Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BUCOVINA
PERIOADA 23 - 26 august 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Frumoasa noastra Bucovina, tara lui Dragos Voda, a lui Stefan cel Mare si codrilor de fagi, ne invita si in acest an sa-i admirăm manastirile pictate, fiecare cu legenda ei, sa ne plimbam cu renumita mocanita “Hutulca “ si sa petrecem o seara minunata cu muzica bucovineana live.

Traseu:

Pitesti - Targoviste – Buzau - Focsani - Bacau – Roman – Gura Humorului–Margina – Putna – Marginea – Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu – Brasov - Pitesti.

Obiective: Manastirea Humor, Cetatea Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean , Manastirea Putna, Chilia Daniil Sihastru, , Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Plimbare cu mocanita “Hutulca “ Manastirea Voronet , Manastirea Humor, Cheile Bicazului – Lacul Rosu .

Seara festiva bucovineana cu cina si muzica live “ Hora in Bucovina “

Ziua 1. Plecare din Pitesti spre Bucovina care ne asteapta cu peisajele si manastirile deosebite.Pe traseu facem o oprire pentru a ne putea reculege la frumoasa Manastire Voronet.,supranumită „Capela Sixtină a Estului” care este un complex monahal medieval , cea mai frumoasa ctitorie a domnitorului Stefan cel Mare . Dupa amiaza ajungem in Gura Humorului . Cazare cu cina la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 2. Mic dejun .Vom vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, construită la sfârşitul secolului al XIV-lea în apropierea oraşului medieval Suceava . A fost principala reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani. Ansamblul arhitectonic medieval, alcătuit din castel şi ziduri de apărare.In continuare vom merge sa vizitam si Muzeul Satului Bucovinean, un muzeu in aer liber care pune in valoare patrimoniul cultural de factura pupulara din Bucovina.

Ne continuam drumul spre nordul Bucovinei pentru a ne reculege la Manastirea Putna, ctitoria de renume a domnitorului Stefan cel Mare , acolo fiind si piatra funerara a domnitorului.

De la Putna vom merge la Chilia lui Daniil Sihastru. Inainte de ajunge la pensiune vom face o oprire la Manastirea Sucevita, ctitoria comună a familiilor Movileștilor (mari boieri, cărturari și chiar domnitori ai Moldovei și Țării Românești, sec. XVI .

Cazare cu demipensiune la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 3. Mic dejun , Plimbare cu Mocanita Hutulca pe ruta Moldovita – Argel . In Argel este restautant in aer liber unde se poate servi masa ,contra cost. Dupa aceasta frumoasa plimbare vom vizita Manastirea Moldovita una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric. Inainte de a ajunge la pensiune ne vom opri si la manastirea Humor. Ne intoarcem la pensiune pentru . Seara festiva cu cina si muzica live . Cazare cu demipensiune la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 4. Mic dejun , ne luam ramas bun de la gazdele noastre si plecam spre casa pe Cheile Bicazului - Lacul Rosu. Vom face o pauza pentru masa in Statiunea Lacul Rosu.

TARIFUL: 1390 lei/pers. loc in camera dubla.
390 lei /pers. supliment camera sgl

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Loc VIP autocar (bancheta 1 in spatele soferului,2 si 3 stanga dreapta)- 40 lei//pers

Avans la inscriere 500 lei/pers . pana la 01 mai 2024 (nerambursabil),diferenta pana la 23.07.2024.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful include:

 • transport autocar clasificat
 • 3 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3* in Gura Humorului
 • reprezentant agentie
 • seara traditionala cu cina festiva muzica live “Hora in Bucovina “

Tariful nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice.
 • masa de pranz.
 • alte cheltuieli personale.
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Documentele necesare calatoriei: carte de identitate si cuponul de pensie.

Grup de minim 45 de pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul ,cu posibilitatea inscrierii pe un program similar

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

BISTRITA - COLIBITA
12 – 14 iulie 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Va oferim o plimbare prin pitoreasca Tara a Nasaudului cu lacuri , costume populare autentice si mesteri populari.

