Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bootstrap Image Preview

VA INVITAM O ZI IN JUDETUL VALCEA 17 IUNIE 2023


Traseu :Pitesti – Ramnicu Valcea – Maldar - Retur

Obiective: Muzeul Trovantilor – Complexul Muzeal Maldaresti – Parcul Zavoi - Judetul Valcea , este o zona istorica atestata documentar de catre Domnitorul Mircea cel Batran.

Vom descoperi impreuna o parte din obiectivele importante din judetul Valcea.

Primul obiectiv pe care il vom vizita va fi Muzeul Trovantilor din Costesti.

Rezervaţia naturală reprezintă un muzeu geologic în aer liber, o zonă cu mici denivelări aflată la baza unei cariere de nisip, în a cărui perimetru se găsesc mai multe formaţiuni geologice sub forma de pietre , cu dimensiuni de la câţiva centimetri până la câţiva metri şi forme neregulate, sferice sau elipsoidale; cunoscute sub denumirea de trovanţi.

Drumul nostru va continua spre localitatea Maldaresti, pentru a vizita Culele din Maldaresti, case specifice arhitecturii vechi valcene.

Cula Duca (Măldărescu), ridicată în perioada 1812-1827, se află, împreună cu Cula Greceanu şi Casa Memorială I.G.Duca, în „Complexul Muzeal Măldăreşti”,din localitatea Măldăreşti, Vâlcea.

Construită de către Gheorghiţă Măldărescu, a fost cumpărată în anul 1910 şi amenajată în stil tradiţional românesc de către omul politic I.G.Duca.

În perioada anilor 1966-1967 au fost executate lucrări de conservare şi restaurare. După restaurare, culele Greceanu şi Duca de la Măldăreşti au fost folosite şi ca decoruri pentru turnarea filmelor Neînfricaţii (serial TV nedifuzat, 1969), Drumul oaselor (1980), Iancu Jianu haiducul (1981) şi Trandafirul galben (1982).

Ne vom opri si in frumosulavoi din Ramnicu Valcea , unde vom avea timp liber pentru masa si plimbare .

TARIF : 99 lei / pers.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/persoana

Pretul include :

Transport cu autocar clasificat

Reprezentat agentie

Pretul nu include :

Intrarile la obiectivele turistice :

Masa de pranz

Alte cheltuieli personale


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu , care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

PLOIESTI - ORASUL LUI CARAGIALE SI AL CEASURILOR


TRASEU : Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Pitesti

OBIECTIVE : - Muzeul Memorial “I.L. Caragiale “ ,- Muzeul Ceasurilor , - Casa Tartgovetului - Tur pietonal in centru Muzeul Memorial I.L.Caragiale din Ploiesti ,a luat fiinta din pasiunea pentru cultura a distinsului profesor N. Simache in anul 1962,cand s-au sarbatorit 110 ani de la nasterea marelui classic al literaturii romane. Muzeul ilustreaz a principalele momente din viata si creatia scriitorului .reflecta imaginea scriitorului atat in oglinda contemporanilor cat si in cea a posteritatii .

Muzeul Ceasului „Nicolae Simache” adăpostește o colecție impresionantă de ceasuri, adevărate opere de artă realizate în Europa.

În colecția muzeului se găsesc piese foarte vechi: ceasuri de tip astronomic din 1544 și 1562 produse în Olanda și Augsburg, cadrane solare din sec XVII si XVIII realizate la Paris, ceasul cu apă realizat în 1654 la Londra, ceasuri de mobilier, ceasuri de șemineu, ceasuri de perete, de buzunar și ceasuri de călătorie, clepsidre și multe altele.

Ceasurile de buzunar alcătuiesc cea mai importantă categorie, cea mai veche piesă fiind realizată în Germania în 1652, fiind urmate de ceasuri de buzunar produse în Franța, Anglia și Elveția.

Veți găsi și câteva curiozități: ceasul misterios al cărui mecanism este înglobat în ramă și are cadranul transparent, ceasul care imită „uzina cu aburi” în miniatură, ceasul „frizerului”.

Muzeul „Casa de târgoveț din secolele al XVIII-lea – al XIX-lea” este monument de arhitectură aparținând tipului de casă țărănească de epocă, construită în jurul anului 1785, fiind caracteristică târgurilor prahovene. O casă autentică de negustor cu origini aromâne, dar o casă de târgoveț cu motive orientale mai ales la interior. Exteriorul casei fiind într-un stil neo-românesc, brâncovenesc aș spune, cu un pridvor generos și decorațiuni florale la ferestre.

