Travel Agency

Coral Tour Carpat

ORADEA - DEBRECEN - MARAMURES - 14.07-17.07. 2022 - 899 LEI/PERS

899 lei/pers
share

Descriere oferta

ORADEA  , ORASUL CARE TE SURPRINDE -  MARAMURES - ESCAPADA  LA  DEBRECEN

EXCURSIE  4 ZILE      14- 17  IULIE  2022 – ACCEPTAM  CARDURI  DE  VACANTA !!!!

       TRASEU: Pitesti- Sibiu – Turda –   Oradea – Debrecen –Carei – Satu Mare –Baia Mare – Turda - Pitesti

       OBIECTIVE:  Oradea – tur pietonal centrul vechi : Biserica cu Luna, Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal Greco – Catolic , Palatul Primariei, Biserica  Sf. Ladislau,  ; Debrecen –Ungaria – Centrul vechi – Piata Kossuth, Gradina Zoologica ; Baia Mare – Turnul lui Stefan, Catedrala Ortodoxa. Excursia va avea si   obiective surpriza care vor fi anuntate in autocar in ziua plecarii .

Ziua 1. Plecare pe Valea Oltului pe ruta Sibiu- Turda pentru a vizita municipiul   Oradea, cel mai important centru cultural al regiunii Crisana, orasul palatelor  somptuoase si frumos colorate care ne amintesc de aristocratia dinaintea primului Razboi Mondial.

Vom incepe sa cunoastem Oradea cu vizitarea unui obiectiv surpriza . Cladirea unde este amplasat obiectivul este  una  dintre cele mai deosebite  exemple de arhitectură din Oradea.

 Dupa cazare vom face un tur pietonal pentru a cunoaste centrul vechi al orasului de pe  Crisul Repede. Vom admira Biserica cu Luna , Palatul Vulturul Negru, Palatul Episcopal Greco – Catolic, Biserica Sf. Ladislau, Palatul Primariei.Timp liber pentru cina. Cazare la hotel 3/4* in Oradea .

Ziua 2. Mic dejun . Optional – Excursie la Debrecen, al doilea oras ca mărime din Ungaria. Centrul orasului a fost transformat complet într-o piată pietonală uriasă, iar în mijlocul acesteia a fost construită cea mai mare fântână din ceramică din Europa, cu un diametru de 20 de metri.

Ne vom plimba in Piata Kosuth si vom vizita Marea Biserica Reformata – simbolul orasului si vom admira alte obiective din piata.   Vom avea liber pentru masa de pranz .

Dupa masa vom merge in minunata Gradina Zoologica din Debrecen  care gazduieste peste 1400 de animale   Speciile de animale sunt din cele mai diverse, fără a avea vreo exclusivitate, de la lame, hipopotami, maimuţe, girafe (fenomenale totuşi), antilope, păsări, crocodili, ţestoase, etc.

Cadrul natural este deosebit, toată grădina zoologică, fiind situată întro pădure excelenta  fiind întinsă pe o foarte mare suprafaţă.Cadrul natural perfect, suprafaţa mare, multe specii de animale, prezenţa chioşcurilor cu minuturi (nu mâncare gătită), a foişoarelor unde se poate zăbovi, în caz de oboseală , da o nota aparte acestei Gradini Zoo , care nu trebuie ratata. Ne luam ramas bun  de la Debrecen si ne intoarcem in Oradea pentru cazare.Cazare cu mic dejun la hotel 3/4*  in Oradea.

Ziua 3. Mic dejun si plecam din nou la drum spre orasele din nordul tarii : Carei si Satu Mare .

Pe drum ne  vom bucura de un alt obiectiv surpriza care ne va introduce in atmosfera de la sfarsitul secolului 19. Vom face scurte opriri in zonele centrale din  Carei si  Satu Mare  .Vom avea timp liber pentru masa la terasele din centrul orasului Satu Mare.

Drumul nostru se continua spre Baia Mare, unde dupa cazare la un hotel frumos din centrul orasului , vom face  un tur pietonal pentu a vedea Catedrala Ortodoxa din oras si Turnul lui Stefan.Timp liber in Baia Mare.Cazare cu mic dejun , hotel 3* in Baia Mare .

Ziua 4 . Mic dejun.  Ne pregatim bagajele pentru a pleca spre casa  .

PRET:  899 lei/pers. in camera dubla ;  270 lei/pers . supliment camera singl

Locuri VIP –  bancheta 2 si 3  din autocar  contra cost, 40 lei/persoana.

Plecare : din parcareade la Finante Publice Pitesti

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat,  cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3 /4* in Oradea

- cazare 1 noapte cu mic dejun la hotel 3* in Baia Mare

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

-    intrarea la obiectivele turistice ; masa de pranz si cina

  • excursia la DEBRECEN -optional - se achita in agentie : 125 lei/pers pentru un grup de 15 pers ;120 lei/pers. pentru un grup de 20 pers.
  • !!!! persoanele care nu doresc sa mearga in excursia optionala vor avea timp liber in Oradea.!!!
  • alte cheltuieli personale

  Conditii de plata : 30%  din pretul pachetului de calatorie la inscriere, diferenta la 30 de zile inainte de plecare

Locurile din autocar se repartizeaza in ordinea incrierii

Daca inscrierea intervine  cu 30 zile inaintea plecarii , pachetul turistic se va achita integral.

In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula

rezervarea.

Conditii de anulare -  conform contractului  de prestari servicii.

IMPORTANT !!  Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate acoperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv  in  cazul infectarii cu  SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).

-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil; 

 

arrow-down