!!! Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti –Tg. Mures – Bistrita – Colibita - Salva - Liviu Rebreanu - Reghin - Pitesti

OBIECTIVE: Bistrita – Tur pietonal centrul vechi , Lacul Colibita- plimbre cu vaporasul, Casa Costumului Popular “ Valeria Linul “, Expozitia de Tuica cu Margele “Ion Angelini” , Casa memoriala “Liviu Rebreanu” si vizita la atelierul unui lutier in Reghin

Ziua 1. Se pleaca pe Valea Oltului prin Targul Mures pentru a ajunge in Colibita pentru a face o frumoasa croaziera cu vaporasul pe lac. Vom ajunge in Bistrita pentru cazare si ne vom pregati pentru o cina festiva cu muzica live. Cazare la hotel 3* in Bistrita

Ziua 2. Dupa micul dejun , vom plecaca sa vizitam cateva locuri deosebite din zona Nasaudului: Casa memoriala “ Liviu Rebreanu “ din Prislop .

Ne vom continua drumul spre Salva , pentru a de ne delecta cu frumoaele costume populare din “Casa costumului popular “ , creatie dnei. Virginia Linul .

Salva este foarte cunoscuta pentru Tuica cu margele, creatiea lui Ioan Angeli .

Lasam in urma frumoasa zona a Nasaudului si ne intoarcem in Bistrita pentru a face un tur pietonal. Timp liber pentru cina . Cazare la hotel 3* in Bistrita

Ziua 3. Dupa micul dejun ne indreptam spre Reghin , orasul viorilor pentru a face o vizita la atelierul unui lutier renumit.

Vom ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de traffic .

PRET: 899 lei/pers loc in camera dubla,

290 lei pers. in camera single

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Locuri VIP – banchet din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Avans : 250 lei/pers, pana la 15 mai , diferenta pana la 12 iunie 2024

Hotelul nu are camere triple

Tariful include :

 • transport clasificat autocar/microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Bistrita - 3* in Bistrita
 • cina festiva cu muzica live
 • insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include:

 • intrarea la obiectivele turistice . Intrarile la obiective vor fi verificare inainte de data excursie
 • masa de pranz si o cina
 • alte cheltuieli personale

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

- BRAILA -
ORASUL DE PE DUNARE
EXCURSIE 14 – 16 IUNIE 2024


TRASEU: Pitesti – Bucuresti - Manastirea Pasarea –Braila – Galati – Ostrov - Slobozia - Pitesti

OBIECTIVE: Manastirea Pasarea - Braila –Fantana cinetica, Piata Train - centrul vechi , Casa memoriala “Panait Istrati “ Faleza Dunarii, Galati – Complexul Muzeal Stiintele Naturii (Gradina Botanica , Gradina Senzoriala , Gradina Japoneza ), Podgoria Ostrov .

Ziua 1. Vom pleca din Pitesti pe ruta Bucuresti – Buzau . Vom face un popas pe malul lacului Pustnicu pentru a vizita manastirea de calugarite Pasarea .

Ne continuam drumul spre Braila. important port comercial , asezat pe malul Dunarii . In Braila este o mare comunicate greaca care si-a pus amprenta asupra arhitecturii orasului vechi . Aici vom vizita Fantana cinetica , cea mai frumoasa fantana arteziana din Romania .

In Piata Traian , vom admira orologiul vechi si vom face un tur pietonal al centrului vechi cu un ghid local .Vom avea timp liber pentru cina .

Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Braila

Ziua 2. Dupa micul dejun vom pleca spre Galati . In orasul de pe malul Dunarii pentru a vizita cateva obiective interesante . Vom incepe cu Complexul Muzeal Stiintele Naturii care cupinde : Gradina botanica ( , Gradina Japoneza si Gradina Senzoriala , locul unde vizitarorii pot merge desculti pe Aleea Terapeutica )

Dupa vizitarea gradinii botanice vom merge pe faleza Dunarii unde putem servi masa de pranz pescareasca sau pentru a bea o cafea .

Dupa amiaza ne intoarcem in Braila si vom face o plimbare cu vaporasul pe Dunare.

Timp liber in oras pentru cina. Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Braila

Ziua 3. Dupa micul dejun , ne pregatim sa plecam spre Pitesti. Vom alege sa mergem la Podgoria Ostov pentru vizita si degustare de vin.

