cei mai mari predicatori. Timp liber în centrul vechi și cazare zona Padova la hotel 3*/4* .

Ziua 3. După micul dejun, plecare spre Bergamo. În drum, vom face o oprire la Verona, probabil cel mai romantic oraș din lume, unde vom vizita la pas (exterior), Arena Romană, Casa Julietei, Piazza delle Erbe, Piazza dei Signori, Turnul Lamberti, Scara Dreptății, statuia lui Dante și mormintele Scaligerilor. Timp liber pentru plimbări individuale, apoi plecăm spre Bergama, unul dintre cele mai elegante și mai frumoase orașe italiene, de care locuitorii sunt atât de meândri, cu o bogată moștenire venețiană. În orașul de sus, zona istorică și pietonală, cu ale sale străduțe cochete, vom admira (exterior), alături de ghidul local, Piazza del Mercato delle Scarpe (Piața Pantofilor), Piazza Vecchia, Palazzo Scamozziano (astăzi, sediul bibliotecii municipale, cu o zestre de 500.000 de volume), Palazzo della Ragione (al Dreptății, cel mai vechi palat comunal din Italia, din 1199), Palazzo del Podesta (al cîrmuitorului orașului, astăzi muzeu de istorie), Domul, Capela Colleoni (cu fresce semnate de Tiepolo) și biserica Santa Maria Maggiore. Timp liber și cazare în zona Bergamo-Milano la hotel 3*/4*.

Ziua 4. După micul dejun, toată ziua o vom petrece în Milano, capitala modei italiene. Tur pietonal, în compania ghidului local, ca să admirăm (exterior) Castelul Sforzesco, ale cărui curți le vom traversa, faimosul Dom, cu ale sale ziduri albe, emblema orașului, Galeria Victor Emanuel al II-lea, Teatrul Scala, Piazza dei mercanti, unde vom testa cel mai vechi telefon din lume, care, în ciuda simplității sale, este ingenios și eficient. Pe durata turului pietonal, nu vom ocoli Biserica Santa Maria delle Grazie, care adăpostește una dintre cele mai celebre fresce din lume, Cina cea de taină, capodopera lui Leonardo da Vinci. Vizitarea acesteia se face contra cost și cel mai important, cu programare și rezervare din vreme. Timp liber pentru plimbări și cumpărături (sugerăm Corso Buenos Aires, cu numeroase magazine pentru toate buzunarele). Cazare zona Bergamo-Milano la hotel 3*/4*.

Ziua 5. Mic dejun și timp liber în Milano. Opțional, sugerăm o excursie în Elveția (50 de euro), la Lugano, unul dintre cele mai frumoase orașe elvețiene, pe malul lacului cu același nume, în cantonul Ticino. Cantonul respectiv este singurul loc din Elveția unde cresc măslini. În orașul vechi vom vizita (exterior) Piazza della Riforma, Via Nassa, principala arteră pietonală, biserica Sfânta Maria a Îngerilor și biserica San Rocco. Timp liber pentru plimbări și cumpărături. Propunem plimbări pe Lacul Lugano (cu hidrobicicleta sau cu vaporașul), Muzeul de Artă Modernă sau, pentru cei cu bună condiție fizică, un urcuș până la Catedrala San Lorenzo. Întoarcere pentru cazare în zona Bergamo-Milano la hotel 3*/4*.

Ziua 6. Mic dejun și plecare spre Slovenia. Scurtă oprire în capitala Sloveniei, Ljubljana, în centrul istoric, ca să admirăm Piața Congresului, Podul Dragonului, Podul Triplu, Catedrala Sfîntul Nicolae și Primăria. Cazare Slavonski Brod, în Croația la hotel 3*/4*.

Ziua 7. Mic dejun și întoarcere în țară, pe traseul Belgrad-Porțile de Fier I. Sosire la Pitești în jurul serii, în funcșie de trafic și formalitățile vamale

Bootstrap Image Preview

PRET: 589 euro/pers.

