Travel Agency

Coral Tour Carpat

SUA - Miami și parcuri de distracție-31.01-11.02.2022-PRET:995 EURO+1590 USD/pers/sejur

share

Descriere oferta

Vacanță americană de iarnă

 

SUA - MIAMI ȘI PARCURI DE DISTRACȚIE

 

Miami – Parcul Național Everglades – Key West – Fort Lauderdale –  Orlando – Kennedy Space Center – St. Augustine – Fort Myers

 

Vă invităm să petreceți o vacanță de neuitat în însorita Floridă, scăldată de apele Oceanului Atlantic și cele ale Golfului Mexic, renumită pentru plajele sale, rezervațiile naturale cu o bogată și variată floră și faună, vestigiile istorice din timpul ocupațiilor spaniolă și britanică, reședințele de iarnă impozante ale multor personalități din domeniul culturii, politicii și economiei, clădirile moderne din marile orașe, Miami având peste 300 de zgârie-nori, parcurile tematice, culturale și de distracție, concentrate în special în împrejurimile orașului Orlando, dar și pentru excelente muzee și colecții de artă. Însoțindu-ne în această excursie veți avea ocazia de a admira obiective din toate categoriile menționate!

 

Perioada:  31.01 – 10.02.2022

 

Ziua 1 / 31.01.2022:  București – Paris – Miami

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 04:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei Air France). Plecare spre Paris cu compania Air France, zbor AF 1089 (06:00 / 08:25), de unde se va pleca spre Miami cu zborul AF 092 (10:20 / 14:45). După sosire transfer în Miami Beach pentru cazare la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* (sau similar 3*).

Ziua 2 / 01.02.2022:  Miami – Parcul Național Everglades

Mic dejun. Dimineața vom face un tur de oraș în Miami, care ne va oferi ocazia să cunoaștem cele mai interesante locuri, precum South Beach și clădirile sale în stil Art Deco, districtul financiar, Wynwood Walls, uimitor exemplu de artă stradală, Little Havana, locuit de imigranții cubanezi, elegantele cartiere Coconut Grove și Coral Gables. După-amiază, cei interesați de o aventură în Parcul Național Everglades, renumita zonă mlăștinoasă unde, în apele umbrite de încâlcitele păduri de mangrove pândesc aligatorii, pot participa la o excursie opțională de o jumătate de zi în acest fermecător colț de natură. Everglades este cea mai mare rezervaţie naturală subtropicală din SUA, care cuprinde 25% din terenul original al regiunii mlăştinoase din sud-vestul Floridei. Zona este vizitată anual de peste 1 milion de turişti, fiind a treia cea mai mare rezervaţie din SUA, declarată Rezervaţie Naturală a Biosferei inclusă în Patrimoniul Mondial Natural UNESCO. Acest ţinut ciudat, cu râuri sinuoase, mărginite de o vegetaţie luxuriantă, patria aligatorilor şi a şerpilor veninoşi, a inspirat numeroşi scriitori, precum Marjory Stoneman Douglas şi Peter Matthiessen, care au scris despre oamenii şi creaturile ciudate ce sălăşluiesc aici. Peisajul de neegalat al parcului protejează de asemenea specii rare sau pe cale de dispariţie, cum ar fi lamantinul, crocodilul American şi pantera de Florida. Aici veți participa la un Airboat Safari - tur cu un hidroglisor, de la bordul căruia este posibil să observați aligatorii în mediul lor natural. Cazare în Miami Beach la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* (sau similar 3*).

