Travel Agency

Coral Tour Carpat

MOSCOVA & SANKT PETERSBURG - PASTE 2021 Plecare in data de 29.04-06.05.2021 PRET:1958 Euro/2 adulti

share

Descriere oferta

Cazare cu MIC DEJUN la hoteluri de 4*, localizate in proximitatea obiectivelor turistice principale • Tururile panoramice al oraselor Moscova si Sankt Petersburg, cu ghid local • Bonus! Asigurare Medicala si STORNO  Travel Protection – cu protectie Covid-19, indiferent de varsta si fara fransiza • Bonus! Transfer intern din diverse orase ale tarii! Valabil doar in momentul rezervarii •• Facilitarea testului COVID, la clinica acreditata la tarif preferential ( 280lei/pers ))

Descriere Program

Ziua 1 (29.04.2021) Bucuresti – Moscova
Prezentare la Aeroportul Bucuresti Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentantul agentiei la ora 04:00 si imbarcare la cursa KL1372 cu decolare la ora 07:00 spre Amsterdam. Aterizare la Amsterdam, trecere prin zona de tranzit a aeroportului si imbarcare la cursa KL903 cu decolare la ora 11:00 spre Moscova. Sosire la Moscova la ora locala 16:05. Dupa preluarea bagajelor, vom porni intr-un tur panoramic al orasului, insotiti de ghidul local. Vom putea admira Piata Rosie, Kremlinul, Parcul Victoriei, Casa Alba, strada Arbat, Catedrala Mantuitorului, platforma de observare Sparrow Hills, Universitatea Lomonosov si multe alte atractii. Este un inceput bun pentru a cunoaste cel mai mare oras al Europei. Dupa vizitarea orasului, transfer si cazare la hotel Novotel Center 4* (sau similar).

Ziua 2 (30.04.2021) Moscova – Kremlin
Mic dejun. In prima parte a zilei, vom face o vizita la Kremlin, fosta resedinta a tarilor rusi, si actuala resedinta oficiala a presedintelui Rusiei. Cetatea, cu zidurile sale de caramida rosie si cele 20 de turnuri, detine propria sa istorie. La ordinul Marelui Duce Yuri Dolgruky, in anul 1156 a fost construita ca fortareata din lemn, si reconstruita de-a lungul timpului. Aspectul actual a fost insa format in anul 1495, de catre cei mai buni arhitecti din Rusia si Italia. Vom putea admira Piata Catedralei, punctul central al Kremlinului. Aceasta este inconjurata de cele trei catedrale: Catedrala Adormirii Maicii Domnului, cea mai importanta biserica a Kremlinului, construita intre anii 1475-1479 si locul de incoronare a tarilor Rusiei, printre care amintim incoronarea lui Ivan Cel Groaznic in 1547. Catedrala Bunavestire a fost capela privata a familiei imperiale si are 9 cupole aurite, iar Catedrala Arhanghelului Mihail este necropola membrilor familiei imperiale rusesti. De asemenea, vom putea admira faimosul Clopot al lui Ivan cel Mare si Tunul Tarului. “Armory Chamber” sau Camera Armureriei este unul dintre cele mai vechi muzee ale Kremlinului. A fost fondata in 1511, dar constructia cladirii actuale dateaza din sec. XIX. Muzeul gazduieste o colectie nepretuita de arme, bijuteriile Coroanei Tarilor rusi, trasurile si tronurile acestora, mobilierul, rochiile regale, bijuteriile si cadourile diplomatice din sec. XII – XIX. Dupa-amiaza, timp liber pentru odihna sau plimbari individuale. Seara, cazare la hotel Novotel Center 4* (sau similar).

Ziua 3 (01.05.2021) Moscova – optional Metroul si strada Arbat
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari individuale, sau optional, impreuna cu insotitorul de grup, va propunem o plimbare cu metroul moscovit, o impresionanta atractie turistica, fiind considerat un adevarat muzeu subteran. Fiecare statie are cate un decor spectaculos, acestea fiind realizate de renumiti sculptori rusi. Vom cobori pentru o plimbare pe strada Arbat, una dintre cele mai vechi strazi ale orasului. Initial, a fost parte a unei importante rute comerciale unde se gaseau un numar mare de mesteri. In sec. XVIII, Arbat a devenit una dintre cele mai prestigioase zone de locuit. In anii 1980, strada a devenit zona pietonala, un concept cu totul nou pentru Rusia acelor vremuri. Este un loc favorit de promenada, cu multe magazine, cafenele si restaurante. Fatadele in stil Empire alterneaza cu cele Art Nouveau, avand intre ele elemente neogotice. Casa avangardista cu doua turnuri construita de marele arhitect Konstantin Melnikov (1890-1974) pe o strada vecina cu Arbatul, pe la 1930, este considerata monument istoric in Patrimoniul Mondial UNESCO. Seara, cazare la hotel Novotel Center 4* (sau similar).