Bootstrap Image Preview

TARIF: 659 lei/pers. loc in camera dubla,

200 lei/pers. supliment camera single

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Avans: 200 lei /pers. pana la 01 aprilie 2024. Diferenta pana la 14 mai 2024

Tariful include:

 • transport clasificat autocar/microbuz.
 • cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Braila
 • insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice
 • masa de pranz si cina
 • ghid local in Braila
 • alte cheltuieli personale
 • asigurare storno si asigurare medicala

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Delta Dunarii 24- 26 MAI 2024

- Seara traditionala tulceana cu cina si muzica live -


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acceptam tichete de vacanta / card vacanta

TRASEU : Pitesti – Bucuresti – Fetesti – Tulcea – Somova – Enisala – Babadag - Pitesti

OBIECTIVE : Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii , Rezervatia Deltei Dunarii pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra, Sulina , Canalele Dunarii , Mila 23 , Manastirea Stipoc, Cetatea Enisala , Gospodarie taraneasca in situ la Enisala .

Ziua 1 – Ne deplasam de la Pitesti spre Tulcea . Inainte de cazare vom vace un popas in Tulcea la Muzeul Ecoturistic Delta Dunarii Ne duce apoi la cazare un hotel de 4* asezat pe falza Dunarii. Dupa cazare va fi timp liber pentru plimbare pe faleza “Ivan Patzaichin” sau prin orasul Tulcea.

Seara, ne pregatim pentru petrecere , seara traditionala tulceana cu cina festiva cu muzica live . Cazare si cina festiva la hotel 4 * in Tulcea .

Ziua 2 . Mic dejun , Excursie aproximativ 10 ore in Rezervatia Deltei Dunarii .

Plecare din Tulcea - intram pe canal 36 si facem salba de lacuri pana la Sulina , apoi la Mila 23 , facem oprirea pentru masa . La Mila 23 vom avea masa pescareasca intretinuta de muzica lipoveneasca live de Ansamblul Rusalka . La masa vom avea aperitive percaresti ( icre, chiftele din peste , etc.) , peste cu mamaliga si mujdei de usturoi si un pahar cu vin . Dupa masa plecam pe Lacurile Trei Iezere si Bogdaproste – ajungem pe Lacurile Merhei , Matita , Babina - intram pe Canal Stipoc . Ne oprim la Manastirea Stipoc pentru a o vizita - plecam mai departe pe canale , trecem pe langa Mila 23 si ne intoarcem la hotel . Timp liber pentru cina .

Cazare cu mic dejun la hotel 4 * in Tulcea .

Ziua 3. Micul dejun. Din Tulcea vom pleca spre Enisala ( Yeni-Sale, cetatea înaltă așezată pe un deal pietros ) in apropiere de lacul Razelm . Dupa ce vom admira lacul Razelm de la inaltimea cetatii ne continuam drumul spre Babadag unde vom putea sa servim si masa de pranz.

Ne luam ramas bun de la Dunare si ne intoarcem acasa unde vom ajunge in cursul serii in functie de trafic.

TARIF : 1375 lei /pers. loc in camera dubla

300 lei /pers. supliment camera single

Tariful este calculat pentru un grup de minim 30 de persoane

Conditii de plata- Avans pentru rezervare ferma la inscriere 500 lei pana la 01 aprilie 2024. Diferenta pana la 01 mai 2024.

Avansul este nerambursabil !!! Grup minim 45 pers.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula

rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare ).

NOTA : Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Tariful include:

 • Transport cu autocar / microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel - 4* in Tulcea
 • acces la sala de fitness, sauna si jocuri( sah, table, carti, rummy)
 • seara festiva tulceana cu cina si muzica live .
 • O masa de pranz pescareasca la Mila 23 cu muzica lipoveneasca live
 • Excursia de 10 ore si biletul de intrare in Rezervatia Deltei Dunarii.
 • Vizita la Manastirea Stipoc, situate pe unul din canalele Deltei
 • Insotitor de grup din partea agentiei

Tarifull nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice preturi informative:

Muzeul Ecoturistic Delta Dunari ; adulti 25 le/persi, pensonari 15 lei/pers. cu cupon de pensie,7 lei elevi,sudenti . ghidaj in romana 100 lei/grup.

Cetatea Enisala : adult 10 lei/per. pensionari 5 lei /pers.

Gospodaria taraneasca ‘ in situ “ adulti 12 lei //pers. ,pensionari 6 lei/pers.

 • o cina si o masa de pranz.
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

GEOAGIU BAI

relaxare la ape termale 04 – 06 iulie 2024


In luna lui cuptor , ne vom relaxa in stațiunea Geoagiu Bai de la poalele Munților Metaliferi, datand inca din vremea legiunilor romane .

Apele de la Geoagiu-Bai sunt termale, mezotermale, calcice, bicarbonate, prezinta urme de fier, de hidrogen sulfurat benefice pentru diverse afectiuni.