Ziua 3 / 02.02.2022:  Miami – Key West

Mic dejun. Timp liber pentru plajă și relaxare în Miami Beach sau excursie opțională în Key West, marea atracție a Floridei, insula tropicală situată în extremitatea sudică a arhipelagului Keys, unde veți ajunge străbătând un traseu încântător, format din insulițe legate prin viaducte și poduri. Key West se găseşte la o distanţă de aprox. 150 km față de Cuba, cunoscută pentru clima plăcută, temperaturile nefiind niciodată mai mici de 0°C. În epoca pre-columbiană insula a fost populată de tribul Calusa, iar primul european care a ajuns aici în anul 1521 a fost Juan Ponce de Leon. Ulterior, spaniolii au organizat aici o garnizoană, după care englezii au preluat controlul insulei în anul 1763, mutând populaţia nativă şi pe cea spaniolă în Havana. Printre atracțiile pe care le veți putea vedea în Key West se numără casa în care a locuit marele romancier Ernest Hemingway, Little White House, reședința de iarnă a președintelui Harry S. Truman și monumentul care marchează punctul cel mai sudic al Floridei și în același timp al zonei continentale a Statelor Unite, loc imortalizat fotografic de majoritatea turiștilor. În Key West vă veți putea deplasa pe jos sau cu Old Town Trolley, autobuzul turistic care face turul insulei. Cazare în Miami Beach la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* (sau similar 3*).

Ziua 4 / 03.02.2022:  Miami – Insula Bimini (Bahamas) – Miami

Mic dejun. Timp liber sau excursie opţională de 1 zi în Insula Bimini, cel mai apropiat punct din Bahamas de teritoriul continental al Statelor Unite şi anume de Miami, la o distanță de aprox. 100 km. Veţi fi transferaţi către portul din Miami unde vă veţi îmbarca pe ferry-boat-ul care vă va duce în aprox. 2 ore către Insula Bimini. Cunoscută ca destinaţia preferată a scriitorului Ernest Hemingway, insula are un trecut plin de legende, renumitul drum Bimini fiind o reminiscenţă a legendarului oraş pierdut Atlantis. Seara, întoarcere în Miami pentru cazare la Hotel Holiday Inn Miami Beach Oceanfront 3* (sau similar 3*).

Ziua 5 / 04.02.2022:  Miami – Fort Lauderdale – Orlando

Mic dejun. În această zi vom pleca spre centrul Floridei, trecând prin Fort Lauderdale, destinație turistică importantă și punctul de plecare pentru numeroase vase de croazieră. În cursul după-amiezii vom ajunge în Orlando, capitala mondială a parcurilor tematice care îi fascinează pe vizitatorii de toate vârstele, cel mai vizitat fiind complexul Walt Disney World, care include patru parcuri tematice: Magic Kingdom, Epcot, Animal Kingdom, Hollywood Studios și două parcuri acvatice. Cazare în Orlando, la Hotel Holiday Inn Express & Suites nearest Universal Orlando 3* (sau similar 3*).

Ziua 6 / 05.02.2022:  Orlando – Celebration – Orlando     

Mic dejun. Zi dedicată explorării orașului Orlando și împrejurimilor sale. Vom face un tur panoramic în  zona centrală unde vom vedea clădirea primăriei, Biblioteca, Bulevardul central și Parcul Lake Eola. Ne vom deplasa apoi spre Winter Park, autoproclamat Veneția Americii, de unde vom pleca într-o croazieră de 1 oră pe faimosul lanț de lacuri. La întoarcere din croazieră vom face o pauză, pentru a explora Park Avenue, cea mai populară zonă de cumpărături din Florida Centrală sau pentru a vizita Muzeul Morse, care deține una dintre cele mai bogate colecții de opere ale renumitului Louis Comfort Tiffany, ce include bijuterii, ceramică, picturi, sticlă, lămpi și vitralii. La finalul turului ne vom deplasa spre sud, trecând prin zona parcurilor tematice, până la Celebration, orășel creat în anul 1994 conform viziunii companiei Walt Disney despre „comunitatea perfectă”. Întoarcere în Orlando și cazare la Hotel Holiday Inn Express & Suites nearest Universal Orlando 3* (sau similar 3*).

