Travel Agency

Coral Tour Carpat

SUNNY BEACH

de la 36.73 Euro/ PERSOANA
share

Descriere oferta

DIT Evrika Beach Club Hotel - All Inclusive se află lângă mare, în zona liniștită din nordul stațiunii Sunny Beach. Hotelul are vedere frumoasă la mare, camere cu aer condiționat, 5 restaurante, 2 piscine în aer liber, propriul parc acvatic interior, mai multe facilități de divertisment și un Club Premium cu servicii exclusive. Centrul stațiunii Sunny Beach este la 500 de metri. Conexiunea WiFi este gratuită în toate zonele.

Toate camerele sunt de nefumători și au balcon cu vedere la împrejurimi și zonă de relaxare cu TV prin cablu. Baia privată este dotată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Cutia de valori poate fi utilizată gratuit.

Amfiteatrul în aer liber oferă seara programe de divertisment. Hotelul are mai multe magazine de suveniruri și un minimarket. Pentru copii există un loc de joacă, o piscină și un perete de escaladă.

Centrul de fitness, terenul de tenis și activitățile de socializare, precum darts și karaoke, sunt disponibile gratuit. Serviciile de masaj și facilitățile de biliard sunt oferite la cerere și la un cost suplimentar.

Oaspeții se pot relaxa pe terasa din grădină sau la unul dintre cele 4 baruri. Restaurantele servesc mese tip bufet sau à la carte şi mâncăruri asiatice, italiene sau bulgărești.

Stația de autobuz este la numai 20 de metri, iar orașul vechi din Nesebăr este la 4 km. Aeroportul Burgas se află la 35 km. Proprietatea poate organiza transferuri de la aeroporturile din Varna și Burgas, la cerere și la un cost suplimentar.

Acesta este locul preferat de turiștii din Sunny Beach, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Sunny Beach! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

arrow-down