Travel Agency

Coral Tour Carpat

IASI - SUCEAVA 08.04-11.04.2021

789 LEI/PERSOANA
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Iasi – Ioptesti- Suceava- Voronet- Pitesti

Obiective: Gradina Botanica Iasi, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Bojdeuca lui Creanga, Manastirea Golia, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana, Casa Memoriala Mihai Eminescu, Cetatea Sucevei, Muzeul Bucovinei, Manastirea Voronet

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1- Plecare din Pitesti ora 05:00 spre Iasi unde o sa ajunge in jurul pranzului si vom Vizita Gradina Botanica si Parcul Copou unde este aplasat Teiul lui Eminescu , un arbore monument istoric cu o vechime de aproximativ 540 de ani. Vom incheia seara cu check in-ul la pensiune/hotel 3*, timp liber.

Ziua 2- Mic dejun, plecam spre Bojdeuca lui Creanga , locul unde a stat marele scriitor timp de 17 ani, dupa vom face un tur pietonal in centrul orasului Iasi cu vizitarea urmatoarelor obiective Manastirea Golia o fortareata tipic medievala, Palatul Culturii, Catedrala Mitropolitana unde se afla moastele Sf Parascheva, Teatrul . Timp liber

 Ziua 3- Mic dejun, plecare spre Suceava, cu o scurta oprire la Ioptesti la casa memoriala a marelui poet Mihai Eminescu, iar dupa pauza de pranz vizitam cetatea Sucevei , Muzeul Satului Bucovinean. Check in in Voronet, optional cina festiva cu ansamblu folcloric.

Ziua 4- Mic dejun, se pleaca spre Pitesti , dar nu inainte sa vizitam superba manastire Voronet, supranumita Capela Sixtina a Estului.

TARIF – 789 LEI/PERSOANA , grup min 35 pers.

Avans 150 lei/persoana si diferenta esalonat pana inainte de plecare

 

Pachetul include:

  • 2 nopti cazare in Iasi cu mic dejun – pensiune/hotel 3 *
  • 1 noapte cazare in Voronet cu mic dejun– pensiune/hotel 3*
  • transport autocar
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include :

  • supliment camera single – 210 lei
  • LOCURI VIP autocar, banchetele 2, 3 – 40 lei /persoana
  • Cina festiva cu program folcloric ( muzica live) cu specific bucovinean- 100 lei/persoana
  • intrarea la obiectivele turistice
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

Conditii de plata: avans 150 lei /persoana la rezervare, diferenta pana la 50% se achita pana pe 30.01.2020, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

REDUCERI EARLY BOOKING:

7%-     pana la 31.01.2021 pentru plata integrala
          

            5%-    pana la 28.02.2021 pentru plata integrala
 -

           150 lei la rezervare diferenta cu 30 de zile   inainte de data plecarii .

 

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

arrow-down