Ziua 7 / 06.02.2022:  Orlando – Cape Canaveral (Centrul Spaţial Kennedy) – Orlando   

Mic dejun. Timp liber pentru vizite şi activități individuale sau opţional excursie la Cape Canaveral pentru a vizita Centrul Spaţial Kennedy, situat la o distanță de 80 km față de Orlando, cunoscut iniţial sub numele de Cape Kennedy din anul 1963 până în 1973. Cape Canaveral include stația Cape Canaveral Air Force din anul 1940, care adăposteşte Centrul Spaţial Kennedy, înfiinţat la 1 iulie 1962 din dorinţa preşedintelui Kennedy de a trimite oameni pe lună şi a construi un program spaţial care nu doar să rivalizeze, ci să îl întreacă pe cel rusesc. Din decembrie 1968, Centrul Spațial Kennedy a fost principalul centru de lansare a misiunilor NASA cu echipaj uman. Pe parcursul vizitei veți avea posibilitatea să aflați numeroase detalii despre evoluția zborurilor în spațiu vizitând Galeria Astronauților, să vedeţi naveta spaţială Atlantis, una dintre cele mai cunoscute nave ale flotei NASA care a efectuat misiuni în spațiu între anii 1985 și 2011, să aflaţi istoria programelor spaţiale Apollo și amănunte despre toate încercările şi eşecurile prin care acestea au trecut până au reuşit să “iasă prima dată” din câmpul gravitaţional al Pământului. De asemenea puteți să vă plimbați prin impresionanta Grădină de Rachete, unde sunt expuse rachete de diverse tipuri și dimensiuni, să participați la simularea unei lansări în spațiu, să vizionați filme IMAX și chiar să faceți cunoștintă cu un astronaut. După-amiaza târziu întoarcere în Orlando și cazare la Hotel Holiday Inn Express & Suites Nearest Universal Orlando 3* (sau similar 3*).

Ziua 8 / 07.02.2022:  Orlando

Mic dejun. Această zi va fi consacrată vizitelor opționale, stabilite în funcție de preferințele personale, la parcurile tematice pentru care este renumit Orlando, sau posibilităţi de shopping în unele dintre cele mai cunoscute outleturi, precum Orlando Premium Outlets, Florida Mall sau Sawgrass Mall. Dintre parcurile tematice menționăm Studiourile Universal din Florida care oferă posibilitatea de a face o incursiune în lumea mirifică a filmelor și a televiziunii. De asemenea, veți putea urca în Hollywood Rip Ride Rockit, un roller coaster alimentat cu adrenalină și muzică, care atinge viteze de 65 km pe oră. Un alt parc este Magic Kingdom (Regatul Magic) care este împărțit în minunatele „țări” ce înconjoară Castelul Cenușăresei (Adventureland, Frontierland, Fantasyland, Tomorrowland), în timp ce parcul tematic educațional Epcot (Experimental Prototype Community of Tomorrow) prezintă atât Lumea Viitorului, cu inconfundabila geosferă cunoscută ca Nava Spațială Pământ (Spaceship Earth), cât și interesante pavilioane consacrate mai multor țări de pe mapamond (China, Mexic, Franța etc.). Iar parcul Disney’s Animal Kingdom (Regatul Animalelor) pune accentul pe frumusețea lumii naturale și conexiunea dintre oameni și lumea animală; parcul prezintă atât animale de pe mai multe continente, cât și tărâmuri imaginare, ca de exemplu Pandora, lumea Avatarului, inspirată de renumitul film al lui James Cameron. Cazare în Orlando, la Hotel Holiday Inn Express & Suites Nearest Universal Orlando 3* (sau similar 3*).