250 euro supliment sgl

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3( stanga/dreapta) din autocar, contra cost, 25 euro/pers

Avansul este nereturnabil in cazul constituirii grupului si este de 250 euro/pers pana la 31.03.2024.

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Diferenta cu 45 zile inanite de plecare .

Locurile din autocar se vor repartiza in functie de plata avansului

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful este calculat pentru un numar de minim 35 de persoane platitoare , pentru un grup mai mic se va achita un supliment de 50 euro/pers

Pachetul include:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport international;
 • ghid insotitor din partea agentiei;
 • 6 nopti cazare cu mic dejun hotelurile mentionate in oferta.

Pretul nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale conform programului;
 • ghidul local (se achita obligatoriu in agentie)
 • asigurare travel (medicala+storno);
 • locuri preferentiale in autocar
 • taxa hoteliera

Cheltuieli suplimentare:

 • ghid local 40 euro/pers
 • croaziera pe Dunare 45 euro in functie de numarul de participanti
 • excursie optionala Lugano 50 euro/pers pentru un numar de minim 20 pers.
 • taxa hoteliera 30/pers/sejur

Excursiile optionale sunt calculate pentru un grup de minim 20 pers platitoare.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie numarul minim de persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Bootstrap Image Preview

Călătorie în Serbia, Bosnia și Croația. Farmecul Mării
Adriatice. Novi Sad, Sarajevo, Mostar, cascada Kravice,
plajă la Neum, Split, Trogir și Belgrad

10-16.07.2024


Traseu: Pitești- Slatina-Craiova-Turnu Severin-Porțile de Fier I-Golubăț-Pojarevaț- Zaiecear-Vidin-Craiova-Slatina-Pitesti.

Ziua 1. Plecare din Pitești in cursul diminetii spre Novi Sad, pe traseul Slatina-Craiova-Turnu Severin-Porțile de Fier I-Golubăț-Pojarevaț, șoseaua purtându-ne printre frumusețile naturale din Clisura Dunării. Înainte de a ajunge la Novi Sad, vom face o scurtă oprire la Novo Hopovo, una dintre cele mai frumoase mănăstiri sârbești, ridicată în veacul al XV-lea de către prinții din dinastia regală Brankovich. Mănăstirea, armonioasă îmbinare dintre medieval și baroc, se află în pitorescul munte Fruska Gora, parc natural. Ajunși la Novi Sad, capitala Voivodinei, ni se va oferi privirilor, pe malul celălt al Dunării, panorama uriașei fortărețe Petrovaradin, foarte bine păstrată, una dintre cele mai impunătoare cetăți europene, supranumită Gibraltarul de pe Dunăre, ridicată de împăratul austriac Leopold I la sfârșitul secolului XVII, simbol al frecventelor războaie austro-otomane de-acum 300 de ani. Vom admira (exterior) într-un tur pietonal, Piața Libertății, catedrala catolică Sfânta Maria, Primăria, clădirea neoclasică a hotelului Voivodina, catedrala ortodoxă Sfântul Gheorghe, frumosul palat al episcopal al eparhiei Backa și încheiem cu o plimbare pe Dunavska, una dintre cele mai populare artere pietonale din oraș. Timp liber în zona pietonală, plină de magazine cochete, terase și restaurante. Opțional, sugerăm seară tradițională sârbească, la un local din centrul vechi, cu muzică, băutură și mâncare la discreție. Cazare Novi Sad la hotel de 3*