Ziua 4 (02.05.2021) Moscova – Sankt Petersburg – Fortareata Petru si Pavel
Mic dejun. Transfer la gara centrala pentru imbarcare la trenul de mare viteza Sapsan, cu destinatia Sankt Petersburg. Trenul a fost denumit dupa cea mai rapida pasare din lume - soimul calator, ajungand la o viteza de peste 250 km / h. Sosire in al doilea oras ca marime al Rusiei, Sankt Petersburg, un oras care pastreaza in continuare aerul imperial al epocii tariste. Vom incepe sa descoperim orasul printr-un tur al acestuia, in care vom putea admira cele mai pretioase monumente istorice si arhitecturi originale pastrate cu grija ca patrimoniu cultural Mondial. Bulevardul Nevsky sau Nevsky Prospekt cu celebrele sale poduri, este principalul bulevard al orasului unde vom intalni numeroase obiective turistice precum Palatul Stroganov, Catedrala Kazan, Complexul Elisseeff si multe altele. De asemenea, in turul nostru, vom mai vedea Palatul de Iarna, Insula Vasilievsky, Catedrala Sf. Isaac, Piata Senatului si Piata Palatului. Fortareata Petru si Pavel este locul de unde a luat nastere Sankt Petersburg si astazi gazduieste mai multe muzee care ne prezinta istoria intemeierii si dezvoltarii orasului. Aici vom vizita Catedrala Petru si Pavel, locul unde se odihnesc tarii si tarinele Rusiei - Mausoleul Grand Ducan. Cetatea a mai folosita si ca inchisoare politica, asa cum veti vedea in timpul vizitei cazematelor sale, in secolul al XIX lea devenind principala inchisoare politica a Rusiei. Transfer la hotel pentru check-in la Petrovsky Art Loft 4* (sau similar).

Ziua 5 (03.05.2021) Sankt Petersburg – Puskin
Mic dejun. Astazi ne vom intrepta catre orasul Puskin, denumit in onoarea faimosului poet rus, care inconjoara Tsarskoe Selo sau “satul tarilor” si este cea mai fermecatoare suburbie a orasului Sankt Petersburg. Aici se afla Palatul Ecaterinei sau Palatul de Vara al impartilor Rusiei. Interiorul palatului a fost restaurat atent in intregime si a fost finalizat cu doar 8 ani in urma. Camera de Chihlimbar este printre cele mai spectaculoase incaperi din Palatul Ecaterinei, iar la exterior, gradinile si parcul de aprox. 600 ha care il inconjoara fac din acesta cel mai impresionant loc de vizitat din Sankt Petersburg. Seara, cazare la Petrovsky Art Loft 4* (sau similar).

Ziua 6 (04.05.2021) Sankt Petersburg – Muzeul Ermitaj – optional croaziera raul Neva
Mic dejun. Ziua de astazi o dedicam vizitei unuia dintre cele mai bogate muzee ale lumii, muzeul Ermitaj. Aflat in fostul Palat de Iarna, principala resedinta a familiei imperiale, muzeul ocupa 5 cladiri istorice de-a lungul raului Neva, in centrul orasului. Colectia acestui muzeu contine peste 3 milioane de exponate, inclusiv picturi ale lui Leonardo Da Vinci si Rafael, si ale altor artisti celebri. De asemenea, printre altele, putem admira si colectiile de arta egipteana, orientala si greaca. Dupa-amiaza, timp liber pentru plimbari individuale sau croaziera pe raul Neva si canale pentru a admira orasul si dintr-o alta perspectiva. Seara, cazare la Petrovsky Art Loft 4* (sau similar).

Ziua 7 (05.05.2021) Sankt Petersburg – optional Palatul Peterhof
Mic dejun. Timp liber pentru odihna, plimbari pe cont propriu sau optional, putem continua explorarea palatelor tariste cu o vizita la Peterhof (Petrodvoret), complex arhitectural de o rara frumusete, construit de Petru cel Mare si folosit in trecut ca resedinta de vara a tarilor Rusiei. Se pot admira Palatele si Parcurile decorate cu fantani arteziene, canale si cascade, o veritabila simfonie a apelor, care amintesc de Versailles din Franta. Palatul se afla pe lista de patrimoniu mondial UNESCO. In timpul celui de-al doilea razboi mondial a fost grav avariat de bombardamente, insa din fericire a fost restaurat. Seara, cazare la Petrovsky Art Loft 4* (sau similar).

Ziua 8 (06.05.2021) Sankt Petersburg - Bucuresti
Dimineata devreme transfer la aeroport pentru imbarcare la cursa AF1665 cu decolare la ora locala 06:00 spre Paris. Imbarcare la cursa AF1888 din Paris, cu decolare la ora locala 10:10 spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti la ora locala 14:05.

Servicii incluse

7 nopti cazare cu mic dejun la hoteluri de 4*; Transfer de grup aeroport / hotel / aeroport Transport avion compania KLM / Air France: Bucuresti Otopeni – Moscova, via Amsterdam / Sankt Petersburg – Bucuresti Otopeni, via Paris; Taxe de aeroport (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului) Tur panoramic al orasului Moscova si al orasului Sankt Petersburg, cu ghid local si insotitor roman de grup; Excursie la Kremlin cu vizitarea teritoriului si a catedralelor; Transport cu trenul “Sapsan” Moscova – Sankt Petersburg; Excursie la fortareata Petru si Pavel Excursie la Puskin cu vizitarea Palatului Ecaterinei si a gradinilor; Excursie la Ermitaj cu vizitarea muzeului; Insotitor roman de grup BONUS asigurarea medicala si storno  Travel Protection, include si protective Covid-19 (indiferent de varsta) BONUS Transfer intern de grup din diverse orase ale tarii! Solicitarea de transfer trebuie mentionata in momentul efectuarii rezervarii, cu precizarea orasului de imbarcare a turistilor! Facilitarea testului COVID, la clinica acreditata la tarif preferential ( 280lei/pers

Pretul nu include

Taxa de viza si procesare: 75 eur / persoana (se plateste la agentie si poate suferi modificari pana la momentul aplicarii pentru viza); Intrarile la obiectivele turistice nementionate in program ca fiind incluse; Excursiile optionale; Alte servicii decat cele mentionate in program;

arrow-down