TRASEU: Pitesti- Rm Valcea - Sibiu – Orast ie – Banpotoc - Geoagiu-Bai – Deva– Sibiu Pitesti

OBIECTIVE : I Geardini di Zoe , Geoagiu Bai – Strandul Termal , Baile Romane Termale , Cascada Clocota , Gradina Zoologica Sibiu.

Ziua 1. Plecare din Pitesti pe ruta Sibiu – Orastie , spre frumoasa gadina de la Banpotoc .

I Giardini di Zoe este proiectul de suflet al proprietarului, dl. Giovanni Salvatelli, un italian din zona Ancona, regiunea Marche.

Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003, dl. Salvatelli susține că acest loc l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găsești echilibru.

Prin viziune, dăruire, iubire și muncă I Giardini di Zoe a ajuns cea mai frumoasă grădina aristocrată din România.

Cu sufletul incarcat de rumusetea florilor din gradina vom merge sa ne cazam in Deva , orasul gimnasticii romanesti de la poalelel cetatii cu acelasi nume. Timp liber pentru cina si plibare in Deva. Cazare in Deva la hotel 3 *

Ziua 2. Dupa micul dejun , vom ajunge in statiunea Geoagiu Bai unde vom admira Cascada Clocota , cascada cu apa termala. Căderea de apă are aproximativ 38 – 43 metri înălțime și o lățime de 22 metri. Interesant este faptul că apa Clocotei nu îngheață niciodată, și asta pentru că ea colectează toate cele 16 izvoare termominerale din zonă, dar și un râuleț. Potrivit specialiștilor, apa cascadei este una pură, plată. Tot in Geoagiu sunt si Baile romane .Băile termale de la Geoagiu au o vechime de circa două milenii, iar în Antichitate, locul era o aşezare luxoasă, destinată celor bogaţi.

Apele termale de la Geoagiu – Băi, care vin de la izvorul pe care l-au descoperit romanii în urmă cu 2.000 de ani, sunt cunoscute pentru proprietățile pe care le au, fiind indicate în afecțiuni, în special, reumatologice, recuperare medicală pentru afecțiuni post – traumatice, periferice. Compoziția chimică este una foarte bogată în minerale, în calcar, despre care se știe că ajută mult la reumatism. „Apele termale de aici au foarte multe proprietăți în tratarea diferitelor boli. În unul dintre bazinele noastre apa ajunge la temperatura de 32 grade . Ne intoarcem seara in Deva unde vom avea timp liber .Cazare cu mic dejun in Deva – hotel 3 *

Ziua 3 . Mic dejun . Lasam in urma statiunea Geoagiu Bai si ne deplasam spre un alt loc la fel de pitoresc . – Gradina Zoologica din Sibiu obiectivul final al excursiei nostre , se intinde pe o suprafata de 20 ha si adaposteste 300 de animale din 74 de specii : maimute, lupi albi, jaguari, lame , bivoli albi, etc. Dupa ce vom saluta Sibiul, ne intoarrcem la Pitesti.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

TARIF : 649 lei/pers . loc in camera dubla

190 lei/pers. loc in camera single

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Avans : 200 lei/pers pana la 15 martie 2024 , diferenta pana la 05 .06. 2024

Locuri VIP – autocar ( bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 stanga/dreapta), 40 lei/pers.

Tariful include :

 • transport cu autocar clasificat/microbiz
 • cazare 2 nopti cu mic dejun in Deva la hotel 3*
 • insotitor de grup

Tarifull nu include :

 • intrarile la obiectivele turistice
 • masa de pranz si cina
 • alte cheltuieli personale

Cheltuieli personale estimative:

 • Intrare strand aprox 40 lei/pers.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 45 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

PROGRAM SENIORI !!!! -IASI -

FESTIVALUL FLORILOR DE TOAMNAREGINA ESTE CRIZANTEMA
07-09 Noiembrie 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Ne vom bucura de o plimbare deosebta prin orasul culturii si a crizantemelor

TRASEU: Pitesti- Targoviste – Buzau – Roman - Iasi –Miclauseni – Lacul Rosu - Brasov - Pitesti.

OBIECTIVE: Bojdeuca din Ticau , Gradina Botanica “Anastasie Fatu“ - Festivalul florilor de toamna “ , Parcul Copou , Manastirea Vladiceni , Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf. Paraschiva, Manastirea “Trei Ierarhi “ , Complexul Monahal Golia, Castelul Sturdza - Miclauseni , .