Ziua 2. Mic dejun și plecare spre Sarajevo, capitala Bosniei. Orașul a suferit major în urma războaielor de secesiune din fosta Iugoslavie, dar a fost reconstruit la milimetru, cum se spune, astfel că în 2014 a fost capitală culturală europeană. Vom admira (exterior) Podul Latin, unde a fost asasinat arhiducele Franz Ferdinand, moștenitorul tronului austro-ungar, tragic eveniment ce a dus la izbucnirea Primului Război Mondial, catedrala catolică, numită și catedrala Inimii lui Iisus, ridicată după planurile catedralei Notre Dame din Dijon (pe unul dintre pereții interiori este pictată o moschee, imagine unicat într-o biserică), catedrala ortodoxă Nașterea Maicii Domnului, una dintre cele mai mari din Balcani, moscheea Gazi Husrev Bey, de secol XVI, primul așezământ de acest fel, din lume, unde a fost instalată lumină electrică, la 1898. Timp liber în vechiul cartier popular Bascarsija, de fapt vechiul bazar otoman, plin de magazine tradiționale, cafenele și restaurante. Cazare Sarajevo la hotel de 4*

Ziua 3. După servirea micului dejun, ne îmbarcăm în autocar și plecăm spre Mostar, unul dintre cele mai frumoase orașe istorice din Balcani, bijuterie a arhitecturii otomane medievale, unde vom vizita (exterior) vechiul oraș turcesc, cu ale sale frumoase case otomane, ridicate deasupra falezelor abrupte ce străjuiesc râul Neretva, Podul Vechi, aruncat peste râul Neretva, veritabil simbol al orașului, construit în anul 1566, cu o valoare arhitecturală inestimabilă, casa turcească Biscevic, de secol XVII, și cartierul medieval Kujundziluk, cu străduțe în pantă, pavate cu pietre de râu, cartierul artizanilor și țesătorilor. Apoi, ne îmbarcăm în autocar și plecăm să admirăm un fenomen natural de excepție, frumoasa cascadă Kravice, situată în inima unui platou carstic, la 40 de kilometri de Mostar. Timp liber și cazare Mostar la hotel de 4*

Ziua 4. Mic dejun și timp liber în Mostar. Opțional, sugerăm o excursie în Croația vecină, pentru a vizita, alături de ghidul local, orașele istorice Split și Trogir, destinații turistice croate de forță, ce atrag nenumărați turiști. La Split vom vizita palatul antic al împăratului roman Dioclețian, cu locuire neîntreruptă de aproape 1.700 de ani, în jurul căruia s-a dezvoltat orașul medieval, cu amprentă venețiană, catedrala Sfântul Domnius (este, de fapt, fostul mausoleu al împăratului) și vechiul templu al lui Jupiter. La Trogir, unde se păstrează nealterate vestigiile stăpânirii venețiene, un adevărat oraș-muzeu, strâns ăn centura zidurilor sale medievale, pe o peninsulă, ne vom bucura de priveliștea turnurilor, porților, arcadelor, clădirilor și străduțelor ce ne dau impresia suntem în Italia de-acum multe secole. Orașul vechi este dominat de clădirea semeață a catedralei Sfântul Laurențiu, o foarte frumoasă construcție de secol XIII. Timp liber și întoarcere în Bosnia. Cazare Mostar la hotel de 4*

Ziua 5. Mic dejun și plecare spre Neum, perla Bosniei la Adriatică, destinația estivală favorită a bosniecilor, unde ne vom bucura de soare, de plajă și de apele incredibil de limpezi ale mării. Întoarcere la Mostar pentru cazare la hotel de 4*

Ziua 6. Mic dejun și plecare spre Belgrad, unde ne vom plimba pe faimoasa stradă pietonală Kneaz Mihailo, inima comercială a vechiului oraș, cu clădiri somptuoase, restaurante și magazine cochete. Cazare Belgrad la hotel de 3*

Ziua 7. După servirea micului dejun, plecăm spre țară, pe traseul Zaiecear-Vidin-Craiova. Pe drum, vom opri ca să admirăm impunătoarea mănăstire fortificată Manasia, cu ziduri intacte, neatinse de trecerea timpului, ctitorie de secol XV a despotului Ștefan Lazarevici. Apoi, pauză de prânz în pitorescul orășel Zaiecear. Sosire în Pitești în jurul serii, în funcție de trafic și formalități vamale

Bootstrap Image Preview

TARIF : 495 euro/pers. loc in camera dubla

150 euro/pers, supliment de single

Plata se face in moneda euro .

