Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BUCOVINA
PERIOADA 23 - 26 august 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Frumoasa noastra Bucovina, tara lui Dragos Voda, a lui Stefan cel Mare si codrilor de fagi, ne invita si in acest an sa-i admirăm manastirile pictate, fiecare cu legenda ei, sa ne plimbam cu renumita mocanita “Hutulca “ si sa petrecem o seara minunata cu muzica bucovineana live.

Traseu:

Pitesti - Targoviste – Buzau - Focsani - Bacau – Roman – Gura Humorului–Margina – Putna – Marginea – Piatra Neamt – Cheile Bicazului – Lacul Rosu – Brasov - Pitesti.

Obiective: Manastirea Humor, Cetatea Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean , Manastirea Putna, Chilia Daniil Sihastru, , Manastirea Sucevita, Manastirea Moldovita, Plimbare cu mocanita “Hutulca “ Manastirea Voronet , Manastirea Humor, Cheile Bicazului – Lacul Rosu .

Seara festiva bucovineana cu cina si muzica live “ Hora in Bucovina “

Ziua 1. Plecare din Pitesti spre Bucovina care ne asteapta cu peisajele si manastirile deosebite.Pe traseu facem o oprire pentru a ne putea reculege la frumoasa Manastire Voronet.,supranumită „Capela Sixtină a Estului” care este un complex monahal medieval , cea mai frumoasa ctitorie a domnitorului Stefan cel Mare . Dupa amiaza ajungem in Gura Humorului . Cazare cu cina la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 2. Mic dejun .Vom vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, construită la sfârşitul secolului al XIV-lea în apropierea oraşului medieval Suceava . A fost principala reședință a domnilor Moldovei timp de aproape 200 de ani. Ansamblul arhitectonic medieval, alcătuit din castel şi ziduri de apărare.In continuare vom merge sa vizitam si Muzeul Satului Bucovinean, un muzeu in aer liber care pune in valoare patrimoniul cultural de factura pupulara din Bucovina.

Ne continuam drumul spre nordul Bucovinei pentru a ne reculege la Manastirea Putna, ctitoria de renume a domnitorului Stefan cel Mare , acolo fiind si piatra funerara a domnitorului.

De la Putna vom merge la Chilia lui Daniil Sihastru. Inainte de ajunge la pensiune vom face o oprire la Manastirea Sucevita, ctitoria comună a familiilor Movileștilor (mari boieri, cărturari și chiar domnitori ai Moldovei și Țării Românești, sec. XVI .

Cazare cu demipensiune la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 3. Mic dejun , Plimbare cu Mocanita Hutulca pe ruta Moldovita – Argel . In Argel este restautant in aer liber unde se poate servi masa ,contra cost. Dupa aceasta frumoasa plimbare vom vizita Manastirea Moldovita una din vechile așezări călugărești, cu un important și glorios trecut istoric. Inainte de a ajunge la pensiune ne vom opri si la manastirea Humor. Ne intoarcem la pensiune pentru . Seara festiva cu cina si muzica live . Cazare cu demipensiune la pensiune 3 * in Gura Humorului.

Ziua 4. Mic dejun , ne luam ramas bun de la gazdele noastre si plecam spre casa pe Cheile Bicazului - Lacul Rosu. Vom face o pauza pentru masa in Statiunea Lacul Rosu.

TARIFUL: 1390 lei/pers. loc in camera dubla.
390 lei /pers. supliment camera sgl

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Loc VIP autocar (bancheta 1 in spatele soferului,2 si 3 stanga dreapta)- 40 lei//pers

Avans la inscriere 500 lei/pers . pana la 01 mai 2024 (nerambursabil),diferenta pana la 23.07.2024.

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful include:

 • transport autocar clasificat
 • 3 nopti cazare cu demipensiune la pensiune 3* in Gura Humorului
 • reprezentant agentie
 • seara traditionala cu cina festiva muzica live “Hora in Bucovina “

Tariful nu include:

 • intrarile la obiectivele turistice.
 • masa de pranz.
 • alte cheltuieli personale.
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Documentele necesare calatoriei: carte de identitate si cuponul de pensie.

Grup de minim 45 de pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul ,cu posibilitatea inscrierii pe un program similar

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

- Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

- Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

- Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

BISTRITA - COLIBITA
12 – 14 iulie 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Va oferim o plimbare prin pitoreasca Tara a Nasaudului cu lacuri , costume populare autentice si mesteri populari.