TARIF : 125 lei / pers.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/persoana

Pretul include :

Transport cu autocar clasificat

Reprezentat agentie

Pretul nu include

Masa de pranz

Alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu , care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

NE BUCURAM DE TOAMNA LA TARGOVISTE
CASA ROMANTEI – MUZEUL POLITIEI ROMANE – MANASTIREA VIFORATA – PARCUL CHINDIA TARGOVISTE


TRASEU: Pitesti - Targoviste - Pitesti

OBIECTIVE : CASA ROMANTEI - MUZEUL POLITIEI ROMANE - MANASTIREA VIFORATA – . -„Casei Romanței” – spațiul unic în România dedicat de către Centrul Cultural pentru

UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște, constituie unul dintre cele mai remarcabile argumente cu care promovăm Romanța ca gen liric de patrimoniu al culturii naționale. Muzeul ”Casa Romanței” din Târgoviște se deschide cu „Sala vocilor de aur”, dedicate corifeilor romanței și marilor voci ale scenei românești și internaționale care au slujit Romanța și Festivalul Național „Crizantema de aur”.

- Muzeul Național al Poliției Române a fost amenajat într-o clădire cu mare valoare artistică și istorică construită inițial în anul 1701 din inițiativa domnitorului Constantin Brâncoveanu, pe locul alteia mai vechi. Sălile muzeului adăpostesc și conservă bogate colecții de heraldică, uniforme și echipament, documente și obiecte din istoria, de peste un secol și jumătate, a Poliției și Jandarmeriei Române.

-Mânăstirea Viforâta, o altă bijuterie a artei eclesiastice din Ţara Românească, care alături de alte mănăstiri, întregesc patrimoniul cultural bisericesc al acestor meleaguri pline de istorie. Din cronici, reiese că prima atestare documentară a Mănăstirii Viforâta este anul 1530, iar primul ctitor este voievodul Vlad Vodă al V-lea .

Urmeaza si alti ctiori importanti :Voievodul Matei Basarab si Constantin Brancoveanu cu sotia sa Doamna Maria.

PRET : 125 lei/persoana

Pretul include:

- transport clasificat

- reprezentant agentie

Pretul nu include:

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

- Asigurare medicala si asigurare storno ( optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare

- NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate ;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale; In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ; Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii . In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.


Bootstrap Image Preview

EXCURSIE DE RELAXARE VALEA DAMBOVITEI – PALATUL BRANCOVENESC POTLOGI - PRANZ CU MUZICA SI VOIE BUNA LA POPASUL “ IOANA “


Traseu : Pitesti – Potlogi – Targoviste – Valea Dambovitei – Stoenesti -Pitesti.

Obiective : Castelul Brancovenesc din Potlogi , – Valea Dambovitei – Popas “ La Ioana “

06 MAI 2023 1 ZI

TARIF : 159 lei/pers. , pentru un numar de 30 pers. plata integral pana la 20 aprilie 2023.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane.

Pentru un numar de 25 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per. sau de a anula excursia

Servicii incluse : transport autocar clasifiat

- pranz cu muzica

- insotitor grup

Servicii neincluse :

- intrarile la obiectivele turistice :

- Palatul Potlogi : adult : 15 lei, pensionari :8 lei.

-AnsamblulBrancovenesc de la Potlogi : pe scurt, Constantin Brancoveanu a construit Palatul de la Potlogi intr-un singur an, in 1698, pentru fiul lui Constantin.

Dupa ce vom admira frumusetea palatului brancovenesc , plecam sa descoperim peisajele de pe Valea Dambovitei, strajuite de Coltii Doamnei .

- Valea Dambovitei este o zona de un pitoresc aparte, necunoscuta inca de iubitorii de drumetii.

- La Popasul “Ioana “ vom servi masa de pranz din produse proaspete si muzica .

- NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

- Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

RELAXARE PE VALEA DOFTANEI CASTELUL IULIA HASDEU – CAMPINA - MANASTIREA BREBU SI VALEA DOFTANEI - BARAJUL PALTINUL


TRASEU: PITESTI – TARGOVISTE – CAMPINA - BREBU – VALEA DOFTANEI – BARAJUL PALTINUL - PITESTI

OBIECTIVE: Campina : Muzeul Memorial “Iulia Hasdeu ”

Brebu : Manastirea Brebu si Muzeul “Casa Domneasca a domnitorului Matei Basarab

Valea Doftanei – Cheile Doftanei -Barajul Paltinu.

- 10 iunie 2023 - 1 ZI

TARIF : 139 LEI/PERSOANA – pentru 40 pers.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane.

Pentru un numar de 30 de platitori, de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per. sau de a anula excursia

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat

- Insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

Intrarea la obiectivele turistice (preturile sunt informative):

Masa de pranz

Alte cheltuieli personale

Documente de calatorie: cartea de identitate si cuponul de pensie.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu , care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

MANASTIREA TISMANA – TARGU JIU – CASUTA RASTURNATA


Traseu: Pitesti – Horezu – Tismana - Tg Jiu - Pitesti

Obiective turistice: Manastirea Tismana , Padurea Colorata , Casuta Rasturnata ,

Parcul Central “”Brancusi “ din Tg. Jiu

01 iulie 2023 - 1 ZI

TARIF : 155 lei /pers. pentru un numar de 30 turisti

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 euro/pers. sau de a anula excursia

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar: 20 lei/pers.

TARIFUL INCLUDE: - Transport cu autocar clasificat , Insotitor din partea agentiei

TARIFUL NU INCLUDE: - Intrarile la obiectivele turistice, Masa de pranz, Alte cheltuieli personale

Mănăstirea Tismana este cel mai vechi așezământ monahal încă în funcțiune din Țara Românească . Construită de cuviosului Nicodim. Mănăstirea Tismana este așezată pe un vârf de

stâncă, pe muntele Stârmina, înconjurată de culmi împădurite și stâncoase. Tezaurul Bancii Naționale a României a fost ascuns la Mănăstirea Tismana spre sfârșitul celui de-al doilea război mondial. Muzeul se poate vizita. Vom opri si in orasul de pe Jiu pentru a admira operele marelui sculptor Constantin Brancusi .

Ansamblul sculptural al lui Constantin Brâncuși de la Târgu Jiu, cunoscut și sub numele de Ansamblul monumental „Calea Eroilor” de la Târgu Jiu , este un omagiu adus eroilor căzuți în

timpul Primului Război Mondial , proiectat și construit de Constantin Brâncuși. Cele patru componente sculpturale — Masa tăcerii, Aleea scaunelor, Poarta sărutului și Coloana fără sfârșit Pe drum spre Casa vom mai face o oprire sa vizitam “ Căsuţa Răsturnată” in apropiere de Horezu, creaţia inedită a unui tânăr din Gorj. Căsuța are practic tot ce-ți trebuie, doar că obiectele de mobilier și nu numai sunt puse invers. Vom face poze si ne vom plimba si prin Padurea Colorata.

Inițiatorul proiectului, Mihai Țopescu, a reușit să transforme un colț de pădure într-o adevărată doză de valoare estetică ce a atras privirile curioșilor și iubitorilor de artă deopotrivă.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !! Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

TRANSBUCEGI - PESTERA IALOMITEI - SINAIA


TRASEU: PITESTI – TARGOVISTE – MOROENI – PESTERA IALOMITEI - SINAIA - PITESTI

OBIECTIVE: Manastirea Ialomitei , Pestera Ialomitei , Sinaia - centru -

05 august2023 - 1 ZI

TARIF 139 LEI/PERS. pentru 30 de platitori

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane . Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 50 euro/pers. sau de a anula excursia

Locuri VIP : bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar: 20 lei/pers.

TARIFUL INCLUDE: - Transport cu autocar clasificat , Insotitor din partea agentiei

TARIFUL NU INCLUDE: - Intrarile la obiectivele turistice, Masa de pranz, Alte cheltuieli personale

Documente de calatorie : cartea de identitate si cuponul de pensie

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite

NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !! Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.


Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic.

Detalii si rezervari : 0741698796 /office@coraltourcarpat.ro/


Bootstrap Image Preview

Traseu: Pitesti -Cascada Kaya Bunar – Veliko Tarnovo – Pitesti

TARIFUL INCLUDE:

- Transport cu autocar clasificat

- vizita la Cascada Kaya Bunar, Veliko Tarnovo

- Insotitor de grup din partea agentiei.