Tarifele pot suferi modificări în funcție de fluctuatia prețului combustibilului.

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3( stanga/dreapta) din autocar, contra cost, 25 euro/pers

Avansul este nereturnabil in cazul constituirii grupului si este de 200 euro/pers pana la 01.04.2024.

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Diferenta cu 45 zile inanite de plecare .

Locurile din autocar se vor repartiza in functie de plata avansului

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful este calculat pentru un numar de minim 35 de persoane platitoare, iar pentru un grup intre 20-25 se va platii un supliment de 50 euro/pers.

Tariful include :

 • transport cu autocar clasificat
 • 6 nopti cazare(1 noaote in Novi Sad,1 noapte in Sarajevo, 3 noptii in Mostar, 1 noapte in Belgrad) cu mic dejun la hoteluri 3/4* sau similar, conform clasificarii normelor locale
 • ghid din partea agentiei
 • BONUS din partea agentiei vizita la Cascada Kravice;

Tariful nu include :

 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Masa de pranz si cina
 • Excursiile optionale
 • Asigurare storno/medicala recomandata.
 • Ghizi locali

City taxes: 15 euro/pers.

Excursie opțională in Croatia in orasele istorice Split si Trogir ( 60 euro/pers pentru un grup minim de 20 de pers).

Asigurare medicala si asigurare storno (recomandate )

Ghizi locali: 35 euro/pers. - plata in agentie

Preturile excursiilor optionale sunt dinamice si pot suferi modificari.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie numarul minim de persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

IMPORTANT!! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

- Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

- Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

- Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Corfu, sudul Italiei și Roma

25.10 - 03.11.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Traseu: Pitesti - Giurgiu - Ruse - Kulata - Salonic - Igumenitsa - Ferry Boat - Corfu - Ferry Boat - Igumenitsa - Ferry Boat - Bari - Matera - Bari - Lecce - Bari - Roma - Padova - Budapesta - Nadlag - Deva - Pitesti

O uimitoare călătorie, care ne va purta prin locuri de vis. Corfu, cu incofundabila sa amprentă venețiană, de unde ne veghează Sfântul Spiridon, Bari, orașul Sfântului Nicolae, făcătorul de minuni, Lecce, capitala barocului italian, Matera, orașul rupestru, casele conice din Alberobello, Napoli, colinele pline de frumuseți ale Cetății Eterne-Roma, dar și incredibilele minunății ale Peșterii Postojna, din Slovenia.

Traseu:

Întâlnirea grupului se facde pe data de 25.10 seara pentru a pleca spre Igoumenitsa (Grecia).

Ziua 1: Pe drum, oprire la Salonic, pentru plimbări individuale și servirea mesei de prânz. Sosire Igoumenitsa, spre seară, și cazare la hotel 3*.

Ziua 2: Mic dejun și îmbarcare pe feribotul care ne va purta spre Corfu, unde ne vom reculege în catedrala insulei, ce adăpostește moaștele Sfintei Împărătese Teodora, și în Biserica Sfântul Spiridon, care conține racla cu moaștele întregi ale sfântului. După aceea, timp liber în Corfu Town, pentru plimbări și vizite individuale sau shopping (sugerăm icoane din magazinele de lângă Biserica Sfîntul Spiridon, dar și articole de pielărie, acestea fiind de calitate și accesibile tuturor buzunarelor). Întoarcere la Igoumenitsa, pentru îmbarcare pe vaporul de Bari (cabinele sunt de patru paturi, cu baie proprie), prevăzut și cu restaurant cu autoservire și locuri de fumat-chiar dacă vaporul pleacă la ora 00.00, inainte de îmbarcare ne vom supune unor formalități similare celor de pe aeroporturi