Ziua 9 / 08.02.2022:  Orlando – St. Augustine – Orlando

Mic dejun. Timp liber la dispoziție pentru explorarea pe cont propriu a unuia dintre parcurile tematice din Orlando sau excursie opțională la St. Augustine, oraș fondat în anul 1565 pe coasta de est a Floridei, bogat în atracții turistice, dintre care multe sunt considerate cele mai vechi din Statele Unite sau din zona continentală a acestora. Astfel Plaza de la Constitucion este cel mai vechi spațiu public din America, înființat prin Ordonanță Regală de spanioli în anul 1573, Strada Aviles este cea mai veche a națiunii, fapt atestat de fragmentele ceramice de la începutul sec. al XVII-lea, descoperite recent de arheologi, iar Castelul San Marco este cel mai vechi fort din piatră din zona continentală a Statelor Unite. Alte puncte de interes sunt Casa Guvernului, Catedrala Bazilică St. Augustin, Vila Zorayda, cu arhitectură inspirată din cea a Palatului Alhambra din Granada, fostul Hotel Alcazar ce găzduiește Muzeul Lightner și Podul cu Lei. Întoarcere în Orlando, pentru cazare la Hotel Holiday Inn Express & Suites Nearest Universal Orlando 3* (sau similar 3*).

Ziua 10 / 09.02.2022:  Orlando – Fort Meyers – Miami – Paris

Mic dejun. Dimineața vom pleca spre Fort Meyers, stațiunea de pe coasta de vest a Floridei, scăldată de apele Golfului Mexic, unde vom vizita reședințele de iarnă ale inventatorului Thomas Alva Edison și magnatului Henry Ford. Ne vom îndrepta apoi către aeroportul din Miami pentru plecarea spre Paris cu compania Air France, zbor AF 099 (20:20 / 11:10).

Ziua 11 / 10.02.2022:  Paris – București  

Sosire la Paris la ora 11:10, de unde vom pleca spre București cu zborul AF 1588 (13:50 / 17:45).

 

TARIF:  995 EURO + 1590 USD / loc în cameră dublă; Supliment single: 825 USD

(tarif cu toate taxele incluse, valabil pentru un grup minim de 15 turişti; pt. 10-14 turişti, tariful se va recalcula.)

 

TARIFUL INCLUDE:

- transport internațional cu avionul pe rutele: Bucureşti – Paris – Miami și retur cu compania Air France

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale (pot suferi modificări)

- transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti

- 9 nopţi cazare cu mic dejun în hoteluri de 3*

- transferurile, tururile şi excursiile menţionate în program

- tururi panoramice și vizite în Miami, Orlando, Fort Lauderdale

- conducător român de grup

- asigurarea în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism

 

NO: Taxele de aeroport incluse în tarif sunt cele valabile la data lansării programului. În situația majorării de către compania aeriană a acestor taxe până la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile înainte de plecare), agenția își rezervă dreptul de a modifica tariful excursiei conform cu noile valori ale acestor taxe.

 

TARIFUL NU INCLUDE:

- taxe de ieşire de pe aeroporturi şi taxe de oraş și hoteliere (în cazul în care se aplică)

- taxa de viză pentru SUA (160 usd/pers. - tariful poate fi modificat de către Consulat)

- taxe de intrare la obiectivele menţionate în program ca fiind opţionale

- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale, băuturi etc.

- bacşişuri obligatorii în SUA: 10 usd/pers./zi pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pentru bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire)

- taxă procesare viză: 15 euro/pers. (se achită în agenție)

- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative; în funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local:

  • Parcul Național Everglades - Airboat Safari (transferuri, ghid însoțitor și bilet de intrare - durată aprox. 5h): aprox. 95 usd/pers.
  • Key West (transferuri și ghid însoțitor - durată aprox. 12h): aprox. 135 usd/pers.
  • Insula Bimini (transferuri și transport cu barca): aprox. 295 usd/pers.
  • Kennedy Space Center (transport și ghid însoțitor - durată aprox. 7h): aprox. 165 usd/pers.
  • St. Augustine (transferuri, ghid însoțitor și bilet de intrare la NASA - durată aprox. 8h): aprox. 95 usd/pers.

