Travel Agency

Coral Tour Carpat

Weekend medieval Medias- Sighisoara-Brasov 12-13.06.2021

315 lei
share

Descriere oferta

Obiective:  Cetatea Luminii Medias, Biserica fortificata Sf. Margareta, Sighisoara: Turnul cu ceas, Scara Acoperita, Biserica din Deal , Biserica Manastirii , Cetatea Rupea, Brasov tur pietonal: Biserica Neagra Brasov, Turnul Alb, Prima Scoala Romaneasca, Strada sforii, Poarta Schei

  Pretul include

                    -  1 nopti cazare la Hotel 3*cu  mic dejun

                    -  Transport autocar

  -   Insotitor grup din partea agentiei

 

Tariful nu include:

                     -  intrarea la obiectivele turistice

         -  alte cheltuieli personale

         -  locuri Vip- banchetele 2,3 - 25 lei/persoana

            supliment camera single - 105 lei

Program pe zile:

Ziua 1: Plecare din Pitesti aprox ora 07:00 din parcarea de la Finante spre Medias unde o sa vizitam Cetatea Luminii, Turnul Trompetilor (are o inclinatie asemanatoare cu cel din Pisa ), Biserica Fortificata Sf Margareta unde a fost inchis domnitorul Tarii Romanesti, Vlad Tepes, dupa care ne continuam drumul spre Sighisoara  unde o sa facem un tur pietonal pe stradutele pietruite cu vizitarea principalelor obiective din cetatea medievala locuita permanent pana astazi , mai exact : Turnul cu ceas, Biserica Manastirii, Scara Acoperita, Biserica din Deal.  Check in la hotel  si timp liber.

Ziua 2: Micul dejun,  ne continuam drumul spre Brasov cu o scurta oprire la Cetatea Rupea. In Brasov sa facem un tur pietonal unde o sa incepem prin a vizita prima scoala romaneasca unde s-au tinut cursui in limba romana inca din 1583, dupa ne deplasam spre cea mai mare biserica gotica din tara noastra, Biserica Neagra, admirand poarta Schei si facand “trenuletul” pe strada Sforii. Ultima oprire turistica o sa fie la Turnul Alb. Pauza de pranz si timp liber. In cursul serii ajungem in Pitesti.  

*Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane.*In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia *Agentia isi rezerva dreptul de a face unele  schimbari de traseu, din motive obiective ,  care nu afecteaza insa cu nimic  programul turistic.   

arrow-down