!!! Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti –Tg. Mures – Bistrita – Colibita - Salva - Liviu Rebreanu - Reghin - Pitesti

OBIECTIVE: Bistrita – Tur pietonal centrul vechi , Lacul Colibita- plimbre cu vaporasul, Casa Costumului Popular “ Valeria Linul “, Expozitia de Tuica cu Margele “Ion Angelini” , Casa memoriala “Liviu Rebreanu” si vizita la atelierul unui lutier in Reghin

Ziua 1. Se pleaca pe Valea Oltului prin Targul Mures pentru a ajunge in Colibita pentru a face o frumoasa croaziera cu vaporasul pe lac. Vom ajunge in Bistrita pentru cazare si ne vom pregati pentru o cina festiva cu muzica live. Cazare la hotel 3* in Bistrita

Ziua 2. Dupa micul dejun , vom plecaca sa vizitam cateva locuri deosebite din zona Nasaudului: Casa memoriala “ Liviu Rebreanu “ din Prislop .

Ne vom continua drumul spre Salva , pentru a de ne delecta cu frumoaele costume populare din “Casa costumului popular “ , creatie dnei. Virginia Linul .

Salva este foarte cunoscuta pentru Tuica cu margele, creatiea lui Ioan Angeli .

Lasam in urma frumoasa zona a Nasaudului si ne intoarcem in Bistrita pentru a face un tur pietonal. Timp liber pentru cina . Cazare la hotel 3* in Bistrita

Ziua 3. Dupa micul dejun ne indreptam spre Reghin , orasul viorilor pentru a face o vizita la atelierul unui lutier renumit.

Vom ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de traffic .

PRET: 899 lei/pers loc in camera dubla,

290 lei pers. in camera single

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Locuri VIP – banchet din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Avans : 250 lei/pers, pana la 15 mai , diferenta pana la 12 iunie 2024

Hotelul nu are camere triple

Tariful include :

 • transport clasificat autocar/microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Bistrita - 3* in Bistrita
 • cina festiva cu muzica live
 • insotitor de grup din partea agentiei

Tariful nu include:

 • intrarea la obiectivele turistice . Intrarile la obiective vor fi verificare inainte de data excursie
 • masa de pranz si o cina
 • alte cheltuieli personale

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

GEOAGIU BAI

relaxare la ape termale 04 – 06 iulie 2024


In luna lui cuptor , ne vom relaxa in stațiunea Geoagiu Bai de la poalele Munților Metaliferi, datand inca din vremea legiunilor romane .

Apele de la Geoagiu-Bai sunt termale, mezotermale, calcice, bicarbonate, prezinta urme de fier, de hidrogen sulfurat benefice pentru diverse afectiuni.

TRASEU: Pitesti- Rm Valcea - Sibiu – Orast ie – Banpotoc - Geoagiu-Bai – Deva– Sibiu Pitesti

OBIECTIVE : I Geardini di Zoe , Geoagiu Bai – Strandul Termal , Baile Romane Termale , Cascada Clocota , Gradina Zoologica Sibiu.

Ziua 1. Plecare din Pitesti pe ruta Sibiu – Orastie , spre frumoasa gadina de la Banpotoc .

I Giardini di Zoe este proiectul de suflet al proprietarului, dl. Giovanni Salvatelli, un italian din zona Ancona, regiunea Marche.

Amenajarea acestor grădini de basm a început în anul 2003, dl. Salvatelli susține că acest loc l-a atras de la prima vizită, deoarece are un spirit pozitiv. Grădina poartă numele nepoatei sale Zoe, dar ar putea reprezenta prototipul femeii ideale, deoarece în grădină găsești echilibru.

Prin viziune, dăruire, iubire și muncă I Giardini di Zoe a ajuns cea mai frumoasă grădina aristocrată din România.

Cu sufletul incarcat de rumusetea florilor din gradina vom merge sa ne cazam in Deva , orasul gimnasticii romanesti de la poalelel cetatii cu acelasi nume. Timp liber pentru cina si plibare in Deva. Cazare in Deva la hotel 3 *

Ziua 2. Dupa micul dejun , vom ajunge in statiunea Geoagiu Bai unde vom admira Cascada Clocota , cascada cu apa termala. Căderea de apă are aproximativ 38 – 43 metri înălțime și o lățime de 22 metri. Interesant este faptul că apa Clocotei nu îngheață niciodată, și asta pentru că ea colectează toate cele 16 izvoare termominerale din zonă, dar și un râuleț. Potrivit specialiștilor, apa cascadei este una pură, plată. Tot in Geoagiu sunt si Baile romane .Băile termale de la Geoagiu au o vechime de circa două milenii, iar în Antichitate, locul era o aşezare luxoasă, destinată celor bogaţi.