Ziua 3: Sosire în Bari la ora 09.00, ora Italiei (o oră înapoi față de a noastră și a Greciei). După debarcare, vom vizita vechea catedrală romanică din Bari, care adăpostește mormântul Sfântului Ierarh Nicolae, important loc de pelerinaj, atât pentru catolici, cât și pentru ortodocși. Apoi, ne vom urca în autocar pentru a merge la Matera, extraordinarul oraș rupestru, săpat în tuf, și ale sale locuințe troglodite, numite sassi, oraș cu un destin uimitor. Dacă în anii ‘50, Matera era o așezare insalubră și săracă, aproape abandonată de locuitori, turismul i-a dat o nouă viață. În 1993 este înscris în patrimoniul UNESCO, apoi, în 2019, devine capitală europeană a culturii. Alături de ghidul local, vom admira cartierele troglodite (Sasso Barisano și Sasso Caveoso), Piazza Vitorio Veneto, cu clădirile sale istorice, Palumbaro Lungo, o impresionantă cisternă adâncă de 16 metri, Domul și biserica Sfântul Ioan Botezătorul, din piațeta cu același nume. Întoarcere la Bari, unde se pot admira în orașul vechi, în funcție de timp, dar și de poziția hotelului, castelul normando-suab și Catedrala San Sabino. Timp liber și cazare zona Bari la hotel 3*.

Ziua 4: După micul dejun, timp liber în Bari sau excursie opțională (45 de euro) la Lecce, capitala barocului italian, adevărată bijuterie arhitecturală. Alături de ghidul local, vom hoinări pe străduțele care fac deliciul acestui oraș cu adevărat unic. Ne vor fura privirile zidurile orașului, castelul lui Carol al V-lea, Domul, Piața Domului, Palatul Episcopal, amfiteatrul roman, Basilica di Santa Croce, vasta piață Sant’Oronzo și coloana barocă ce susține statuia sfântului Oronzo, patronul spiritual al orașului, și bisericile San Mateo și Santa Chiara, aceasta din urmă adăpostind un cochet muzeu istoric al orașului, cu acces gratuit. Timp liber. La întoarcere, oprire la Alberobello, destinație turistică foarte populară, unde vom admira spectaculoasele case acoperite cu conuri de piatră, așa-numitele trulli. Cazare zona Bari la hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun și plecare spre Roma, cu oprire la Napoli, capitala regiunii istorice italiene Campania, oraș străjuit de înălțimile vulcanului Vezuviu. Înainte de a debarca, vom admira, din autocar, embleme ale orașului, clădirile Castelului Nou, Palatului Regal și Teatrului San Carlo. Apoi, tur pietonal, în c are ne vom bucura de frumuseți ale orașului. Via Toledo, arteră pedestră, inima comercială a orașului, și foarte popularul cartier spaniol, unde amintirea legendarului Maradona e omniprezentă, biserica Gesu Nuovo, cu neobișnuita sa fațadă, și Mănăstirea Santa Chiara, cu ale sale magnifice coloane cu faianță (maiolică) din curtea interioară. Timp liber pentru plimbări individuale, servirea mesei (recomandăm pizza prăjită, o specialitate strict locală) sau shopping în multitudinea de magazine de pe Via Toledo. Plecare spre Roma și cazare în zona Roma la hotel de 3*.

Ziua 6: Mic dejun și plecare spre Roma, în al cărei centru vom ajunge cu metroul, din cauza restricțiilor impuse autocarelor, orașul fiind împărțit în zone turistice cu acces limitat, în scopul evitării unui trafic foarte aglomerat (cartela de călătorie, valabilă o zi întreagă pentru toate mijloacele de transport public din capitala Italiei, costă în jur de 10 euro). Împreună cu ghidul local, vom face turul pietonal roman, pentru a ne bucura de frumusețile oferite de Cetatea Eternă (programul pietonal se va adapta la capacitatea de deplasare a grupului-durează în jur de trei ore-recomandăm încălțăminte foarte comodă). Vom admira (exterior) Colosseum-ul și arcul de triumf al împăratului Constantin, Forumul Roman (mare parte a acestuia fiind vizibilă de pe bulevard), Biserica Sfântul Cosma și Damian, Forumul lui Augustus, Columna lui Traian și forumul cu același nume, Piața Veneția, Altarul Patriei, Fontana di Trevi, Piața Spaniei, Fontana della Barcacia, Panteon-ul, Piața Navona, castelul Sant’Angelo și Basilica San Pietro de la Vatican, unde se găsesc moaștele Sfântului Petru, unul dintre marile locuri de pelerinaj ale lumii catolice (vizitarea bisericii se poate face în timpul liber, dar trebuie luată în calcul aglomerația). Timp liber (sugerăm vizitarea Basilicii San Pietro sau a Muzeului Vaticanului, dar la acesta din urmă recomandăm rezervare prin intermediul agentiei, în prealabil, deoarece cozile sunt gigantice, la fel ca la Basilica San Pietro)-turul pietonal se va face, obligatoriu, cu dispozitive auditive, închiriate de la fața locului. Cazare zona Roma la hotel 3*.

