Travel Agency

Coral Tour Carpat

MINI VACANTA SOVATA – PLAJA SI RELAXARE 5 ZILE - 28 iulie - 01 august 2021

1195 lei/pers.camera dubla ,   1380 lei/pers. camera sing
share

Descriere oferta

!!! Acceptam tichete/card de vacanta

TRASEU: Pitesti – Sibiu - Medias – Sovata – Toplita - Deda - Corund - Brasov – Pitesti

OBIECTIVE:  Sovata – plaja si plimbare prin parcul cu lacuri , Manastirea Sf. Ilie - Toplita , Defileul Muresului de la Toplita-Deda - Muzeul Aragonitului - Corund .

Ziua 1: Se pleaca spre Sovata, pe ruta Sibiu – Medias. Dupa cazare , timp liber in Sovata. Se poate face plaja sau o plimbare in frumosul parc cu lacurile sarate . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *

Ziua 2: Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *

Ziua 3 :Mic dejun . Ne vom deplasa pe frumosul Defileu al Muresului de la Toplita la Deda , arie protejată a Muresului Superior care reprezintă o zonă peisagistică dintre Munții Călimani și Gurghiu. In Toplita vom vizita Manastirea Sf. Ilie , constrtuita de patriarhul Miron Cristea . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *

Ziua 4. Dupa micul dejun, vom avea program de relaxare in Sovata pentru plaja si baie la Lacul Negru sau Lacul Ursul . Cazare cu cina in Sovata – hotel 3 *

Ziua 5. Se pleaca spre Pitesti prin Corund , unde vom vizita Muzeul Aragonitului . Pauza pentru masa de pranz in Brasov.

PRET: 1195 lei/pers.camera dubla ,   1380 lei/pers. camera sing ,

Locuri VIP – banchete 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

PLATA : - REDUCERI EARLY BOOKING 2021:

- 7 % in luna IANUARIE pentru plata integrala,

- 5% in luna FEBRUARIE pentru plata integrala,

Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

 

Plecare : din parcarea de la Finante Publice Pitesti

 

Pachetul include:

  • transport clasificat
  • insotitor de grup din partea agentiei
  • 4 nopti cazare cu demipensiune la hotel 3* in Statiunea Sovata

 

Pachetul nu include :

  • intrarile la obiectivele turistice .
  • masa de pranz
  • alte cheltuieli personale
  • asigurare storno si asigurare medicala

 

NOTA :

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului.

Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO, valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

 

 

 

 

arrow-down