Travel Agency

Coral Tour Carpat

SLANIC MOLDOVA / TARGU OCNA - 16- 18 IULIE 2021

599 LEI/PERS.
share

Descriere oferta

AER OZONAT , AEROSOLI SALINI SI APE MINERALE
RELAXARE SI PLAJA LA SLANIC MOLDOVA SI TARGU OCNA
EXCURSIE 3 ZILE - 16 – 18 IULIE 2021

TRASEU: - Pitesti - Brasov- Cernat-Tg. Secuiesc-Slanic Moldova- Targul Ocna- - Slanic Moldova - Cetatea Harman - Brasov - Pitesti-
OBIECTIVE: Muzeul Breslelor – TG. Secuiesc , Muzeul etnografic “Pal Haszman “ – Cernat , Salina Tg. Ocna , Strand apa sarata Tg. Ocna , Parcul cu ape minerale din Slanic Moldova
Ziua 1. Vom pleca din Pitesti spre statiunea Slanic Moldova una dintre statiunile romanesti cu cel mai ozonat aer ; o calatorie aici nu ar trebui sa omita vizitarea izvoarelor binefacatoare. Staţiunea Slănic Moldova este renumită pentru cele 20 de izvoare de ape carbonatate, bicarbonatate, uşor sulfuroase, clorate, sodice, hipertonice, hipotonice şi oligominerale, izvoare descoperite încă din anul 1801 .
Inainte de a ajunge in statiune ne vom opri pe drum in localitatea Cernat pentru a vizita muzeul etnografic “Pal Haszman“ , muzeu care are o varietate de colectii : de la istorie , ceramica, broderii si tesaturi pana la unelte agricole, reflectand viata locuitorilor din zona .
De aici ne continuam drumul spre Tg. Secuiesc si ne vom opri pentru putin timp si aici ca sa vizitam Muzeul Breslelor. Printe alte colectii, muzeul detine si 200 de papusi imbracate in porturi populare . Ajungem si in frumoasa statiune Slanic Moldova , asezata la poalele Munţilor Nemira la o altitudine de circa 530 m, într-o vale înconjurată de păduri de fagi şi brazi. Timp liber pentru cina si plimbare prin parcul statiunii. Parcul din Slanic Moldova, aflat in centrul statiunii, se intinde pe o suprafata de 14 hectare si include o frumoasa cascada, bazata pe recircularea apei, fantani arteziene si Aleea Personalitatilor cu un ansamblu statuar, unde regasim figurile unor personalitati ale Moldovei. Cazare in Slanic Moldova la hotel Vila Teleconstructia 3 * sau similat Slanic Moldova
Ziua 2. Dupa micul dejun vom pleca la Targul Ocna pentru a cobora in salina . Este o exploatare minieră a sării aflată în staţiunea balneoclimaterică Târgu Ocna din Judeţul Bacău. Este a treia cea mai mare salină şi una din cele mai vechi din România care deţine cea mai mare bază de tratament din ţară, amplasată în mina Trotuş la 240 m adâncime, ce oferă condiţii pentru relaxare, mişcare şi tratarea afecţiunilor respiratorii.
Dupa vizitarea salinei , ne vom opri la PLAJA la strandul sarat din Tg. Ocna , strand amenajat la cele mai inalte standarde. Spre seara ne vom intoarce la Slanic Moldova .
Timp liber pentru cina pentru a ne continua vizita in statiune.
Cazare la hotel Vila Teleconstructia in Slanic Moldova 3* sau similar in Slanic Moldova
Ziua 3. Mic dejun. Ne luam ramas bun de la frumoasele peisaje de aici si ne pregatim bagajele pentru a pleca spre casa.Vom mai vizita in drumul nostru spre Pitesti si Cetatea fortificata din HARMAN , cetate care nu s-a lasat niciodata cucerita . Biserica-cetate din Hărman cu zidurile ei impunătoare, cu cele şapte tunuri apărare şi cu turnul clopotniţa vizibil de la distanţă ne va incanta cu mistere si frumusetea ei .
TARIF: 599 lei/pers. Supliment in camera single 250 lei/pers
Locuri VIP : bancheta 2 si 3 din autocar 40 lei/pers
REDUCERI EARLY BOOKING ROMANIA 2021 :
PLATA: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare,50% panna la 15 iune .restul de plata cu 30 zile inainte de plecare
Plecare :parcarea de la Finante Publice Pitesti
Pachetul include:
● transport cu autocar clasificat
● 2 nopti cazare cu mic dejun si acces la spa la hotel 3* in Slanic Moldova
● insotitor de grup din partea agentiei
Pachetul nu include
● masa de pranz si cina
● intrarile la obiectivele turistice
● alte cheltuieli personale
NOTA:-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii. -Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
● In cazul in care nu se realizeaza numarul de persoane ( 30-35 ), excursia se va efectua cu mijloc de transport de 20-23 de locuri ,iar pretul se recalculeaza .

arrow-down