Travel Agency

Coral Tour Carpat

RELAXARE IN LANUL DE LAVANDA - 26-27 IUNIE 2021

375 LEI/PERS
share

Descriere oferta

Va asteptam la o plimbare relaxanta pe “Taramul Lavandei “ pe o suprafata de 2 ha.
Aici veti putea face poze in décor special amenajat si veti putea achizitiona produse obtinute din lavanda.Veti gasi aici si deserturi traditionale : kurtos, langos si placinte.
BONUS AGENTIE : UN BUCHETEL DE LAVANDA
Traseu : Pitesti – Rm.Valcea – Sibiu – Medias – Madaras – Tg. Mures – Sighisoara - Rupea - Brasov – Pitesti.
Obiective: Culturi de lavanda de la Madaras, Tg. Mures: Palatul Culturii , Cetatea Medievala , Tur pietonal centru , Brasov : Gradina Zoologica si Lacul de Agrement Noua .
Ziua 1: Se pleca din Pitesti pe Valea Oltului spre renumitele campuri cu levantica de la Madaras. Acolo vom ramane cateva ore pentru plimbare prin lanul de lavanda , poze, cumparaturi . Vom avea timp liber pentru masa de pranz . Vom pleca la Targul Mures pentru a ne caza . Dupa cazare vom face un tuyr pietonal in centrul oeasului si vom vizita : Cetatea medievala Tg. Mures si Catedrala Ortodoxa. Timp liber in oras .
Cazare la hotelul Forum Continental 3* in Targul Mures (sau similar )
Ziua 2: Dupa micul dejun vom vizita Palatul Culturii din Tg. Mures , una din cele mai reprezentative clădiri ale Belle Époque din Transilvania. Monumentul, ridicat între anii 1911-1913 prin eforturile primarului György Bernády, se impune atât prin decoraţia interioară, cât şi prin cea exterioară. Din Tg Mures plecam spre Brasov , unde ne vom opri sa admiram Parcul și Lacul Noua, una dintre cele mai frumoase zone de agrement și relaxare din Brașov. Ne vom duce sa vizitam si Gradina Zoologica , amplasată în mijlocul pădurii, într-un loc liniştit, ideal pentru bunăstarea animalelor şi pentru relaxarea vizitatorilor. La ora actuală, Grădina Zoologică Braşov este gazda a peste 300 de animale din 70 de specii.
PRET: 375 lei/pers. loc in camera dubla
Supliment singl : 100 lei
Nu se face cazare in camera triple .
Locuri VIP: banchetele 2 si 3 din autocar : 25 lei/pers.
Pretul include;
-transport cu autocar clasificat
-1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Tg Mures
-ghid insotitor din partea agentiei.
Pretul nu include:
intrarile la obiectivele turistice,
masa de pranz si cina

arrow-down