Ziua1: Se pleaca din Pitesti prin Targoviste – Buzau – Focsani –. Iasi .

Inainte de cazare vom face o oprire la Bojdeuca din Ticau – Muzeul Memorial “Ion Creanga “ , unde scriitorul a concepul aproappe intreaga opera si unde a locuit pana la sfarsitul vietii . .

Dupa check-in vom vizita Catedrala Mitropolitana cu moastele “Sf. Paraschiva“ construcţie-simbol a ortodoxiei româneşti Timp liber in Iasi pentru cina si plimbare prin oras. Cazare la hotel 3* in Iasi .

Ziua 2: Dupa micul dejun plecam spre Gradina Botanica care anul acesta va organiza cea de-a 48 -a editie a expozitiei dedicate florilor de toamna pentru a marca un eveniment special – înflorirea crizantemelor, simbolul longevității, eleganței si nobleței. Dupa ce ne vom incanta privirea si sufletul cu aranjamentele florale ne continuam drumul spre Manastirea Vladiceni, o mănăstire de călugări, amplasată la marginea municipiului Iași, în localitatea Vlădiceni , pe locul numit în cronici „Poiana Vlădicăi”. Dupa ce ne reculegem la frumoasa manastire Vladiceni , vom avea timp liber pentru masa de pranz. . Timp liber in Iasi pentru vizite personale ( se poate vizita manastirea Trei Ierarhi si Catedrala Mitropolotana Ortodox a., care adaposteste moastele Sf. Paraschiva , Palatul Culturii ) . Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Iasi

Ziua 3: Mic dejun, In drum spre casa ne vom opri la Miclauseni . Castelul Sturdza din Miclauseni, clădit pe un așezământ moldovenesc cu o istorie de 600 de ani. Castelul ridicat de George Sturdza la cumpăna veacurilor al XIX – lea și al XX – lea reprezintă astăzi o adevărată bijuterie arhitectonică de factură neogotică, distingându-se prin blazoanele și stemele ornamentale ce-i împodobesc fațada și turnurile de pază ce străjuiesc parcul. Ne intoarcem spre casa pe Cheile Bicazului – Lacul Rosu – unde vom putea servi masa de pranz..

TARIF: 795 lei/pers. loc in camera dubla
290 lei/pers. supliment in camera single,

Datorita faptului ca Iasul este foarte aglomerat in perioada Expozitiei Crizantemelor , hotelul dispune numai de camere cu vedere la Palatul Culturii.

HOTELUL NU ARE CAMERE TRIPLE

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane

Locuri VIP , bancheta 1 din spatele soferului , bancheta 2 si 3 , 40 lei/pers.

Conditii de plata :

 • 200 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere, pana la 1 august 2024
 • Diferenta la 30 de zile inainte de plecare 30 octombrie 2024
 • Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii
 • Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

PRETUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat/microbuz
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Iasi
 • Insotitor de grup din partea agentiei

PRETUL NU INCLUDE:

 • Intrarea la obiectivele turistice
 • Masa de pranz si cina
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

● NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

BALACEALA LA APA SARATA
PETERCETI CU NOI WEEKEND-UL DE SFANTA MARIA !!!!

16 -18 AUGUST 2024 - SLANIC PRAHOVA


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Relaxare , plaja si balacealai in lacurile sarate din Slanic Prahova

TRASEU: Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Slanic Prahova - Pitesti

OBIECTIVE: Slanic Prahova – plaja , plimbare prin statiune. cine doreste poate vizita Salina Prahova, Muntele de Sare sau Muzeul Sarii.

Ziua 1: Se pleaca spre Slanic Prahova pe ruta Targoviste – Ploiesti - Slanic Prahova

Cazarea este la un resort cu piscina cu apa dulce si un lac cu apa sarata. Va fi timp liber pentru plaja si baie , cina sau pentru plimbare prin statiune . Cazare in Slanic Prahova– hotel 3 *

Ziua 2. Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Slanic pentru plaja si baie la lacurile sarate din statiune : Baia Verde, Baia Rosie , Baia Baciului. Lacul Miresei sau la lacurile din resort .

Pentru cine doreste se pot face plimbari individuale la Muntele de Sare sau se poare vizita Salina Prahova sau Muzeul Sarii. Cazare cu mic dejun in Slanic Prahova – hotel 3*

Ziua 3. Mic dejun. Se mai pot prinde cateva ore de balaceala pana la ora plecarii la lacul din cadrul resortului. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Targoviste.

