Travel Agency

Coral Tour Carpat

TARGUL OCNA-SLANIC MOLDOVA

145 Lei/ PERSOANA
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Brasov – Targu Secuiesc  - Targu Ocna – Slanic Moldova – Brasov - Pitesti

Obiective turistice: - Salina Targu Ocna - situată în inima Moldovei, pe valea pitorească a Trotuşului, în perimetrul oraşului Târgu Ocna din judeţul Bacău.  Natura a fost generoasă cu această regiune, bogăţiile naturale fiind variate: păduri, livezi, vii, ape, terenuri agricole precum şi importante zăcăminte de: cărbuni, sare, şi ape minerale.

Din anul 2005, potenţialul turistic al Salinei Târgu Ocna o fost amenajat cu o baza modernă de turism şi agrement.

Statiunea Turistica Slanic Moldova - Statiunea Slanic Moldova din judetul Bacau este cunoscuta in randul turistilor datorita izvoarelor sale cu ape minerale, ale caror calitati au fost premiate cu medalii internationale. Imediat cum ajungi in statiune, vei fi cucerit de cladirile interbelice. Cazinoul, amplasat in parcul central, domina parcul atat prin marime, cat si prin arhitectura. Nu e de mirare ca aceasta statiune era locul preferat de vacanta al lui I.L.Caragiale.

TARIF: 145  lei /persoana

Avans: 75  lei la rezervare pana la 5 mai 2019 , diferenta pana la 1 iulie 2019   .

TARIFUL INCLUDE:
-  Transport cu autocar  clasificat
-  Masa de pranz                                                                                                                                                                                                                                                       -  Insotitor din partea agentiei

TARIFUL NU INCLUDE:                                                                                                                                                                                                                                   - Intrarile la obiectivele turistice. Preturile la obiectivele turistice sunt informative ; se pot modifica , functie de sezon                                                                 -  Salina Tg. Ocna  - 20 lei  ad . 12 lei copii grup de peste  20 persoane                                                                                                                                                        -  Alte cheltuieli personale.

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile , inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

arrow-down