Apele termale de la Geoagiu – Băi, care vin de la izvorul pe care l-au descoperit romanii în urmă cu 2.000 de ani, sunt cunoscute pentru proprietățile pe care le au, fiind indicate în afecțiuni, în special, reumatologice, recuperare medicală pentru afecțiuni post – traumatice, periferice. Compoziția chimică este una foarte bogată în minerale, în calcar, despre care se știe că ajută mult la reumatism. „Apele termale de aici au foarte multe proprietăți în tratarea diferitelor boli. În unul dintre bazinele noastre apa ajunge la temperatura de 32 grade . Ne intoarcem seara in Deva unde vom avea timp liber .Cazare cu mic dejun in Deva – hotel 3 *

Ziua 3 . Mic dejun . Lasam in urma statiunea Geoagiu Bai si ne deplasam spre un alt loc la fel de pitoresc . – Gradina Zoologica din Sibiu obiectivul final al excursiei nostre , se intinde pe o suprafata de 20 ha si adaposteste 300 de animale din 74 de specii : maimute, lupi albi, jaguari, lame , bivoli albi, etc. Dupa ce vom saluta Sibiul, ne intoarrcem la Pitesti.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

TARIF : 649 lei/pers . loc in camera dubla

190 lei/pers. loc in camera single

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Avans : 200 lei/pers pana la 15 martie 2024 , diferenta pana la 05 .06. 2024

Locuri VIP – autocar ( bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 stanga/dreapta), 40 lei/pers.

Tariful include :

 • transport cu autocar clasificat/microbiz
 • cazare 2 nopti cu mic dejun in Deva la hotel 3*
 • insotitor de grup

Tarifull nu include :

 • intrarile la obiectivele turistice
 • masa de pranz si cina
 • alte cheltuieli personale

Cheltuieli personale estimative:

 • Intrare strand aprox 40 lei/pers.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 45 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

PROGRAM SENIORI !!!! -IASI -

FESTIVALUL FLORILOR DE TOAMNAREGINA ESTE CRIZANTEMA
07-09 Noiembrie 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Ne vom bucura de o plimbare deosebta prin orasul culturii si a crizantemelor

TRASEU: Pitesti- Targoviste – Buzau – Roman - Iasi –Miclauseni – Lacul Rosu - Brasov - Pitesti.

OBIECTIVE: Bojdeuca din Ticau , Gradina Botanica “Anastasie Fatu“ - Festivalul florilor de toamna “ , Parcul Copou , Manastirea Vladiceni , Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf. Paraschiva, Manastirea “Trei Ierarhi “ , Complexul Monahal Golia, Castelul Sturdza - Miclauseni , .

Ziua1: Se pleaca din Pitesti prin Targoviste – Buzau – Focsani –. Iasi .

Inainte de cazare vom face o oprire la Bojdeuca din Ticau – Muzeul Memorial “Ion Creanga “ , unde scriitorul a concepul aproappe intreaga opera si unde a locuit pana la sfarsitul vietii . .

Dupa check-in vom vizita Catedrala Mitropolitana cu moastele “Sf. Paraschiva“ construcţie-simbol a ortodoxiei româneşti Timp liber in Iasi pentru cina si plimbare prin oras. Cazare la hotel 3* in Iasi .

Ziua 2: Dupa micul dejun plecam spre Gradina Botanica care anul acesta va organiza cea de-a 48 -a editie a expozitiei dedicate florilor de toamna pentru a marca un eveniment special – înflorirea crizantemelor, simbolul longevității, eleganței si nobleței. Dupa ce ne vom incanta privirea si sufletul cu aranjamentele florale ne continuam drumul spre Manastirea Vladiceni, o mănăstire de călugări, amplasată la marginea municipiului Iași, în localitatea Vlădiceni , pe locul numit în cronici „Poiana Vlădicăi”. Dupa ce ne reculegem la frumoasa manastire Vladiceni , vom avea timp liber pentru masa de pranz. . Timp liber in Iasi pentru vizite personale ( se poate vizita manastirea Trei Ierarhi si Catedrala Mitropolotana Ortodox a., care adaposteste moastele Sf. Paraschiva , Palatul Culturii ) . Cazare cu mic dejun la hotel 3* in Iasi

Ziua 3: Mic dejun, In drum spre casa ne vom opri la Miclauseni . Castelul Sturdza din Miclauseni, clădit pe un așezământ moldovenesc cu o istorie de 600 de ani. Castelul ridicat de George Sturdza la cumpăna veacurilor al XIX – lea și al XX – lea reprezintă astăzi o adevărată bijuterie arhitectonică de factură neogotică, distingându-se prin blazoanele și stemele ornamentale ce-i împodobesc fațada și turnurile de pază ce străjuiesc parcul. Ne intoarcem spre casa pe Cheile Bicazului – Lacul Rosu – unde vom putea servi masa de pranz..

