Travel Agency

Coral Tour Carpat

Nessebar – Sozopol- Balcik

159 euro /pers.
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti –Bucuresti- Varna- Nessebar- Balcik- Bucuresti -Pitesti

Obiective: Catedrala Adormirea Maicii Domnului Varna, Nessebar , optional Sozopol, Castelul Reginei Maria Balcik, Gradina Botanica Balcik

Ziua 1: Plecare din Pitesti aprox ora 07:00 din parcarea de la Finante spre Nessebar cu o scurta oprire la Catedrala Adormirea Maicii Domnului - Varna . Dupa ce ajungem la hotel, facem check-in-ul si mergem sa descoperim frumusetea orasului vechi Nessebar.

Ziua 2: Micul dejun, timp liber

Ziua 3: Micul dejun, timp liber sau optional excursie in vechiul Sozopol ( 20 euro/persoana- minim 25 persoane participante), cea mai veche asezare umana de pe litoralul Bulgaresc- Apolonia Pontica, unde farmecul medieval ne va intampina inca de la intrare- se acorda si timp pentru plaja 🙂

Ziua 4: Mic dejun, se pleaca spre resedinta de vara a Reginei Maria, “Cuibul Linistit”, mai exact fermecatorul castel din Balcik unde vom face o degustare de vinuri si vom admira impresionantii cactusi emblematici pentru Gradina Botanica si frumoasa gradina cu trandafiri.

PRET 159 euro /pers.

           Supliment camera single 75 euro

Reducere luna IANUARIE 15 euro , pentru plata integrala

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost 20 euro/persoana. Supliment camera single 75 euro.

Pretul include:

  • 3 nopti cazare la Hotel 3* in Nessebar cu mic dejun
  • Transport autocar
  • Insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:

- intrarea la obiectivele turistice

- alte cheltuieli personale

Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari;

Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane.

In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia

 

PLECARE: din parcarea de la Finantele Publice

 

NOTA :

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,pandemii,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro

 

arrow-down