Travel Agency

Coral Tour Carpat

Istanbul 07.10-10.10.2021-TARIF:199 euro/pers.

share

Descriere oferta

Plecari : Pitesti, Bucuresti ( la cerere si din alte orase )

ZIUA 1   06.10.2021 - Plecare din Piteşti la ora 18.30

ZIUA 2. După trecerea frontierei bulgare (Kapitan Andreevo), scurtă oprire la duty free, apoi trecem frontiera turcă (Kapikule). Popas pentru cafea şi mic dejun şi pornim spre Istanbul. După sosirea la Istanbul, vom vizita Moscheea Suleymaniye (secolul XVI), capodoperă a lui Mimar Sinan, arhitectul şef al sultanului Suleyman Magnificul. În moschee îşi dorm somnul de veci marele sultan şi iubita lui soţie, Hurem. Apoi, timp liber în centrul vechi, pentru cumpărături, inclusiv în Marele Bazar. Cazare in Istanbul , hotel Grand Emin 3* sau similar.

ZIUA 3. Mic dejun. Optional, excursie pe pitoreasca insulă Buyuk Ada (40 de euro), cu masă inclusă. Insula, cu vegetaţie exotică, climă blândă, grădini frumoase, vile în stil colonial şi unde circulă doar trăsuri şi biciclete, face parte dintr-un mic arhipelag, denumit Insulele Prinţilor, din apropierea Istanbulului, un loc încărcat de istorie. La întoarcere, oprire la un magazin de dulciuri tradiționale turcești. Timp liber. Cazare in Istanbul , hotel Grand Emin 3* sau similar.

ZIUA 4. Mic dejun. Ne îmbarcăm în autocar şi plecăm, însoţiţi de ghidul local, să vizităm fabulosul Miniaturk Park excursie optionala 20 euro/pers, ce adăposteşte replici ale unor clădiri şi edificii celebre din Turcia, din vechile teritorii otomane, dar şi din antichitate (122 la număr, realizate la scara 1:25). Apoi, ne îndreptăm spre Palatul Beilerbey, pe malul asiatic al Bosforului. Luxoasă reşedinţă de vară a ultimilor sultani otomani, cu elemente de baroc şi rococo, a fost construită în 1865, de către sultanul Abdul Aziz. Timp liber. Cazare in Istanbul , hotel Grand Emin 3* sau similar.

ZIUA 5. Mic dejun . Mic dejun şi plecare spre casă, nu înainte de a face o scurtă oprire la Moscheea Selimiye din Edirne, oraşul care a fost a doua capitală a Imperiului Otoman. Moscheea, în patrimoniu UNESCO, este supranumită a celor 999 de ferestre şi are o vechime de aproape 450 de ani. Iar tunelurile din apropiere, foste pasaje de trecere, adăpostesc astăzi un cochet bazar. Ajungem la Piteşti în jurul orei 21.00, în funcţie de trafic.

Locuri VIP : bancheta 2 si 3 din autocar, contra cost, 15 euro/pers.

Supliment camera sgl:70 euro/pers.

  Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat
- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 *  

- insotitor grup din partea agentiei
- ghid din partea agentiei 
-taxe parcari si taxe autostrazi

Pretul nu include:

- asigurare medicala si asigurare storno ( recomandate )

- intrarile la obiectivele turistice

- ghizi locali- 20 euro/persoana

- preturile la excursiile optionale :

-  20 euro -Excursie optionala Belerbey

-  15 de euro, croazieră pe Bosfor, ca să admirăm frumuseţile naturale şi clădirile de pe ambele maluri ale faimoasei strâmtori.

- 40 de euro, o excursie pe pitoreasca  insula Buyukada, cu masă şi plimbare cu trăsura, incluse.

 

Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari; 

Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane . In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia

Plecare: parcarea de la Finante Publice  Pitesti  

    • Datorita  conditiilor impuse de pandemia – COVID -19 , un cazul in care  agentia nu va gasi partaj in camera dubla, se va plati obligatoriu  suplimentul de single   .
  • Se accepta doar persoane vaccinate impotriva Sars-Cov2 datorita restrictiilor.

  

arrow-down