Travel Agency

Coral Tour Carpat

Descriere oferta

Acest complex pe plajă se află pe un deal cu vedere la golful Claros și oferă unități de cazare în sistem all inclusive, cu mai multe tipuri de camere. Include mai multe restaurante, plajă privată şi parc acvatic.

Camerele se află în clădirea principală sau în zona de club. Este disponibil WiFi gratuit.

Zona de spa are piscină interioară de 3600 m², solar şi centru de fitness. De asemenea, există teren de tenis, pistă de bowling şi diverse activităţi sportive nautice.

Opţiunile de luat masade la Aria Claros Beach & Spa Resort includ restaurant tip bufet cu terasă panoramică şi restaurante tematice.
Aria Claros Beach & Spa Resort se află la doar 33 km de Efes și la 10 km de ruinele sanctuarului Claros, moştenire a civilizaţiei Ionice. Există parcare privată gratuită.
Hotelul Aria Claros Beach & Spa Resort (ex Onyria Claros Beach & Spa Resort, ex Carpe Diem Claros) este situat la 55 km de aeroportul orasului Izmir, la 70 km de centrul orasului Izmir, la 45 km de orasului Kusadasi, in statiunea Ozdere, pe malul marii.
Hotelul ofera clientilor sai un restaurant principal cu meniu dietetic si vegetarian, 5 restaurante a la carte (italian, turcesc, mediteranean, asiatic (adult only) - cu rezervare in prealabil, o masa/sejur de 7 nopti/la 4 restaurante - gratuit), 10 baruri, 4 piscine exterioare (una doar pentru adulti), piscina interioara, aqua parc (8 tobogane pentru adulti, 10 pentru copii), serviciu medical la cerere, centru SPA, coafor, spalatorie, curatatorie, lant de magazine si 2 sali de conferinte (capacitate intre 100-400 persoane).

arrow-down