NU SUNT INCLUSE :

- Asigurarea medicala;

- Intrarile la obiectivele turistice si eventualele servicii de ghizi locali.

OPTIONAL:

● Cetatea Tsarevets – Veliko Tarnovo – 10 Leva

● Masa de pranz

*!!!ATENTIE: Toate intrarile la obiectivele turistice se achita in moneda nationala –Leva * Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari; Conform conditiilor de calatorie actuale pe Bulgaria se intra in baza certificatului de vaccinare sau testare pentru SARS- COV2,conditii valabile la momentul lansarii programului.

Nota: In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un VOUCHER emis de CORAL TOUR (considerat anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata). Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni de la emitere, integral la efectuarea uneia sau mai multor rezervari pentru orice pachete CORAL TOUR in calitate de organizator. In cazul utilizarii VOUCHER-ului pentru mai multe pachete turistice, acestea trebuie comunicate simultan.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile , inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.


Bootstrap Image Preview

Traseu: Pitesti-Rm Valcea-Avrig-Pitesti.

Obiective: Ferma de Cerbi si ciute Avrig-Brambura Park-Povestea Calendarului.

Va propunem o expeditie inedita la Ferma de Cerbi si ciute Avrig,unde veti putea savura la solicitare un gulas de cerb.Veti putea admira si hrani cerbii si ciutele.

Dupa aceasta experienta ne vom continua traseul si vom merge la Brambura Park care este un parc haios cu susul in jos.

Tarif: 145 lei/pers pentru minim 30 pers.

Locuri VIP autocar (banchetele 2-3)- 20 lei/pers

Pretul include:

- transport cu autocar/microbuz clasificat,

- ghid insotitor din partea agentiei.

Pretul nu include:

-masa de pranz

- intrarea la obiectivele turistice

- Ferma de Cerbi-15 lei/ad si pensionar,7 lei/copil, Brambura Park 35 lei/pers si Povestea Calendarului 25 lei/pers si copii 3-10 ani 15 lei/pers. Preturile sunt informative si pot suferi modificari.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane.

Pentru un numar de 25 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per. sau de a anula excursia

Excursia se achita integral la inscriere.Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu 15 zile inainte de plecare in cazul in care nu se strange grupul de minim 35 pers.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )


Bootstrap Image Preview

TRASEU: Pitesti – Mogosoaia – Snagov – Bucuresti - Pitesti

OBIECTIVE: Palatul Mogosoaia - Manastirea Snagov - Fantanile Anotimpurilor Bucuresti

Vom pleca din Pitesti pe vechea sosea spre Bucuresti. Prima oprire o vom face pe malul lacului Mogosoaia, in frumosul parc al Castelui familie Brancoveanu si in cele din urma locul preferat al printesei Marta Bibescu .

Palatul a fost construit de Constantin Brâncoveanu în stil brâncovenesc . Dupa uciderea domnitorului , palatul a avut mai multi proprietari , fiind cumparat in cele din urma de George-Valentin Bibescu, care l-a oferit drept cadou de nuntă soţiei acestuia, Martha.

Complexul conţine clădirea propriu-zisă, curtea acestuia cu turnul de veghe, cuhnia (bucătăria), casa de oaspeţi, gheţăria şi cavoul familiei Bibescu, precum şi biserica „Sfântul Gheorghe” aflată lângă zidurile curţii.

Dupa ce ne vom vizita castelul si vom face poze pe malul lacului , vom trece lacul Snagov si vom poposi la Manastitrea Snagov.

Mănăstirea Snagov este un important monument istoric şi de artă feudală din Ţara Românească , care se găseşte pe insula situată în partea nordică a lacului Snagov . Mănăstirea este probabil una din ctitoriile domniei târzii a lui Mircea cel Bătrân, fiind prima dată atestată documentar în 1408. A fost refăcută de mai multe ori de alţi domnitori , printre care se pot menţiona Vlad Ţepeş, Mircea Ciobanul, Neagoe Basarab .

Mănăstirea este faimoasă şi datorită presupusei înmormântări a lui Vlad Ţepeş în incinta acesteia. Aceasta este credinţa localnicilor la care s-au adaugat si opinii unor specialisti . Există şi istorici care afirmă că mormântul său ar putea fi mai degrabă la ctitoria sa de la Comana .

