Travel Agency

Coral Tour Carpat

Nessebar – Sozopol- Balcik 16.09-19.09.2021-165 euro/pers.

share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti –Bucuresti- Varna- Nessebar- Balcik- Bucuresti -Pitesti 

Obiective: Catedrala Adormirea Maicii Domnului Varna, Nessebar , optional Sozopol, Castelul Reginei Maria Balcik, Gradina Botanica Balcik,Cap Kaliakra. 

Ziua 1: Plecare din Pitesti aprox ora 07:00 din parcarea de la Finante spre Nessebar cu o scurta oprire la Catedrala Adormirea Maicii Domnului - Varna . Dupa ce ajungem la hotel, facem check-in-ul si mergem sa descoperim frumusetea orasului vechi Nessebar. 

Ziua 2: Micul dejun, timp liber 

Ziua 3: Micul dejun, timp liber sau optional excursie in vechiul Sozopol ( 20 euro/persoana- minim 15 persoane participante), cea mai veche asezare umana de pe litoralul Bulgaresc- Apolonia Pontica, unde farmecul medieval ne va intampina inca de la intrare- se acorda si timp pentru plaja 🙂 

Ziua 4: Mic dejun, se pleaca spre resedinta de vara a Reginei Maria, “Cuibul Linistit”, mai exact fermecatorul castel din Balcik unde vom face o degustare de vinuri si vom admira impresionantii cascutusi emblematici pentru Gradina Botanica si frumoasa gradina cu trandafiri,apoi ultima oprire va fi la Cap Kaliakra PRET 165 euro /pers. 

Supliment camera single 75 euro 

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost 20 euro/persoana. Supliment camera 

Datorita  conditiilor impuse de pandemia – COVID -19 , un cazul in care  agentia nu va gasi partaj in camera dubla, se va plati obligatoriu  suplimentul de single  single 75 euro. 

Pretul include: 

- 3 nopti cazare la Hotel 3* in Nessebar cu mic dejun la Hotel Mirage 

- Transport autocar 

- Insotitor grup din partea agentiei 

Tariful nu include

- intrarea la obiectivele turistice 

- alte cheltuieli personale 

De preferat ca inscrierea sa se faca pentru persoanele vaccinate,altfel vor trebui respectate conditiile de calatorie din momentul respectiv.Momentan in Bulgaria se calatoreste liber,adica fara vaccin sau test.

Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari

arrow-down