TARIF: 795 lei/pers. loc in camera dubla
290 lei/pers. supliment in camera single,

Datorita faptului ca Iasul este foarte aglomerat in perioada Expozitiei Crizantemelor , hotelul dispune numai de camere cu vedere la Palatul Culturii.

HOTELUL NU ARE CAMERE TRIPLE

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane

Locuri VIP , bancheta 1 din spatele soferului , bancheta 2 si 3 , 40 lei/pers.

Conditii de plata :

 • 200 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere, pana la 1 august 2024
 • Diferenta la 30 de zile inainte de plecare 30 octombrie 2024
 • Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii
 • Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.
 • In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

PRETUL INCLUDE:

 • Transport cu autocar clasificat/microbuz
 • Cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Iasi
 • Insotitor de grup din partea agentiei

PRETUL NU INCLUDE:

 • Intrarea la obiectivele turistice
 • Masa de pranz si cina
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

● NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

BALACEALA LA APA SARATA
PETERCETI CU NOI WEEKEND-UL DE SFANTA MARIA !!!!

16 -18 AUGUST 2024 - SLANIC PRAHOVA


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Relaxare , plaja si balacealai in lacurile sarate din Slanic Prahova

TRASEU: Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Slanic Prahova - Pitesti

OBIECTIVE: Slanic Prahova – plaja , plimbare prin statiune. cine doreste poate vizita Salina Prahova, Muntele de Sare sau Muzeul Sarii.

Ziua 1: Se pleaca spre Slanic Prahova pe ruta Targoviste – Ploiesti - Slanic Prahova

Cazarea este la un resort cu piscina cu apa dulce si un lac cu apa sarata. Va fi timp liber pentru plaja si baie , cina sau pentru plimbare prin statiune . Cazare in Slanic Prahova– hotel 3 *

Ziua 2. Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Slanic pentru plaja si baie la lacurile sarate din statiune : Baia Verde, Baia Rosie , Baia Baciului. Lacul Miresei sau la lacurile din resort .

Pentru cine doreste se pot face plimbari individuale la Muntele de Sare sau se poare vizita Salina Prahova sau Muzeul Sarii. Cazare cu mic dejun in Slanic Prahova – hotel 3*

Ziua 3. Mic dejun. Se mai pot prinde cateva ore de balaceala pana la ora plecarii la lacul din cadrul resortului. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Targoviste.

TARIF: 799 lei / pers. - loc in camera dubla, grup 30 persoane

Nu se acorda camere single .

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana

Pretul include:

 • Transport cu autocar clasificat/microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la resort 3* in Slanic Prahova
 • Acces la piscina cu apa dulce si la lacul cu apa sarata din resort
 • Reprezentat agentie

Pretul nu include :

 • Masa de pranz
 • Intrarea la alte lacuri
 • Intrarile la obiectivele turistice
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

IMPORTANT !!!!

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obicetelor personale.

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Tara Motilor - Muntii Apuseni

16 – 18.08.2024


Acceptam carduri de vacanta!!!

Traseu: Pitesti –Rm. Valcea - Sibiu- Sebes- – Brad – Crisan - Horea – Vartop - Vidra de Sus – Campeni – Meziad - Chisau- Izbuc – Alba Iulia - Sibiu – Pitesti

Obiective: Manastirea Crisan, Casa memoriala Crisan , Pestera Meziad , Pestera Ursilor - Manastirea Izbuc - Cascada Pisoaia, Casa Memoriala “Avram Iancu “ – Vidra de Sus .

Ziua 1. Plecare din Pitesti spre zona Arieseni – Vartop din Muntii Apuseni .