Ziua 7: După servirea micului dejun, plecare spre Padova, dar nu înainte de a opri ca să vizităm Villa d’Este, splendidă reședință renascentistă a cardinalului Ippolito d’Este, ridicată de către acesta în 1550. Complexul este faimos pentru superbele sale grădini, statui și fântâni alegorice cu jocuri de apă. În funcție de timp și de vreme, putem face o scurtă oprire la Ferrara, ca să admirăm, la exterior, elegantul și impozantul castel d’Este, din centrul istoric al orașului. Cazare zona Padova la hotel 3*.

Ziua 8: Plecare spre Budapesta, dar în drumul nostru ne vom opri ca să vizităm o minune a naturii, spectaculoasa peșteră Postojna, cu fantastice stalactite și stalagmite, a căror vedere taie respirația vizitatorului (o parte din traseul de vizitare se străbate cu un trenuleț special). Sosire Budapesta, unde sugerăm, opțional, o antrenantă seară tradițională maghiară la Bor Katakomba, un restaurant amenajat într-o uriașă pivniță, asezonată cu muzică, trei feluri de mâncare și vin la discreție. Cazare Budapesta la hotel 3*.

Ziua 9: Mic dejun și plecare spre casă, unde vom ajunge, în funcție de trafic și formalități vamale, în jurul serii.

PRET: 799 euro/pers . loc in camera dubla/si in cabina de 4 persoane pe ferry boat

Suplimente: 40 euro/pers. loc in camera dubla si in cabina de 3 pers. pe ferry boat

80 euro/pers. loc in camera dubla si in cabina de 2 pers. pe ferry boat

Supliment single 300 euro/pers. pentru hotel si loc in cabina de 2 pers. pe ferry boat ( nu se da cabina single )

Plata se face in moneda euro

Bootstrap Image Preview

Preturile pot suferi modificări în funcție de fluctuatia prețului combustibilului.

Hotelurile se vor nominaliza dupa achitarea avansului in functie de disponibilitatea acestora.

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3( stanga/dreapta) din autocar, contra cost, 25 euro/pers

Avansul este nereturnabil in cazul constituirii grupului si este de 300 euro/pers pana la 15.06.2024.

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Diferenta de bani cu 45 zile inanite de plecare .

Locurile din autocar se vor repartiza in functie de plata avansului

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful este calculat pentru un numar de minim 30 de persoane platitoare, pentru un grup de 20-25 de persoane se va plăti un supliment de 50 euro.

Pachetul include:

 • Transport cu autocar clasificat;
 • 7 nopţi de cazare în camere duble hoteluri 3*(clasificare locală, situate în afara oraşelor);
 • 7 mic dejun
 • 1 noapte cazare pe feribot Igoumenitsa – Bari/Brindisi (cabine cu 4 paturi, tip 3/2);
 • Însoţitor din partea agentiei;
 • Ghid vorbitor de limba romana din partea agentiei.

