Travel Agency

Coral Tour Carpat

REVELIONUL SARBESC - KLADOVO 14-16 IANUARIE 2022

180 EURO/PERS.
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti –Craiova- Kladovo- Craiova -Pitesti
Bisericile ortodoxe din Serbia, Ierusalim și Rusia, singurele care nu au acceptat noul calendar ortodox gregorian au ales sa sarbatoreasca revevelionul pe rit vechi pe data de 13 ianuarie.
Așadar, în fiecare an, în noaptea de 13 spre 14 ianuarie, popoarele slave, dar și locuitori din diferite colțuri ale planetei sărbătoresc Revelionul pe rit vechi .
Printr-o imbinare armonioasa a serviciilor de inalta calitate, cu o priveliste minunata , Hotel Kladovo *** din Serbia ne ofera un altfel de Revelion - Revelionul Sarbesc !

Ziua 1: Plecare din Pitesti la ora 06:30 din parcarea de la Finante Publice spre Cazanele Dunarii.
Trecem podul peste Dunare pe la Portile de Fier pentru a ajunge in localitate sarbeasca Kladovo .
Ora 16:00 check-in la hotel . Vom avea timp liber pentru a ne acomoda cu hotelul si imprejurimile .
Seara , cina festiva cu muzica live si bauturi all-inclusiv
Ziua 2. Mic dejun , Plimbare prin orasul Kladovo. Timp liber pentru masa de pranz .
Seara ,ora 20:00 , Cina festiva cu muzica live si bauturi all-inclusive
Ziua 3: Micul dejun. Ora 10:00 Plecam spre casa cu o oprire in Craiova pentru a ne plimba prin centrul vechi.
Locuri VIP - bancheta 2 si 3 din autocar contra cost 10 euro/persoana.
Pretul pachetului :180 euro pentru un grup de 30 pers.
190 euro pentru un grup de 25 pers.
199 euro pentru un grup den 20-25 pers.
Pretul include:
- 2 nopti cazare la Hotel 3*cu mic dejun,
- 2 cine festive de Revelion sarbesc cu muzica live si bauturi all -inclusive
- Transport autocar
- Insotitor grup din partea agentiei

Pretul nu include :
- masa de ptranz,
- alte cheltuieli personale
- Asigurare medicala si asigurare storno ( optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
Conditii de plata : - 30% din pretul pachetului de calatorie la inscriere
70 % cu minim 10 zile inanite de plecare .
Daca inscrierea intervine cu 15 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula
rezervarea.
Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.
IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).
-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;
-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.
-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.
Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .
In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;
In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;
Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .
In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;
Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .
Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

arrow-down