Travel Agency

Coral Tour Carpat

“ TARAMUL TUBEROZELOR “ O CALATORIE INTR-UN PARADIS CU FLORI Excursie 2 zile - 21-22 august 2021 -320 lei/pers.

share

Descriere oferta

TRASEU : Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Medias – Hoghilag – Sighisoara – Albeni

– Viscri – Brasov -  Pitesti

   

OBIECTIVE : Plantatia de tuberoze, Mini Rominia Original  Park – Biserica fortficata  si Casa printului Charles de Wales, Brasov – centrul vechi.  

Ziua 1 . Plecam de la Pitesti pe ruta Sibiu – Medias pentru a ajunge la plantatiile de tuberoze din satul sasesc Hoghilag, o floare originara din Mexic,  al carui parfum te ameteste , o floare  firava cu diverse intrebuintari.  Dupa cateva ore petrecute impreuna cu cultivatorii de tuberoze plecam spre cazare cazare . Dupa chek-in vom face o vizita la castelul Apafy din Dumbraveni, unde vom admira Colectia Muzeala a Armenilor din Transilvania. Timp liber si cina .

 Cazare cu demipensiune la hotel Marion 3* in Dumbraveni sau similar.  

Ziua 2 . Dupa micul dejun ne vom deplasa spre localitatea Albesti ca sa vizitam Mini Romania Original Park, singurul parc tematic in miniatura din Romania; un parc tematic ce propune vizitatorului un tur al Romaniei in miniuatura: curiozitati din Romania , arta si arhitectura populara, istorie antica si recenta, din categoria : “Atractii turistice obligatoriu de vizitat’.

De aici mergem sa vizitam vestitul sat sasesc Viscri , satul care l-a atras si pe Printul  Charles de Wales, mostenitorul tronului Marii Britanii. Vom vizita casa Printului si Biserica fortificata din sat. Vom parasi minunatul sat sasesc si ne continuam drumul spre orasul de sub Tampa- Brasov, unde vom face un scurt popas ,  inainte de a pleca spre casa .  

TARIF  : 320 lei/pers. in camera  dubla       

                  70 lei/pers. supliment  camera  single

                295 lei/pers in camera tripla              

Locuri VIP –  bancheta 2 si 3 din autocar  contra cost, 25 lei/persoana

PLECARE  : parcarea de la  Finante  Publice Pitesti  

Pretul include : 

 Transport  cu autocar clasificat

 Cazare 1 noapte cazare cu demipensiune  la hotel 3* in Dumbraveni

 Insotitor de grup

 

 Pretul nu include : 

 Intrarile la obiectivele turistice : 

 Masa de pranz 

 Alte cheltuieli personale

  •       In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
  •                 In cazul in care nu se realizeaza numarul de persoane ( 30-35 ), excursia se va efectua cu mijloc de transport de 20-23 de locuri ,iar pretul se recalculeaza .

 

arrow-down