Travel Agency

Coral Tour Carpat

MARAMURES Senior Voyage 21-24.10.2021-849 lei pers -Oferta promotionala pana la data de 20.09.2021 pebtru plata integrala 780 lei/pers

share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Valea Oltului- Sighisoara- Viseu de Sus-- Barsana-Sighetu Marmatiei- Sapanta- Pitesti

Obiective:Sighisoara tur pietonal,  Mocanita Viseul de Sus, Manastirea Barsana,Memorialul Durerii, Cimitirul Vesel Sapanta, Manastirea Sapanta Peri

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1- Plecare din Pitesti ora 06:00 spre Maramures cu oprire in Sighisoara singura Cetate Medievala din Europa locuita fara intrerupere.Check-in Viseul de Sus.

Ziua 2- Mic dejun, plecam spre Gara Mocanitei unde vom face o calatorie pe Valea Vaserului pe ultima cale ferata forestiera din Europa care mai functioneaza cu abur,atat pentru a-si indeplini rolul initial de transport al bustenilor,cat si pentru a oferi pasionatilor de munte aventura calatoriei cu acest tren,el insusi calator neobosit prin epoci.Vom parcurge un traseu de 21,5 km pana in inima Muntilor Maramuresului la statia Paltin.Revenim pe acelasi traseu si vom vizita Manastirea Barsana asezata pe Valea Izei.Ne vom retrage apoi catre cazare in Viseul de Sus.

Ziua 3- Mic dejun, plecare spre Sighetul Marmatiei unde vom vizita Memorialul Durerii. Check in si optional o seara festiva Maramureseana cu muzica live pentru a ne despartii de acest tinut minunat asa cum se cuvine. 

Ziua 4- Mic dejun si ne deplasam spre Sapanta unde Cimitirul vesel ne asteapta sa descoperim povestea soacrei si a altor localnici , dupa care ne reculegem putin la Manastirea Sapanta Peri – cea mai inalta din lemn din Lume. Ultima oprire in drumul spre casa va fi la Gradina Botanica din Cluj.

TARIF – 849 LEI/PERSOANA , grup min 40 pers.

Tarif:780 lei pers-pentru plata integrala pana la 20.09.2021

Pachetul include:

  • 2 nopti cazare in Viseu de Sus cu mic dejun – pensiune/hotel 3 *
  • 1 noapte cazare in Sighetu Marmatiei cu mic dejun – hotel 3* 
  • transport autocar 
  • insotitor de grup din partea agentiei 

Pretul nu include : 

  • CINA FESTIVA cu muzica live traditionala in  Sighetu Marmatiei- 120 lei /persoana
  • supliment camera single – 300 lei
  • LOCURI VIP autocar, primele 3 banchete – 40 lei /persoana
  • intrarea la obiectivele turistice , Mocanita
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

 Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. 

 

arrow-down