Travel Agency

Coral Tour Carpat

PASTE IN BARCELONA 30.04.2021-05.05.2021 PRET:1264 EURO/2 adulti

share

Descriere oferta

Ziua 1: BUCURESTI BARCELONA Prezentare pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 06:30 dimineata pentru imbarcare pe zborul Tarom cu destinatia Barcelona. Sosire in Barcelona la ora 10:40 si intalnire cu insotitorul de grup la iesirea din sala de bagaje. Imbarcare in autocar pentru transfer in oras, urmat de un tur panoramic de jumatate de zi (3 ore). O vizita in Barcelona este o adevarata incursiune in istorie. Gasim ziduri si edificii antice din perioada orasului roman Barcino, apoi trecem la Evul Mediu, perioada in care s-a construit cartierul gotic, cu stradute inguste si piatete linistite. In afara orasului medieval au aparut adevarate bijuterii arhitecturale ale perioadei moderniste, realizate de Gaudi si contemporanii sai. In timpul turului de oras, vom trece in revista cateva dintre cele mai importante repere turistice ale Barcelonei, dupa care ne vom deplasa cu autocarul spre hotel. Cazare la Hotel Fira Congress 4* sau similar.
Ziua 2: BARCELONA Mic dejun. Zi dedicata descoperirii orasului Barcelona, in care va propunem sa vizitati impreuna cu insotitorul de grup intr-un tur pietonal cateva dintre cele mai importante atractii ale orasului, precum si promenada Ramblas. Transportul nu este inclus. Cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 3: BARCELONAMic dejun la hotel. Timp liber sau vizite impreuna cu insotitorul de grup in Barcelona (transportul nu este inclus). Optional, se poate organiza dejunul de Paste la un restaurant local, contra cost. Cazare in Barcelona.
Ziua 4: EXCURSIE OPTIONALA MONTSERRAT SI CRAMA FREIXENET (160 km)Mic dejun. Excursie optionala la Freixenet si Montserrat. In prima parte a zilei vom vizita crama Freixenet, renumit producator de vin spumant din zona Barcelonei. Dupa o scurta introducere audiovizuala in istoria companiei, vom incepe vizita cu cea mai veche parte a pivnitelor din 1922. Aici, ghidul ne va explica procesul de fabricatie a vinului spumant, dupa care vom calatori cu un tren in miniatura prin cramele noi in care traditionalul se imbina cu modernul. Dupa amiaza, vom vizita Manastirea Montserrat centrul spiritual al Cataluniei. Manastirea este situata intr-un cadru natural deosebit, intr-o rezervatie naturala, la o altitudine de 700 m si la o distanta de 48 km de Barcelona. Montserrat dateaza din anul 1025 si adaposteste o statueta facatoare de minuni ce o reprezinta pe Fecioara Maria (La Moreneta) care a fost descoperita intr-o pestera in munte in anul 880. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 5: EXCURSIE OPTIONALA GIRONA SI MUZEUL LUI DALI (200 km)Mic dejun. Timp liber sau excursie optionala la Girona, oras reprezentativ pentru spiritul si arta catalana. In centrul istoric al orasului Girona vom vedea vechiul cartier evreiesc (unul dintre cele mai bine pastrate din Europa) cu strazile sale inguste, Biserica Sf Felix, Catedrala si zidurile orasului roman, foarte bine pastrate. La intoarcerea spre Barcelona, va propunem o incursiune in lumea artei moderne, vizitand Muzeul lui Salvador Dali. Amenajat in incinta teatrului din Figueres, orasul natal al artistului, muzeul adaposteste cea mai mare parte din creatiile sale si este un loc care, in opinia noastra, nu trebuie ratat. Intoarcere si cazare la hotel in Barcelona.
Ziua 6: BARCELONA BUCURESTI Mic dejun. Transfer la aeroportul din Barcelona pentru imbarcare pe zborul companiei Tarom cu decolare la ora 11:30. Aterizare in Bucuresti la ora 15:35.

 

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Barcelona Bucuresti cu compania Tarom;
5 nopti cazare cu mic dejun in Barcelona la hotel 4* (camera standard);
transferuri aeroport hotel aeroport cu autocarul;
tur panoramic de oras de jumatate de zi cu autocar si ghid local in Barcelona (3 ore);
insotitor roman de grup;
taxele de aeroport (pot suferi modificari).

Nota: Taxele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, respectiv iulie 2020. In situatia majorarii de catre compania aeriana a acestor taxe pana la data emiterii biletelor de avion (biletele se emit cu 7-14 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie (optionala);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice, in pachet cu asigurarea medicala de calatorie;
taxa de oras: 2 EURO / persoana/ zi, se achita direct la hotel;
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi);
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice, altele decat cele mentionate ca fiind incluse.

 

 

arrow-down