Pe drum vom vizita Manastirea Crisan , o mănăstire ortodoxă, situată în satul Crișan - Ribita, din județul Hunedoara. mănăstire cu obște de călugări, întemeiată in secolul al XVI-lea . Vom face un popas sl la Casa Memoriala . Gheorghe Giurgiu, cunoscut sub numele de Crisan care a fost unul dintre conducatorii Rascoalei taranesti din Tara Motilor , alaturi de Horea si Closca . A fost prins 1784 si tras pe roata de armata austro – ungara. Cazare cu cina in Vartop - Arieseni , pensiune 3 *

Ziua 2. Mic dejun . Plecare spre Pestera Meziad in munţii Pădurea Craiului, una din cele mai mari, mai frumoase și mai cunoscute peșteri turistice din România. Dimensiunile impresionante ale portalului de acces în peșteră (16 metri înălţime şi 10 metri lăţime), precum şi ale interiorului, diversitatea formațiunilor de peșteră alături de coloniile mari de lilieci captează atenţia vizitatorilor pe toată durata vizitării peşterii. În apropierea podului natural subteran tavanul peșterii se află la 35 de metri înălțime.

Vom mai vizita in acesta zi o alta pestera minunata – Pestera Ursilor, descoperită în 1975, cu ocazia unei dinamitări executate la cariera de marmură din zonă. Este unul dintre principalele obiective turistice ale Munților Apuseni, aflându-se în județul Bihor, în imediata apropiere a localității Chișcău, la o altitudine de 482 m.

Inainte de a ajunge la pensiune ne vom reculege la Manastirea Izbuc , situată la poalele munţilor Codru Moma, la într-un cadru feeric de munte, încărcat de pioşenie. Aici îşi duc viaţa 20 de călugări . Mănăstirea Izbuc, prima mănăstirea ortodoxă din Ardeal, este cunoscută, în primul rând, pentru izvorul unic în Europa. Se spune că apa, care ţâşneşte uneori dintre pietre, are puteri miraculoase. Cazare cu cina in Vartop - Arieseni , pensiune 3 *

Ziua 3 : Mic dejun. Dupa micul dejun ne luam ramas bun de la gazda nostra si ne indreptam spre casa cu o oprire la Casa Memoriala Avram Iancu din Vidra de Sus – Ienceni .

Vom admira si Cascada Pisoaia care este in drumul nostru . Vom face si un scurt popas in Alba Iulia pentru servi masa de pranz . In cursul serii vom ajunge in Pitesti in functie de trafic .

PRET: 899 lei/pers , loc in camerea dubla / tripla
Pensiunea nu accepta camera single .

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Pachetul include:

 • transport cu autocar /microbuz
 • cazare 2 nopti cu demipensiune la hotel/pensiune 3* in Vartop
 • acces la piscina interioara
 • foc de tabara
 • insotitor de grup din partea agentiei

Pachetul nu include:

 • intrarea la obiectivele turistice
 • masa de pranz
 • alte cheltuieli personale

Conditii de plata: - 300 lei din pretul pachetului de calatorie la inscriere, pana la 01 iulie 2024.

Diferenta la 30 de zile inainte de plecare. Avansul este nerambursabil !!!

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea inscrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT!! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

SOVATA
MINI VACANTA - PLAJA SI RELAXARE

26 – 29 IULIE 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti – Sibiu - Medias – Sovata – Brasov – Pitesti

OBIECTIVE: Sovata – plaja si plimbare prin parcul cu lacuri , plimbare cu trenuletul prin statiune, plimbare cu mocanita de la Sovata la Campul Cetatii - pentru cine doreste.

Ziua 1: Se pleaca spre Sovata, pe ruta Sibiu – Medias. Dupa cazare , timp liber in Sovata. Se poate face plaja sau o plimbare in frumosul parc cu lacurile sarate . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 * sau 4 *

Ziua 2: si Ziua 3 : Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul sau in bazinele cu ape termale ale complexului de 4 * cu tobogane . Cazare cu demipensiune in Sovata – hotel 3* sau 4*

Ziua 4. Se pleaca spre Pitesti cu o pauza in Tg. Secuiesc pentru pauza de masa si pentru a vizita Muzeul Papusilor si Muzeul Breslelor si pentru a servi masa de pranz.

TARIF: HOTEL 3 * - 1390 lei/pers. loc in camera dubla

300 lei/pers. supliment camera single

Hotelul este asezat pe malul Lacului Negru , in zona centrala a orasului , cu camere spatioase si frumos amenajate , cu wellness si ciubar cu apa sarata .