- RECOMANDAT: PACHET TURIST TRAVEL MONDIAL, care include Asigurare medicală, pe întreaga durată a programului, care acoperă o sumă maximă de 150.000 ron/pers. pentru cheltuieli medicale de urgență și/sau repatriere, o sumă maximă de 5.000 ron/pers. pentru tratamente medicale de urgență în cazul acutizării unei boli cronice și Asigurarea STORNO de călătorie, care acoperă pierderile financiare cauzate de anulare, contracarând efectul penalizărilor aplicate, a cărei valoare storno acoperă până la 8.500 ron/călătorie (cu franșiză de 10%); acest mijloc de protecție financiară acoperă cele mai frecvente evenimente ce cauzează anularea călătoriei, INCLUSIV riscurile din categoria evenimentelor asigurate Covid-19

ACTE ŞI CONDIŢII NECESARE APLICĂRII PENTRU VIZĂ:

SUA: pașaport valabil minim 6 luni de la data întoarcerii din călătorie / extras de cont personal cu minim 2000 usd / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinţă de la locul de muncă cu precizarea funcţiei şi a salariului sau talon de pensie, după caz / copii ale actelor de proprietate (casă, maşină, teren etc.) / în cazul patronilor de firmă, copie după actele societăţii şi ultimul bilanţ contabil / copie carte de identitate / pentru copii, copie certificat de naştere / pentru persoanele căsătorite, copie a certificatului de căsătorie / prezenţa personală la Consulatul SUA, în vederea susţinerii unui interviu (la data şi ora comunicate de agenţie)

 

Agenţia îşi rezervă dreptul de a face o selecţie preliminară a persoanelor care se înscriu în acest program în funcţie de actele prezentate. Termen limită pentru transmiterea documentelor: 7 săptămâni înaintea plecării

 

NOTĂ: ÎN CAZUL NEOBŢINERII VIZEI se aplică penalizările stipulate în „condiţiile de retragere” aferente zilei în care se susţine interviul. De asemenea, taxele de viză şi programare (achitate direct de turist la bancă) nu se rambursează.

CONDIŢIE SPECIALĂ ÎN CAZUL RETRAGERII DUPĂ OBŢINEREA VIZEI: penalizare integrală.

 

CONDIŢII DE ÎNSCRIERE:

- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans min. de 30% din tarif şi se încheie la epuizarea locurilor

- diferența de până la 50% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 60 de zile înainte de data plecării

- diferența de până la 100% din valoarea totală a pachetului de servicii se achită cu 30 de zile înainte de data plecării

- turistul va încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte

- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti

 

NOTĂ:

Având în vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementări de călătorie să se modifice până la data plecării sau după începerea călătoriei, independent de voința agenției DAL TRAVEL (cum ar fi: controlul stării de sănătate, obligativitatea de autoizolare după întoarcerea în România, măsuri suplimentare de igienă și formalități vamale). Agenția DAL TRAVEL nu poate fi făcută răspunzătoare, aplicându-se termenii și condițiile contractuale standard.

 

OBSERVAŢII:

- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice

- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure

- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu

- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora

- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistenţă în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid turistic

- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări

- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale

- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie şi la cererea sa, va fi asistat de conducătorul de grup

- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program

- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană

- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru o perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil

- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, blocarea aeroporturilor din raţiuni de securitate, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile etc.; în aceste cazuri agenţia se obligă să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite; totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente

- aşezarea turiştilor în autocar se va face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor

- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta

- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere explicaţii în interiorul muzeelor, monumentelor etc.; altfel, conducătorii de grup vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice; ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora

- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţiile locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL; tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, sau din altă parte, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz, un ghid local; în tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate

- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale, indiferent de cauză

- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri

- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.

- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi; d) însoțitorii minorului sunt obligați să aibă certificatul de naștere în original al copilului minor, adițional pașaportului și/sau cărții de identitate

- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual

- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei

- pentru posesorii de paşapoarte temporare cu valabilitate de 1 an, este necesară obţinerea vizelor de la ambasada din Bucureşti; în cazul neobţinerii vizei se reţin penalizări pentru biletul de avion, asigurarea medicală şi cheltuielile agenţiei

- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăţi

- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice »

arrow-down