Pachetul nu include:

 • Ghizi locali – Roma, Bari,Napoli,Lecce;
 • Intrările la obiectivele turistice, intrarea la Vatican, Pestera Postojna ,Bor Katakomba sunt optionale iar in momentul rezervarii se vor achita de catre turisti in agentie pentru a se face programare online ;
 • Asigurarea medicală
 • Asigurarea storno – facultativă (asigurare de anulare a călătoriei, în valoare de 1,5% din costul pelerinajului, se achită în lei la cursul zilei şi se încheie la semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turitice, în pachet cu asigurarea medicală de călătorie)
 • cartela de calatorie Roma.

City taxes: 40 euro/pers.

Excursie opțională Lecce (45 euro/pers.)

Preturile excursiilor optionale sunt dinamice si pot suferi modificari.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie numarul minim de persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program

IMPORTANT!! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar.

Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Bootstrap Image Preview

Magia Istanbulului

19 - 23.11.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Program zilnic:

ZIUA 1. Plecare spre Istanbul in cursul serii in data de 19.11.2024.

ZIUA 2. După trecerea frontierei bulgare (Kapitan Andreevo), vom opri, pentru scurt timp, la magazinul duty free, apoi, după ce traversăm şi frontiera turcă (Kapikule), facem un popas pentru cafea şi mic dejun.Dupa sosirea in metropola de pe Bosfor,pana la momentul cazarii,vom face o oprire la un magazin de dulciuri traditionale,condimente,ceaiuri si cosmetice naturiste.Dupa preluarea camerelor,timp liber pentru plimbari si cumparaturi,inclusiv Marele Bazar.Cazare hotel 3* in Istanbul. . La lăsare serii, vă propunem o vizită la o fabrică de piele şi o drumeţie pe dealul Camlica , loc favorit de plimbare al locuitorilor din Istanbul, pe partea asiatică, pentru a vizita cea mai mare moschee din Turcia şi a doua ca mărime din lume, precum şi a ne delecta cu cartofi kumpir.

ZIUA 3. După servirea micului dejun, vă propunem o croazieră de vis pe apele înspumate ale Bosforului cu durata de aproximativ 3 ore, cu opriri la Arnavutkoy (suburbie istorică din Istanbul), pentru a savura o aromată cafea turcească sau un ceai delicios, și la impozanta fortăreața Rumeli Hisari, ce ne așteaptă să-i fotografiem impresionantele ziduri și turnuri exterioare. Până la debarcader și înapoi la hotel, ne vom deplasa cu tramvaiul.Seara, se poate organiza, pentru cine dorește, o croazieră, cu cină festivă șispectacol muzical antrenant, pe Bosfor . Cazare hotel 3*.

ZIUA 4 După servirea micului dejun, în compania ghidului local, vom lua Istanbulul la pas și cu tramvaiul pentru a vedea vechi cartiere ale orașului, adevărate giuvaere ascunse, cosmopolite, cu parfum de epoci apuse, în care, la fiecare pas, vizitatorul este întâmpinat de clădiri viu colorate, palate, mici restaurante de familie, cafenele și magazine vintage. Astfel, vom coborâ, prima dată, din tramvai, la Muzeul Panorama 1453, unde vom afla povestea cuceririi Constantinopolelui de către turci, spusă de o spectaculoasă dioramă, cu sunete și imagini. Ne urcăm din nou în tramvai, coborâm după câteva stații și vom face câțiva pași, ca să admirăm cartierul Balat,cu pitoreștile clădiri colorate.

Descoperim apoi Piaţa Taksim, tramvaiul nostalgic, asemănător cu cel din San Francisco, Bulevardul Istiklal sau Grande Rue de Pera, cum se numea, până la proclamarea Republicii Turcia, cel mai de „fiţe” bulevard din acele tim-puri, catedrala Sfîntul Francisc de Asissi, numeroase magazine cu brand-uri renumite, adevărat paradis al amatorilor de shopping, şi Turnul Galata, cu vedere asupra Istanbulului istoric şi a Cornului de Aur, golful natural care separă partea europeană a marelui oraş în două.Cazare hotel 3 *.

