Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MANASTIREA SI LACUL OASA - 02 septembrie 2023


Traseu: Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu - Sebes - Baraj Oasa - Manastirea Oasa - Pitesti

Obiective : Lacul Oasa , Manastirea Oasa .

TARIF: 179 lei/pers.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 20 lei/pers.

Aceasta conditie este acceptata de turistii inscrisi in excursie, automat, la semnarea contractului de servicii turistice

Plata integral la inscriere.

Tariful include :

- transport cu autocar /microbuz

- representant din partea agentiei

Tariful nu include:

- Intrarile la obiectivele turistice

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/pers. -

Plata integrala la inscriere

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite, NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )


IN POSTUL SFINTEI MARII - MANASTIRI TRANSILVANENE

SAMBATA DE SUS – BERIVOI – SINCA VECHE

EXCURSIE 1 ZI 05 AUGUST 2023


TRASEU: Pitesti –Sibiu – Avrig – Ucea – Vistea – Sambata de Sus – Berivoi – Sinca Veche - Zarnesti – Bran – Pitesti

OBIECTIVE: Manastirea Sambata de Sus , Izvorul Parintelui Arsenie Boca Manastirea Berivoi , Manastirea Sinca Veche

Se pleaca pe Valea Oltului spre manastirea Sambata de Sus , ctitorita de Constantin Brancoveanu, la poalele muntilor Fagaras . Parintele Arsenie Boca a fost staretul acestei manastiri si in apropierwa manastirii este un izvor unde parintele isi petrecea mult timp n liniste si meditatie. Se ajunge in aproximativ 20 – 30 min pietonal pe la marginea padurii.

Vom avea si timp libr pentru masa de pranz.

Vom merge in continuare la manastirea Berivoi , așezată pe malul râului Berivoi, într-o minunată poiană înconjurată de codrii de foioase și rășinoase. Are hramul Sf. Apostol Andrei.

La intoarcere spre casa ne vom opri la “ Grota dorintelor “ de la manastirea Sinca Veche. Localnicii îi spun Mănăstirea rupestră de la Șinca Veche sau "Templul Ursitelor" , deoarece spun ei, ca aici se implinesc multe dorinte.

PRET: 155 lei/persoana pentru un grup de 30 pers. Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 20 lei/pers.

Aceasta conditie este acceptata de turistii inscrisi in excursie, automat, la semnarea contractului de servicii turistice

Locuri VIP – bancheta 1 diin spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/pers. -

Plata integrala la inscriere

Pretul include:

- transport autocar/microbus

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

masa de pranz

alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )


RELAXARE - SI ISTORIE IN BUCURESTI

PERIOADA 03.09.2023


TRASEU: Pitesti – Bucuresti si retur.

OBIECTIVE: Palatul Sutu, Muzeul Varstelor , Gradina Botanica “ Dimitrie Brandza “ Palatul Sutu , actualmente Muzeul Municipiului Bucuresti a fost ridicat la porunca postelnicului Costache Gr. Suțu, între anii 1833-1835, în stil neogotic , după planurile unor arhitecților vienezi Este o cladire diferită de toate celelalte din București starnind curiozitatea celor care trec pe langa ea.

Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute este o poveste atât despre intimitate, cât și despre evoluția raporturilor dintre generații în ultimii trei sute de ani, având Bucureștiul

drept studiu de caz. Trăim şi înţelegem cu adevărat numai vârsta pe care o avem deși adunăm în «muzeul» personal prelungiri culturale ale generaţiilor mai vechi. Și în această moștenire primită, cu fiecare an trăit, adăugăm sentimente, întâmplări, proiecte.

Muzeul Vârstelor este o proiecție despre cum ar fi arătat o zi din viața noastră, din secolul al XVIII-lea până în prezent. Muzeul Vârstelor a fost deschis la Casa Filipescu-Cesianu .