Tariful include :

 • Transport autocar clasificat/microbuz
 • 3 nopti cazare cu demipensiune
 • Apa, cafea si sucuri servite la masa
 • SPA – conform programere prealabila

Tariful nu include:

 • intrarile la lacurile termale din statiune
 • Masa de pranz
 • Alte cheltuieli personale
Bootstrap Image Preview

TARIF: HOTEL 4 * - 2250 lei/pers. loc in camera dubla

Este cel mai nou hotel de 4 * wellness & spa superior din statiue si ofera toate facilitatile necesare pentru a petrece cateva zile de relaxare in Sovata .

Hotelul ofera aces la SPA , piscina interioara si exterioara cu apa termala rece si calda ,tobogane si facilitati in camera ( cafea, apa, ceai, halat de baie)

Tariful include:

 • Transport autocar clasificat
 • 3 nopti cazare cu demipensiune in sistem bufet suedez
 • Acces la SPA ( bazin cu apa sarata, bazin cu apa dulce, tobogane, kneipp cu apa calda si rece, sauna , camera cu sare )
 • Apa, cafea, ceai si halat de baie in camera

Tariful nu include:

 • Intrarea la lacurile din statiune
 • Masa de pranz
 • Alte cheltuieli personale

Nota: Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

Locuri VIP – bancheta 1 din spatele soferului si banchetele 2 si 3 din autocar, contra cost, 40 lei/persoana.

Avans pentru rezervare ferma la inscriere 600 lei pana la 01 iunie 2023. Diferenta pana la 10 iulie 2023 Avansul este nerambursabil !!!

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Pelerinaj in Transilvania

06 – 08 septembrie 2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

De Sfanta Maria Mica , va asteptam sa ne reculegem la 4 manastiri cu mult har din zona Transilvania .

Traseu: Pitesti – Rm. Valcea- Sibiu- Alba Iulia- Rimet – Cluj – Napoca - Gherla – Sibiu - Pitesti

Obiective: Manastirea Rimet, Manastirea Nicula, Manastirea Rohia, Manastirea Dumbrava.

Ziua 1. Plecare din Pitesti pe Valea Oltului spre manastirea Rimeti unul dintre cele mai vechi așezăminte călugărești din Transilvania. Ridicată în Munții Trascăului, pe lângă râul Geoagiului într-un loc numit de mocani „Valea Mănăstirii”. Bisericuța , numita si Catedrala Muntilor Apuseni , cu hramul Izvorul Tămăduirii poartă ascunse în zidurile-i firave nu puține taine. Mănăstirea și biserica s-au aflat sub protecția lui Matei Corvin, a voievodului Radu Vodă cel Mare, precum și a lui Mihai Viteazu, care a refăcut-o. Ne continuam drumul spre Cluj- Napoca unde vom avea timp liber pentru plimbare si cina. Cazare la hotel 3* in Cluj – Napoca

Ziua 2. Dupa micul dejun ne indreptam spre Gherla pentru a ajunge la Manastirea Nicula , un important centru de pelerinaj creștin din Ardealul de Nord. Biserica de lemn a mănăstirii, ulterior cea de zid, a adăpostit de-a lungul timpului Icoana de la Nicula pictată în anul 1681 de preotul rutean Luca din Iclod. Dupa ce ne reculegem la sfanta manasture Nicula , ne continuam drumul spre o alta manastire din “Tara Lapusului”. Mănăstirea Sfânta Ana-Rohia a luat ființă în anul 1923. Ctitorul ei este Nicolae Gherman, din satul de la poalele „Dealului viei”, deal pe care se găsește astăzi mănăstirea. Preotul ctitor a zidit mănăstirea în numele fiicei sale, Anuța, care a murit la vârsta de 10 ani. Dupa vizita la Manastirea Rohia , ne intoarcem in Cluj , unde vom avea timp liber. Cazare la hotel 3 * in Cluj - Napoca

Ziua 3. Mic dejun si plecare spre casa . Pe drum vom face un popas si la renumita Manastire Dumbrava care a fost ridicată în numai un an şi jumătate şi rivalizează cu cele mai celebre aşezăminte de acest fel din ţară. Părintele Teodor Crişan, ctitorul locaşului, a reuşit această performanţă cu sprijinul financiar al jucătorilor din echipa naţională de fotbal a României. În prezent, mănăstirea este ”casă” pentru copii orfani, bătrâni suferinzi şi chiar mame care au nevoie de ajutor.

Vom ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de trafic.