TARIF: 799 lei / pers. - loc in camera dubla, grup 30 persoane

Nu se acorda camere single .

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana

Pretul include:

 • Transport cu autocar clasificat/microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la resort 3* in Slanic Prahova
 • Acces la piscina cu apa dulce si la lacul cu apa sarata din resort
 • Reprezentat agentie

Pretul nu include :

 • Masa de pranz
 • Intrarea la alte lacuri
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

IMPORTANT !!!!

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obicetelor personale.

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

SOVATA
MINI VACANTA - PLAJA SI RELAXARE

26 – 29 IULIE 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti – Sibiu - Medias – Sovata – Brasov – Pitesti

OBIECTIVE: Sovata – plaja si plimbare prin parcul cu lacuri , plimbare cu trenuletul prin statiune, plimbare cu mocanita de la Sovata la Campul Cetatii - pentru cine doreste.

Ziua 1: Se pleaca spre Sovata, pe ruta Sibiu – Medias. Dupa cazare , timp liber in Sovata. Se poate face plaja sau o plimbare in frumosul parc cu lacurile sarate . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 * sau 4 *

Ziua 2: si Ziua 3 : Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul sau in bazinele cu ape termale ale complexului de 4 * cu tobogane . Cazare cu demipensiune in Sovata – hotel 3* sau 4*

Ziua 4. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Tg. Secuiesc pentru pauza de masa si pentru a vizita Muzeul Papusilor si Muzeul Breslelor si pentru a servi masa de pranz.

TARIF: HOTEL 3 * - 1390 lei/pers. loc in camera dubla

300 lei/pers. supliment camera single

Hotelul este asezat pe malul Lacului Negru , in zona centrala a orasului , cu camere spatioase si frumos amenajate , cu wellness si ciubar cu apa sarata .

Tariful include :

 • Transport autocar clasificat/microbuz
 • 3 nopti cazare cu demipensiune
 • Apa, cafea si sucuri servite la masa
 • SPA – conform programere prealabila

Tariful nu include:

 • intrarile la lacurile termale din statiune
 • Masa de pranz
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview

TARIF: HOTEL 4 * - 2250 lei/pers. loc in camera dubla

Este cel mai nou hotel de 4 * wellness & spa superior din statiue si ofera toate facilitatile necesare pentru a petrece cateva zile de relaxare in Sovata .

Hotelul ofera aces la SPA , piscina interioara si exterioara cu apa termala rece si calda ,tobogane si facilitati in camera ( cafea, apa, ceai, halat de baie)

Tariful include:

 • Transport autocar clasificat
 • 3 nopti cazare cu demipensiune in sistem bufet suedez
 • Acces la SPA ( bazin cu apa sarata, bazin cu apa dulce, tobogane, kneipp cu apa calda si rece, sauna , camera cu sare )
 • Apa, cafea, ceai si halat de baie in camera

Tariful nu include:

 • Intrarea la lacurile din statiune
 • Masa de pranz
 • Alte cheltuieli personale

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar, contra cost, 40 lei/persoana.

Avans pentru rezervare ferma la inscriere 600 lei pana la 01 iunie 2023. Diferenta pana la 10 iulie 2023 Avansul este nerambursabil !!!

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

STATIUNEA AMARA - APA SARATA SI PLAJA

28 - 30 IUNIE 2024


Bootstrap Image Preview

Va asteptam la o plimbare relaxanta cu plaja si piscina cu apa termala .

Traseu : Pitesti – Bucuresti – Slobozia – Amara - Pitesti .

Obiective : Muzeull Agriculturii din Slobozia , Casa Romantei – Ionel Perlea

PRET: 545 lei/pers.

Locuri VIP: bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar : 25 lei/pers.

PRETUL INCLUDE:

 • Transport autocar /microbus
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun la hoitel 3* in Amara
 • Acces la strandul privat al hotelului
 • Insotitor de grup din partea agentiei
Bootstrap Image Preview

PRETUL NU INCLUDE:

 • Intrarile la . obietivele turistice
 • Masa de pranz si cina,
 • Alte cheltuieli personale

NOTA: In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite, NU SE RETURNEAZA, NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII, dar se accepta un inlocuitor (cu 10 zile calendaristice inainte de plecare).

Plata integrala la inscriere.

Cere o oferta