Gradina Botanica. Având o suprafaţă de 18,2 ha, Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” este organizată în sectoare exterioare specifice (exemple: Decorativ, Plante rare, Flora

Dobrogei, Rosarium Iridarium, Taxonomic, Flora Asiei, Plante utile) şi sectoare interioare (Serele, Herbarium, Biblioteca, Centrul de educaţie ecologică). În ultimii ani au fost

dezvoltate noi sectoare: Grădina Bunicii – o grădină tradiţională ţărănească, Grădina copiilor, Grădina cu cărţi. Colecţiile de plante vii ale Grădinii Botanice „D. Brandza” numără circa 3.500 .

PRET: 110 lei/persoana

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/pers

Pretul include:

- transport autocar/microbuz

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

- Intrarile la obiectivele turistice :

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. Pentru un numar de 30 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per.

Aceasta conditie este acceptata de turistii inscrisi in excursie, automat, la semnarea contractului de prestari servicii turistice

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor

( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu , care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/

Bootstrap Image Preview

NE BUCURAM DE TOAMNA LA TARGOVISTE

CASA ROMANTEI – MUZEUL POLITIEI ROMANE – MANASTIREA

VIFORATA – PARCUL CHINDIA TARGOVISTE


TRASEU: Pitesti - Targoviste - Pitesti

OBIECTIVE : CASA ROMANTEI - MUZEUL POLITIEI ROMANE - MANASTIREA VIFORATA – . -„Casei Romanței” – spațiul unic în România dedicat de către Centrul Cultural pentru

UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște, constituie unul dintre cele mai remarcabile argumente cu care promovăm Romanța ca gen liric de patrimoniu al culturii naționale. Muzeul ”Casa Romanței” din Târgoviște se deschide cu „Sala vocilor de aur”, dedicate corifeilor romanței și marilor voci ale scenei românești și internaționale care au slujit Romanța și Festivalul Național „Crizantema de aur”.

- Muzeul Național al Poliției Române a fost amenajat într-o clădire cu mare valoare artistică și istorică construită inițial în anul 1701 din inițiativa domnitorului Constantin Brâncoveanu, pe locul alteia mai vechi. Sălile muzeului adăpostesc și conservă bogate colecții de heraldică, uniforme și echipament, documente și obiecte din istoria, de peste un secol și jumătate, a Poliției și Jandarmeriei Române.

-Mânăstirea Viforâta, o altă bijuterie a artei eclesiastice din Ţara Românească, care alături de alte mănăstiri, întregesc patrimoniul cultural bisericesc al acestor meleaguri pline de istorie. Din cronici, reiese că prima atestare documentară a Mănăstirii Viforâta este anul 1530, iar primul ctitor este voievodul Vlad Vodă al V-lea .

Urmeaza si alti ctiori importanti :Voievodul Matei Basarab si Constantin Brancoveanu cu sotia sa Doamna Maria.

PRET : 125 lei/persoana

Pretul include:

- transport clasificat

- reprezentant agentie

Pretul nu include:

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

- Asigurare medicala si asigurare storno ( optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare

- NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate ;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale; In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ; Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii . In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview

TRANSBUCEGI - PESTERA IALOMITEI - SINAIA

TRASEU: PITESTI – TARGOVISTE – MOROENI – PESTERA IALOMITEI - SINAIA - PITESTI

OBIECTIVE: Manastirea Ialomitei , Pestera Ialomitei , Sinaia - centru -

12 august 2023 - 1 ZI

TARIF 139 LEI/PERS. pentru 30 de platitori

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 euro/pers. sau de a anula excursia

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar: 20 lei/pers.

TARIFUL INCLUDE: - Transport cu autocar clasificat , Insotitor din partea agentiei

TARIFUL NU INCLUDE: - Intrarile la obiectivele turistice, Masa de pranz, Alte cheltuieli personale

Documente de calatorie : cartea de identitate si cuponul de pensie

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite

NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !! Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.