ZIUA 5. Mic dejun şi plecare spre casă.Sosire in Pitesti in cursul serii in functie de formalitatile vamale si de trafic

PRET: 235 euro/pers.

90 euro supliment sgl

Bootstrap Image Preview

Rezervare pentru un avans de 100 euro/pers.

Locuri VIP autocar banchetele 2 si 3 -25 euro/pers.

Pachetul include:

 • transport cu autocar clasificat pentru transport international;
 • ghid insotitor din partea agentiei;
 • 3 nopti cazare cu mic dejun hotel de 3*.

Pretul nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale conform programului;
 • ghidul local (se achita obligatoriu in agentie)
 • asigurare travel (medicala+storno);
 • locuri preferentiale in autocar
 • taxa hoteliera

Cheltuieli suplimentare:

 • ghid local se va verifica pretul
 • croaziera zi-cu Rumeli Hisari se va verifica pretul
 • croaziera de noapte-se va verifica pretul
 • drumetie pe dealul Camlica -se va verifica pretul
 • taxa hoteliera se va verifica pretul

Datorita inflatiei din Turcia preturile se pot modifica.Se vor comunica inainte plecarii cu 30 de zile cand turistii vor plati din agentie aceste excursii optionale.

Excursiile optionale sunt calculate pentru un grup de minim 20 pers platitoare.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 35 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

In cazul unui grup mai mic de 40 pers., se va achita un supliment de neintrunire grup minim, dupa cum urmeaza: pentru un grup intre 25-29 persoane = 30 €/pers; iar pentru un grup intre 30-39 persoane = 15 € /pers.

Agentia organizatoare isi rezerva dreptul de a anula programul daca nu se vor inscrie minim 25 persoane, iar turistii vor fi instiintati nu mai tarziu de 7 de zile calendaristice inainte de inceperea executarii pachetului.

- Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane. In cazul neintrunirii grupului minim, excursia optionala va fi anulata sau recalculata in functie de numarul de participanti.

- Tarifele mentionate in programul detaliat pentru vizitele optionale sunt informative si pot suporta modificari, in functie de partenerii locali/economia tarii sau alte detalii neprevazute.

- Inscrierea la anumite excursii optionale, in timpul circuitului, se face in functie de marimea grupului si al locurilor disponibile in autocar.

- Pentru obiectivele turistice unde este nevoie de rezervare in prealabil, agentia va percepe o taxa de rezervare.

- Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, respectand vizitarea tuturor obiectivelor din program.

- Pentru explicatiile in obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

Observatii / Conditii de calatorie:

-Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii este necesar sa fie insotit de cel putin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat. Informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro.

-Persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina, pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite). Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.

-Va rugam sa va asigurati ca documentele de calatorie nu prezinta urme de deteriorare a elementelor de siguranta si ca sunt valabile.

-Autoritatile de frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

-Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program. Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

-Bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala.

-Agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor sa a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente.

-Este interzis fumatul in camerele unitatilor de cazare (cu exceptia camerelor pentru fumatori). In caz contrar, turistul va suporta toate penalizarile impuse de unitatea de cazare.

-Agentia organizatoare nu garanteaza existenta anumitor facilitati de cazare (minibar, frigider, aer conditionat, ferestre rabatabile, seif), atat timp cat se asigura clasificarea pe stele mentionata in programul detaliat. Hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat etc); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

-Nominalizarea hotelurilor se va face in informarea de plecare transmisa cu 3 zile inainte de inceputul calatoriei (sau prin exceptie cu maximum 24 h inainte de plecare), in functie de marimea grupului. Mentiunea ”sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

-Hotelul isi rezerva dreptul de a solicita fiecarui turist o suma cash sau o copie a cartii de credit personale, ca garantie pentru cheltuielile suplimentare ce urmeaza a fi facute pe parcursul sederii.

-In situatia in care turistul are cerinte speciale cum ar fi: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special s.a., acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului.

-In ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii.

-Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa.

-Avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).

-Nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;

-Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6 - 12 ani, beneficiaza de reducere, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

-Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta