Travel Agency

Coral Tour Carpat

VALEA TARNAVELOR - DRUMUL VINULUI 15 - 17 OCTOMBRIE 2021

595 LEI/PERS.
share

Descriere oferta

VALEA TARNAVELOR – DRUMUL VINULUI
EXCURSIE 3 ZILE 15-17 octombrie 2021

TRASEU: Pitesti- Sibiu – Jidvei – Jidvei – Aiud – Blaj – Albesti - Rupea – Brasov - Pitesti
OBIECTIVE: Crama Jidvei, Crama Takacs si Pivnitele Logos – Aiud, Campia Libertatii Blaj, Mini Romania Original Parc, Cetatea Rupea
Ziua 1. Plecare pe Valea Oltului pe ruta Sibiu - Medias pe drumul renumitului vin de Tarnave cu o prima vizita la Crama Jidvei . Grupul Jidvei este cel mai mare producător de vinuri din România. Cu o suprafaţă totală de peste 2.500 de hectare de viţă-de-vie, acesta deţine cea mai mare plantaţie viticolă din ţară şi cea mai mare podgorie cu proprietar unic din Europa.
Vom ajunge in “Cetatea Luminii “ – orasul Medias , cunoscut pentru cetatea medievala de aici , fiind locul unde a fost nunta domnitorului Vlad Tepes dar si turnul unde acesta a fost inchis.
Timp liber in oras. Cazare cu cina in Medias – hotel Traube 3 * sau similar in Medias
Ziua 2. Mic dejun . Vom pleca pe Valea Tarnavelor spre Aiud pentru a ne opri la pivnitele Takacs deschise din anul 2008 . Pivnita dispune și de o vinotecă în care se află vinurile îmbuteliate, precum și o sală de degustare pentru primirea oaspetilor, mobilata rustic și împodobită cu diplomele cucerite la diferite concursuri naționale și internaționale.
Ne continuam vizita din Aiud si la crama Logos din Aiud. Crama din centrul oraşului Aiud adăposteşte mii de litrii din licoarea magică a lui Bachus, vinurile datând şi din 1991.
Ne intoarcem in Medias , nu inanite de a ne opri pentru putin timp pe Campia Libertatii de la Blaj. În data de 15 mai 1848 s-a ţinut aici Adunarea de la Blaj, cu participarea a 30.000-40.000 de persoane. Între 1973 şi 1977 pe câmpie a fost înălţat un monument compus dintr-o piesă centrală, numită "Gloria" şi 26 de busturi înfăţişând conducători ai Revoluţiei Române de la 1848, precum şi figuri remarcabile ale culturii române. In 2019 papa Francisc a celebrat slujba duminicală pe Câmpia Libertăţii de la Blaj. Timp liber pentru cina . Cazare cu mic dejun in Medias-hotel Traube 3* sau similar in Medias
Ziua 3 – Mic dejun. Parasim “Cetatea Luminii “ si mergem sa vizitam Mini Romania Original Parc , un parc tematic in aer liber cu machete la scara mica care promoveaza imaginea țării noastre atât turistului autohton, dar mai ales celui străin. Continuam drumul spre Pitesti ,oprindu-ne la cetatea saseasca Rupea construită pe un masiv de bazalt, în zona rezervaţiei geologice Dealul Cohalm - ". Este o cetate ţărănească de apărare. cu cateva turnuri specifice printre care si Turnul Slaninei , specific cetatilor sasesti .

PRET: 549 lei/pers. in camera dubla
250 lei/pers . supliment camera single
Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.
Plata : minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, 50% pana la 1 august , restul de plata cu 30 zile inainte de plecare
Plecare : din parcareade la Finante Publice Pitesti
Pretul include:
- transport cu autocar clasificat
- cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3 * in Medias
- o singura cina in prima seara
- insotitor de grup din partea agentiei
Pretul nu include:
- intrarea la obiectivele turistice
- masa de pranz si cina din ultima seara
- degustare de vin
- alte cheltuieli personale
NOTA :
● Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore ) , fara a afecta insa structura serviciilor,
● Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
● Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
● In cazul in care nu se realizeaza numarul de persoane ( 30-35 ), excursia se va efectua cu mijloc de transport de 20-23 de locuri ,iar pretul se recalculeaza .

arrow-down