TARIF : 795 lei/pers. loc in camera dubla.
280 lei /pers. supliment camera sgl

Loc VIP autocar (bancheta 1 in spatele soferului, 2 si 3 stanga dreapta) - 40 lei//pers

Avans: 200 lei/pers pana la 15 iulie (nerambursabil), diferenta pana la 25 august 2024

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Tariful include:

 • transport cu autocar /microbuz
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Cluj - Napoca
 • reprezentant agentiei

Tariful nu include:

 • masa de pranz si cina
 • alte cheltuieli personale

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Grup minim 45 pers. In cazul nerealizarii grupului minim se va anula circuitul, cu posibilitatea inscrierii pe un program similar.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare ).

NOTA : Se pot face imbarcari, fara costuri suplimentare, de pe traseu si transferuri contra cost din tara in functie de numărul de persoane.

IMPORTANT !!

Documente de calatorie : cartea de identitate si talon de pensie pentru pensionari.

Este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: restrictii de vizitare pentru unele obiective turistice, formalitati vamale ,etc).

Pentru pesoanele care doresc partaj :in situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Pe urmele lui Mihai Eminescu - Botosani

20 - 22.09.2024
Program seniori


Traseu: Pitesti - Brasov - Onesti - Bacau – Botosani - Ipotesti - Manastirea Vorona - Bacau - Buzau - Targoviste - Pitesti.

Obiective: Botosani - Casa Memoriala “Nicolae Iorga “ si Parcul Mihai Eminescu , Ipotesti - Casa Memoriala “ Mihai Eminescu “, Casa Papadopol , Biserica familiei , Lacul cu Nuferi ,

Manastirea Vorona si Sihastria Voronei.

Seara festiva bucovineana cu cina si muzica live “ Hora in Bucovina “

Ziua 1. Vom peca pe culoarul Rucar – Bran – Brasov pentru a ajunge in cursul dupa amiezii la Botosani . Vom vizita Casa Memoriala “Nicolae Iorga “ - este locul în care se păstrează un important număr de piese cu valoare patrimonială, legate de personalitatea ilustrului istoric Nicolae Iorga. Fotografii originale ale familiei acestuia, ale lui Nicolae Iorga în diferite momente ale vieţii sale, diplome de Dr. Honoris Causa primite din partea unor celebre instituţii de învăţământ din Europa (Sorbona, Cambridge, Roma) . Cina festiva cu muzica live . Cazare cu cina festiva la hotel 3 * in Botosani

Ziua 2 . Mic dejun , Intreaga zi va fi dedicata “Luceafarului poeziei romanesti “ . Vom merge la Ipotesti – locul unde s-a nascut marele poet Mihai Eminescu. Vom vizita Casa memoriala a poetului , Casa Papadopol , Biserica familiei si Lacul cu nuferi , descris de poet in frumoasa poezie “Lacul” .

Ne intoarcem in Botosani , mergand pe un traseu turstic inedit , din parcul M. Eminescu cu statui in marime naturala , calauziti fiind de versuri din poezia Luceafarul .

Seara, timp liber pentru cina Cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Botosani

Ziua 3 . Mic dejun , In ddrum spre casa ne vom opri la manastirea Verona si Sihastria Veronei , doua manastiri asezate in mijlocul unei paduri de foioase . Manastirea Sihastria Voronei este locul unde se spune ca s-a aratat ingerul.

PRET: 899 lei/pers. loc in camera dubla.

Locuri VIP - bancheta 1 din spatele soferului si bancheta 2 si 3 din autocar – 40 lei/pers.

Conditii de plata : 300 lei/pers din pretul pachetului de calatorie la inscriere,pana la 01 iulie 2024 . Diferenta la 30 de zile inainte de plecare

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 45 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane .

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

Pretul include:

 • transport autocar clasificat
 • 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* in Botosani
 • reprezentant agentie
 • seara traditionala cu cina festiva si muzica live

Pretul nu include:

 • Intrarea la obiectivele turistice. Preturile la obiectivele turistice.
 • masa de pranz si o cina
 • alte cheltuieli personale.

Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si cuponul de pensie ;

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .

In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

IMPORTANT!! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Oradea , orasul care te surprinde
si Hajduszoboszlo – Ungaria – Ape termale

05 – 08.12.2024


Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Agentia Coral Pitesti va ofera o excursie speciala de Sfantul Nicolae la Targul de Craciun din Oradea si la apele termale din Hajduszoboszlo

Traseu: Pitesti- Rm. Valcea - Sibiu – Deva - Oradea – Hajduszoboszlo – Cluj-Napoca - Pitesti

Obiective: Targul de Craciun Oradea , Oradea – tur pietonal centrul vechi : Biserica cu Luna, Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal Greco – Catolic , Palatul Primariei, Biserica Sf. Ladislau, Sinagoga Ortodoxa , Muzeul Francmasoneriei , Palatul Baroc – Cetatea Oradea , Casa Darvas -La Roche , Ungaria – Hajduszoboszlo cu tarabe mestesugareasti si concete , Targul de Craciun Cluj – Napoca.

