Travel Agency

Coral Tour Carpat

MANDRIA AGESENILOR -PERSONALITATI SI CONACE DIN ARGES - 5 IUNIE 2021

85 LEI/PERS.
share

Descriere oferta

“ MANDRIA ARGESENILOR “
PERSONALITATI SI CONACE DIN ARGES
EXCURSIE 1 ZI 5 iunie 2021

TRASEU: Pitesti –Stefanesti - Golesti – Ciolcesti - Targoviste - Pitesti
OBIECTIVE: Stefanesti – Vila Florica, Muzeul Golesti – Casa Memoriala Dinu Lipati - Ciolcesti - Gradina Zoologica si Parcul Chindia Targoviste .
Excursia noastra va incepe cu Conacul Golestilor cel mai important Ansamblu medieval fortificat laic din Tara Romaneasca, care gazduieste un muzeu etnografic si un parc de relaxare . Sectia in aer liber cuprinde si Muzeul Pomiculturii si Viticulturii, gospodarii taranesti grupate sub forma unui sat cu activitatile aferente.
Vom continua drumul la Complexul Muzeal al Bratienilor , cunoscut sub numele de Vila Florica care ascunde intre zidurile sale misterele familiei Bratienilor, familie neaos romaneasca care a dat Romaniei oameni politici de prim rang inalt. Conacul de la Stefanesti este cel mai frumos conac boieresc din Romania atat pe interior cat si pe extrerior.
In drumul nostru, ascunsa intre dealurile argesului , la Ciolcesti, Casa Memoriala Dinu Lipati, este locul unde vom vedea diverse lucruri care au apartinut pianistului Dinu Lipati si fratelui sau Valentin Lipatti.
Vom parasi meleagurile argesene si vom merge la Targoviste , capitala domneasca a Tarii Romanesti , poposind in Parcul Chindia amenajat in fosta gradina domneasca.
Ne putem odihni pe bancile parcului de pe malurile lacului de agreement , putem vizita gradina zoological sau ne putem plimba pe aleea celor 33 de voievozi care au domnit in vechea cetate de scaun de la Targoviste sau putem servi masa la terasele de langa parc.
PRET: 85 lei/persoana Plata : integral la inscriere .
Locuri VIP – primele 3 banchete din autocar contra cost, 15 lei/persoana.
Plecare : din parcarea de la Finante Publice Pitesti
Pretul include: - transport clasificat autocar/microbus, insotitor de grup din partea agentiei
Pretul nu include:
- intrarea la obiectivele turistice , masa de pranz ,alte cheltuieli personale

arrow-down