Travel Agency

Coral Tour Carpat

Descriere oferta

Obiective: Parcul Nicolae Romanescu Craiova, Manastirea Strehaia, Croaziera pe Dunare 2 h ( Tekija , Decebal, Tabula Traiana)

Programul detaliat pe zile:

            Ziua 1 - Plecare din Pitesti ora 07:00 spre Kladovo cu oprire la Manastirea Strehaia, singura manastire din tara cu altarul indreptat spre sud, vom incheia seara cu check in-ul la hotel 3* cu cina ETNO bufet suedez cu bauturi all inclusive.

            Ziua 2 - Mic dejun bufet suedez, croaziera in Clisura Dunarii cu vaporul-restaurant timp de 2 ore , masa de pranz la hotel ( bufet suedez), cina bufet suedez cu bauturi all inclusive

            Ziua 3 - Mic dejun bufet suedez, Masa festiva de Paste cu produse traditionale si bauturi all inclusive, cina festiva cu bauturi all inclusive

            Ziua 4 - Mic dejun bufet suedez. Se pleaca spre Craiova unde vom vizita parcul Nicolae Romanescu, se ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de conditiile de trafic.

TARIF – 215 EURO /PERSOANA , grup min 40 pers.

Avans 100 euro/pers pana pe 20.02.2020, diferenta esalonat pana pe 05.04.2020

Pachetul include:

  • 3 nopti cazare in Kladovo Serbia la hotel 3*
  • penisune completa ,Seara ETNO pe 17.04.2020, cina festiva de Paste
  • transport autocar , Croaziera pe Dunare 2 ore ( Tekija , Decebal, Tabula Traiana),insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

  • LOCURI VIP autocar, primele 3 banchete – 5 euro /persoana
  • intrarea la obiectivele turistice

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

 Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

arrow-down