Travel Agency

Coral Tour Carpat

GRECIA - HALKIDIKI

de la 54.5 Euro/ PERSOANA
share

Descriere oferta

Stavros Beach Hotel este situat la o scurtă distanță de plajă și orașul Stavros. Restaurante și magazine se află la 50 m de Hotelul Stavros Beach.

Facilitati camere: Hotelul este format din două clădiri, clădire A și B, care se intind în jurul piscinei hotelului. În luna mai 2017, în momentul în care renovarea în curs se încheie, clădirea nouă A va găzdui duble superioare - camere triple, camere de familie la parter, junior suite cu vedere la piscină, un apartament de 50 de metri pătrați și două camere comunicante, care poate găzdui până la 8 persoane
Camerele la prețuri standard ale hotelului sunt toate în clădirea B. Ambele tipuri de camere standard și camere superioare din clădirea B sunt dotate cu TV, frigider și A / C. Toate camerele au balcon, unele cu vedere la piscină și unele la grădini.

Facilitati hotel: Acest hotel oferă următoarele servicii: snack bar la piscină, restaurant pentru mic dejun și cină în stil bufet, un restaurant la carte, bazin la piscină pentru copii și pentru oaspeții mai tineri.

arrow-down