Ziua 1. Plecare pe Valea Oltului pe ruta Sibiu- Turda pentru a ne bucura de frumusetea Targului de Craciun din centrul vechi al orasului de pe Crisul Repede, Oradea este cel mai important centru cultural al regiunii Crisana, orasul palatelor somptuoase si frumos colorate care ne amintesc de aristocratia dinaintea primului Razboi Mondial. Plimbare prin Targul de Craciun si timp liber pentru cina . Cazare la hotel 3*/4 in Oradea

Ziua 2. Mic dejun . Vom incepe sa cunoastem Oradea cu vizitarea unui obiectiv deosebit: muzeul Francmasoneriei . Cladirea unde este amplasat obiectivul este una dintre cele mai deosebite exemple de arhitectură din Oradea.

Pentru ca este o zi dedicate municipiului Oradea vom vizita unul dintere cele mai frumoase ansambluri arhitectonice format din: Palatul Baroc , Catedrala Romano – Catolica, Gradina peisagistica in stil englezesc, Sirul canonicilor. Vom urca si la Cetatea Oradea.

Vom servi masa de pranz la una din terasele frumoase din centru vechi al orasului .

Dupa pauza de masa vom ramane in centru orasului pentru un tur pietonal si pentru a ne admira frumoasele cladiri ale orasului de pe Crisul Repede. Vom admira Biserica cu Luna , Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal Greco – Catolic, Biserica Sf. Ladislau, Palatul Primariei, Casa Darvas la Roch. Timp liber pentru cina. Cazare la hotel 3/4* in Oradea .

Ziua 3. Mic dejun si plecam din nou la drum pentru a ne bucura de apele termale si tarabele mestesugaresti din cunoscuta statiune Hajduszoboszlo din Ungaria. Este cel mai cunoscut oraş termal situat în Câmpia Mare a Ungariei – atracţia sa principală este complexul balnear cu celebrele sale Băi termale, Ștrand, Aquapark şi Aqua-Palace. Complexul balnear oferă aventuri de neuitat pe tot parcursul anului pentru oaspeţii veniţi aici. Aqua Palace Hajduszoboszlo - este un parc acvatic care este la dispozitia turistilor indiferent de anotimp sau sarbatori. Aquaparkul acoperit poate fi o destinatie pe durata intregi zile datorita facilitatilor si serviciilor disponibile. Aqua Palace este locul ideal atat iarna cat si vara, daca ninge sau daca ploua, daca e frig sau daca e foarte cald afara.

Seara vom avea timp liber in Hajduszoboszlo pentru a ne plimba printre tarabele mestesugaresti handmade

Cazare cu demipensiune la hotel 3*/4 in Hajduszoboszlo

Ziua 4. Mic dejun . Ne luam ramas buna de la cocheta statiune ungureasca si vom pleca spre casa. Vom face un popas in centrul vechi Cluj – Napoca pentru pauza de masa si pentru a face un tur in Targul de Craciun din Cluj - Napoca. Vom ajunge in Pitesti in cursul serii ,in functie de trafic.

PRET: 1185 lei/pers. loc in camera dubla
700 lei/pers. supliment single

Bootstrap Image Preview

Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane .

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Pretul include:

 • transport cu autocar / microbuz
 • cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3/4* in Oradea
 • cazare 1 noapte cu demipensiune la hotel 3 /4 *in Hajduszoboszlo
 • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

 • pret ghid local pentru turul de Oradea in data de 6 dec. 2024 - 20 lei/pers , se achita in agentie la inscriere
 • intrarea la obiectivele turistice
 • masa de pranz
 • cina in Oradea

Conditii de plata: Avans 300 lei pana la data de 01 august 2024

Diferenta la 30 de zile inainte de plecare

Avansul este nerambursabil !!!

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

NOTA : In cazul in care nu mai puteti participa la excursie, din diferite motive, sumele platite , NU SE RETURNEAZA , NU SE ATRIBUIE ALTOR EXCURSII , dar se accepta un inlocuitor ( cu 10 zile calendaristice inainte de plecare )

IMPORTANT!! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate acoperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personal-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate si talonul de pensie;

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;

Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;

Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .

In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului

Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .

Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta