Travel Agency

Coral Tour Carpat

TURCIA - KUSADASI

de la 27 Euro/ PERSOANA
share

Descriere oferta

Hotelul Surtel este situat central în Kuşadası și vizavi de plajă. Oferă piscină în aer liber şi camere cu aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon cu vedere la mare. Accesul WiFi este gratuit la recepție.

Toate camerele Hotelului Surtel au mobilier modern și minibar. Dotările standard includ baie proprie cu uscător de păr.

Micul dejun tip bufet este servit zilnic. Bufet-restaurantul oferă mâncăruri locale şi internaţionale. Puteți savura băuturi înviorătoare la bar.

Pentru relaxare, oaspeții au la dispoziție un lounge interior decorat tradiţional. Puteţi face plajă în jurul piscinei cu vedere panoramică. Accesul WiFi este gratuit în întregul hotel.

Surtel Hotel se află la mai puţin de 20 km de oraşul grecesc antic Efes și la 28 km de Casa Fecioarei Maria. Aeroportul Izmir Adnan Menderes este situat la 80 km. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.
Recepție deschisă 24 de ore, seif, schimb valutar, un vestiar, restaurant în aer liber, bar în hol, o zonă orientala, o cameră TV, sala de conferință, serviciu de spălătorie, piscina cu bazin pentru copii, terasă cu șezlonguri, snack-bar la piscină și parcare.

arrow-down