Travel Agency

Coral Tour Carpat

SINAIA - TARGUL SECUIESC - COVASNA - BRASOV 24-25 IULIE 2021

365 LEI/PERS.
share

Descriere oferta

TRASEU : Pitesti – Targoviste – Sinaia – Predeal – Tg. Secuiesc - Covana –Brasov -  Pitesti

OBIECTIVE : Cota 1400-2000  Sinaia , Muzeul Breslelor – Tg. Secuiesc , Vulcanul “Bolta Diavolului” si parcul central cu ape minerale - Covasna , Bastionul Graft – Brasov.

 Ziua 1 . Plecam de la Pitesti, trecem prin orasul istoric Targoviste si dupa ce urcam plaiul Paduchiosul   ne vom opri in orasul regal SINAIA care a fost ales drept reşedinţă de vara a famliei regale de catre Regele Carol I.

Vom urca cu telecabina  la  Cota 1400 si la 2000, ne vom plimba cu trenuletul prin orasul numit si “Perla  Carpatilor “ si ne vom caza la Hotelul Palace 4* in parcul Dimitrie Ghica din centrul orasului.

Timp liber in Sinaia. Cazare la hotel Palace 4* in Sinaia.

Ziua 2 . Dupa micul dejun ne vom deplasa in continuare pe  pitoreasca Vale a Prahovei.

Dupa ce ne  luam ramas bun de departe de la impunatoarea   Crucea a Caraimanului

ne  indreptam   spre tinutul secuiesc . Plecare spre Târgu Secuiesc, al doilea oraş, ca mărime, al judeţului Covasna,  unde vom vizita centrul istoric, ce are o formă ovală, faimos pentru „curţile” sale, o caracteristică urbană specifică doar acestui oraş (străduţe înfundate, cu acces uşor în piaţa centrală, ce dau o formă aparte centrului istoric, ca nişte raze de soare). Se remarcă, la vechile case, balcoanele din fier forjat, de la sfârşitul secolului al XIX-lea. Tot în centrul vechi se găsesc biserica reformată, din secolul XVIII, Primăria, ridicată la 1907, şi Muzeul Breslelor, amenajat în vechea primărie. Printre colecţiile muzeului se remarcă cele aproape 400 de păpuşi, îmbrăcate în porturi populare din majoritatea ţinuturilor ardelene, de o mare valoare etnografică.

Ne oprim si in statiunea balneolimaterica Covasna , statiunea a celor 1000 de izvoare cu ape minerale. „Balta Dracului”, în central oraşului,  monument al naturii, este un vulcan noroios cu miros de pucioasa și smoală care s-a format în urmă cu milioane de ani. Vulcanul este inactiv, nu a mai erupt din 1984. Vom avea timp  liber pentru masa de pranz.

Inainte de a ajunge  acasa vom saluta si Brasovul , unde vom vizita vechiul Bastion Graft  sau Bastionul Poartă  cum s-a mai numit din pricina formei sale. A fost construit între anii 1515 - 1521, apărat şi întreţinut pe costurile breslei şelarilor, fiind menit să facă legătura între oştenii din cetate şi Turnul Alb. Renovat în 2004 - 2005, înăuntrul bastionului s-a amenajat o secţie a Muzeului Judeţean de Istorie Braşov cu tematica „Meşteşugarii din Braşov - apărători ai cetăţii”.

Nu vom parasi   Brasovul , pana nu vom poposi sa mancam o clatita uriasa in Piata Sfatului din orasul de sub Tampa.

TARIF  : 365 lei/pers. in camera  dubla 

Supliment  single :100 lei/pers.                  

Locuri VIP –  bancheta  2 si 3 din autocar  contra cost, 25 lei/persoana

PLATA: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

PLECARE  : parcarea de la  Finante  Publice Pitesti

 Pretul include :

Transport  cu autocar clasificat

Cazare 1 noapte si  mic dejun  la hotel PALACE 4* in Sinaia

Insotitor de grup

 Pretul nu include :

Intrarile la obiectivele turistice :

Masa de pranz si cina

Alte cheltuieli personale

 NOTA : -Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu  acte doveditoare, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

 

arrow-down