Lasam in urma lacul Snagov si se indreptam spre Bucuresti , capitala Romaniei. O legendă spune că Bucureştiul a fost întemeiat cu multe secole în urmă de un cioban pe nume Bucur, care plecase cu gândul să îşi ducă turma la Dunăre, dar a rămas lângă apele Dâmboviţei.

Primul popas in Bucuresti il vom face in Centrul vechi , pe cunoscuta stada Lipscani , care din cele mai vechi timpuri a fost locul unde negustorii urbei de pa Dambovita isi vindeau produsele. Astazi pe faimoasa strada vom gasi multe magazine, cafenele si tesase unde vom putea servi masa . Vom avea pauza de masa .

Dupa ce ne potolim foamea ne vom reculege la o bijuterie a ortodoxiei romanesti , Manastirea Stavreopoleos , o manastire ortodoxa în stil brâncovenesc , în centrul oraşului Bucureşti . Hramul bisericii este Sf. Arhangheli Mihail şi Gavriil. Numele Stavropoleos este forma românească a cuvântului grecesc Stauropolis, care se traduce prin „Oraşul Crucii”. Nu vom parasi frumosul Bucuresti , fara a admira si a ne racori in preajma Fantanilor Anotimpurilor.

Ansamblul de fântâni din Piaţa Unirii din Bucureşti , au fost construite în timpul regimului comunist în urma planurilor de sistematizare ale lui Nicolae Ceauşescu, când a fost amenajat şi bulevardul Unirii, pe atunci, Victoria Socialismului . Fântânile din Piața Unirii, construite la sfârșitul anilor ’80, reprezintă unul dintre cele mai lungi astfel de sisteme din lume (1.4 km), cu o suprafață a apei de 16.200 m², unic prin modul de dispunere în centrul Capitalei.

PRET: 110 lei/pers. Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/persoana.

Pretul include:

- transport clasificat

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. Pentru un numar de 30 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per.sau de a anula excursia

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Detalii si rezervari : 0741698796


Bootstrap Image Preview

TRASEU: Pitesti – Bucuresti si retur.

OBIECTIVE: Palatul Sutu, Muzeul Varstelor , Gradina Botanica “ Dimitrie Brandza “ Palatul Sutu , actualmente Muzeul Municipiului Bucuresti a fost ridicat la porunca postelnicului Costache Gr. Suțu, între anii 1833-1835, în stil neogotic , după planurile unor arhitecților vienezi Este o cladire diferită de toate celelalte din București starnind curiozitatea celor care trec pe langa ea.

Muzeul Vârstelor – de la copilărie la senectute este o poveste atât despre intimitate, cât și despre evoluția raporturilor dintre generații în ultimii trei sute de ani, având Bucureștiul drept studiu de caz. Trăim şi înţelegem cu adevărat numai vârsta pe care o avem deși adunăm în «muzeul» personal prelungiri culturale ale generaţiilor mai vechi. Și în această moștenire primită, cu fiecare an trăit, adăugăm sentimente, întâmplări, proiecte. Muzeul Vârstelor este o proiecție despre cum ar fi arătat o zi din viața noastră, din secolul al XVIII-lea până în prezent. Muzeul Vârstelor a fost deschis la Casa Filipescu-Cesianu .

Gradina Botanica. Având o suprafaţă de 18,2 ha, Grădina Botanică „Dimitrie Brandza” este organizată în sectoare exterioare specifice (exemple: Decorativ, Plante rare, Flora Dobrogei, Rosarium Iridarium, Taxonomic, Flora Asiei, Plante utile) şi sectoare interioare (Serele, Herbarium, Biblioteca, Centrul de educaţie ecologică). În ultimii ani au fost dezvoltate noi sectoare: Grădina Bunicii – o grădină tradiţională ţărănească, Grădina copiilor, Grădina cu cărţi. Colecţiile de plante vii ale Grădinii Botanice „D. Brandza” numără circa 3.500 .

PRET: 110 lei/persoana Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 25 lei/pers

Pretul include:

- transport clasificat

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

- Intrarile la obiectivele turistice :

- masa de pranz

- alte cheltuieli personale

Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane. Pentru un numar de 30 de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul cu 25 lei/per. sau de a anula excursia

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )