Travel Agency

Coral Tour Carpat

GRECIA - Paralia Ofrinou - Asprovalta 14 - 19 sept 2021

345 EURO/PERS
share

Descriere oferta

ZIUA 1. Întâlnire cu reprezentanţii agenţiei Coral Tour la ora 04.00, îmbarcare în autocar şi plecare spre staţiunea Paralia Ofrinou/Asprovalta la ora 04.30, pe traseul Piteşti-Slatina-Craiova-Calafat-Vidin-Sofia-Kulata-Promachonas (frontiera)-Serres. Cazare Hotel Kasta Beach 3* - Paralia Ofrinou sau similar ( 710 km)

ZIUA 2 - ZIUA 5. Mic dejun si cazare Hotel Kasta Beach 3* - Paralia Ofrinou sau similar.

Generosul soare grecesc, plajă fină, valurile răcoroase ale Mării Egee, băuturi reci, delicioasa bucătărie grecească şi multă distracţie in Paralia Ofrinou/Asprovalta, una dintre perlele nordului Greciei. Opţional, vă propunem câteva excursii:

- plimbare şi vizită la Kavala – tarif 25 euro/pers pt minim 20 platitori, unul dintre porturile mari ale Macedoniei greceşti, care se numără şi printre cele mai frumoase oraşe greceşti, cu o existenţă de aproape două milenii şi jumătate, unde vom putea admira Muzeul Arheologic, foarte cochet şi cu exponate interesante, casa lui Mehmet Ali (fascinant personaj, întemeitorul dinastiei regale egiptene din secolele XIX-XX), casele otomane, Apeductul Kamares, oraşul vechi Panaghia şi impozanta fortăreaţă. Şi, bineînţeles, shopping. (160 km, dus-întors);

- optional, excursie la Salonic – tarif 30 euro/pers pt minim 20 platitori, unde vom admira Turnul Alb, statuia lui Alexandru Macedon, Arcul de Triumf şi Rotonda împăratului roman Galerius, precum şi Biserica Sfântul Dumitru, Izvorâtorul de mir, sfântul patron al oraşului fondat de Alexandru Macedon, biserică ridicată pe vremea împăratului Iustinian, în secolul VI. Iar amatorii de shopping nu vor fi dezamăgiţi cu multitudinea de magazine de pe Bulevardul Tzimiskis, principala arteră comercială a oraşului;

- Croazieră pe apele ireal de turcoaz ale Egeii, pentru a admira, din vaporaş, principalele mănăstiri de pe muntele sfânt al ortodoxiei, Muntele Athos

ZIUA 6. După micul dejun, plecare spre ţară .

Pret: 345 euro/pers – loc in cam dubla; 320 euro/pers loc in cam tripla;

Supl single – 110 eur; copii pana in 12 ani 175 euro (copiii mai

mari de 12 ani platesc loc de adult in dubla sau tripla)

Locuri VIP : bancheta 2 si 3 din autocar, contra cost, 20 euro/pers

Grup minim 30 pers. Excursiile optionale se organizeaza pentru un numar minim de 20 de persoane.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;

In cazul unui grup mai mic de 30 pers., pentru un grup de 25-30 persoane se va achita un supliment de 25 euro/persoana, iar pentru un grup de 20-25 persoane se va achita un supliment de 49 euro/persoana;

Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice, cu respectarea vizitarii tuturor obiectivelor din program

Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

PRETUL INCLUDE:

- Transp. cu autocar climatizat, clasificat pentru curse internaţionale;

- 5 cazari cu mic dejun in hotel 3*;

- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

- Bonus din partea agentiei – excursie Stavros si Olympiada

NU SUNT INCLUSE IN PRET:

- Asigurare medicala + storno, excursii optionale, intrari la obiective (inclusiv pt. optionale) si ghizii locali

- Locuri preferentiale autocar (banchetele 2 si 3)

- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata

In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica penalizari de 100% din valoarea avansului achitat conform pragurilor de mai sus.

In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata. Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR PITESTI. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.

Pentru achitarea unui avans de 30% din TARIFUL STANDARD la inscriere, diferenta de plata cu pana la 40 zile inainte de plecare. In situatia in care programul se poate organiza, respectand restrictiile determinate de pandemia Covid, in caz de retragere/renuntare, se aplica pragurile de penalizare conform contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice, respectiv:

  1. 25 Euro/persoana-taxa de serviciu, dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (cu pana la 60 de zile inainte de plecare/intrare).
  2. 25% din contravaloarea pachetului de servicii turistice dupa primirea confirmarii serviciilor comandate (in intervalul 59-30 de zile inainte de plecare/intrare).
  3. 50% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 29-16 zile inainte de plecare/intrare.
  4. 100% din contravaloarea pachetului de servicii turistice pentru anulare in intervalul 15-0 zile inainte de plecare/intrare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei

- Asistenta turistica se refera la suport oferit de agentia partenera locala pentru ca turistii sa poata comunica mai eficient cu receptia sau restaurantul hotelului, sau in cazuri nedorite in care trebuie sa fie asistati daca necesita spitalizare, daca pierd documentele de identitate ori alte incidente cu Politia locala, etc.

- In unele orase, autoritatile locale solicita o taxa de genul taxei de statiune. Aceasta se va achita cash de catre turisti la receptia hotelurilor.

-  In situatia in care nu se mentioneaza ca turul de oras este panoramic cu autocarul, implicit turul se va face pietonal.

- Pentru majoritatea excursiilor, copiii in varsta de 6-11,99 ani, beneficiaza de reducere 50%, numai pentru cazare in camera cu doi adulti.

- Nominalizarea hotelurilor se va face in ultima saptamana inainte de data plecarii, in functie de marimea grupului. Mentiunea “sau similar” in dreptul denumirii hotelului, face referire doar la categoria de confort si regimul de masa al hotelului.

- Pentru reducerea de grup, toti turistii din acel grup trebuie sa fie inscrisi pe acelasi program, aceeasi data de plecare si aceeasi rezervare.

- Pentru ca unui minor sa i se permita calatoria in afara tarii, este necesar sa fie insotit de cel puţin un adult care sa aiba asupra sa acordul scris al ambilor parinti ai minorului, legalizat la notariat, si cazier judiciar, pe care sa-l prezinte in punctul de frontiera. Daca adultul care insoteste minorul este unul din parinti, acesta va avea nevoie doar de acordul scris al celuilalt parinte al minorului, legalizat la notariat.

- Autoritatile de frontiera pot refuza intrarea pe teritoriul unei anumite tari a oricarei persoane care nu prezinta suficienta credibilitate. Agentia de turism nu poate fi facuta raspunzatoare pentru astfel de situatii care nu pot fi depistate anterior datei plecarii.

- Categoria hotelurilor şi a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru o anumita tara, putand exista diferente fata de standardele din Romania, fapt neimputabil agentiei de turism. Repartizarea camerelor la hotel se face de către recepţia acestuia. Eventuale nemultumiri legate de amplasarea sau aspectul camerei, se rezolva de catre turist direct la receptie, cu ajutorul insotitorului de grup.

- Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelul poate solicita taxe suplimentare (minibar /frigider, seif, aer conditionat, etc.). In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

- Asezarea în autocar se face incepand cu bancheta a patra, in ordinea înscrierilor. - Pentru calatorie este necesara cartea de identitate sau pasaportul, valabile minim 6 luni de la data intoarcerii in tara.

Recomandam incheierea asigurarii Travel (storno + medicala) pentru a va proteja atat inainte de plecare, in cazul anularii calatoriei, cat si dupa plecare in cazul unei situatii neprevazute!

Prezentul program este parte integranta a contractului de prestari servicii turistice incheiat.

 

 

arrow-down