Travel Agency

Coral Tour Carpat

FESTIVALUL FLORILOR DE TOAMNA IASI - 29-31 OCT. 2021

595 lei/pers. in camera dubla, 200 lei/pers. supliment in camera single
share

Descriere oferta

TRASEU: Pitesti- Targoviste – Buzau – Vaslui - Iasi – Manastirea Pangarati- Lacul Rosu – Cheile Bicazului Sfantu Gheorghe - Brasov - Pitesti.

OBIECTIVE:Gradina Botanica “Anastasie Fatu“ - Festivalul florilor de toamna “ Palatul Culturii Iasi, Catedrala Mitropolitana cu moastele Sf. Paraschiva, Manastirea Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Bojdeuca din Ticau “Ion Creanga “ Manastirea Pangarati, Lacul Rosu , Cheile Bicazului.

        

Ziua1: Se pleaca din Pitesti prin Targoviste – Focsani . Ajungem in Iasi – capitala culturala a Moldovei .

Vom incepe vizita cu Catedrala Mitropolitana cu moastele “Sf. Paraschiva“ , construcţie-simbol a ortodoxiei româneşti si Manastirea “Sf. Trei Ierarhi” , cea mai frumoasa ctitorie a domnului Tarii Moldovei, Vasile Lupu, o adevarata simfonie a artelor in domeniul religios. Timp liber in Iasi pentru cina si plimbare prin oras . Cazare in Iasi la hotel 3 *

Ziua 2. Dupa micul dejun plecam spre Gradina Botanica care anul acesta va organiza cea de-a 45 –a editie a expozitiei dedicate florilor de toamna pentru a marca un eveniment special – înflorirea crizantemelor, simbolul longevității, eleganței si nobleței. Dupa ce ne vom incanta privirea si sufletul cu aranjamentele florale ne continuam drumul spre Bojdeuca lui Ion Creangă, care este o casă din cartierul Țicău  în care a locuit între anii 1872 și 1889 marele povestitor . Urmeaza , Manastirea Golia, o capodopera a arhitecturii iesene, asezământul ecleziastic care se prezintă ca o fortăreață tipic medievală .Vom avea pauza pentru masa de pranz .

Ne continuam vizita prin Iasi cu   Palatul Culturii cu renumitul   Ceasul din Turn . Palatul Culturii din Iasi este o clădire emblematică, în perimetrul fostei curți domnești medievale moldovenești, pe locul fostului palat domnesc . Seara timp liber pentru cina .

Cazare in Iasi la hotel 3 *

Ziua 3 : In drum spre casa ne vom opri la Castelul Sturdza din Miclauseni clădit pe un așezământ moldovenesc cu o istorie de 600 de ani. Castelul ridicat de George Sturdza la cumpăna veacurilor al XIX – lea și al XX – lea reprezintă astăzi o adevărată bijuterie arhitectonică de factură neogotică, distingându-se prin blazoanele și stemele ornamentale ce-i împodobesc fațada și turnurile de pază ce străjuiesc parcul.

Ne continuam drumul  prin Cheile Bicazului si Lacul Rosu cu vizitarea  Manastirii Pangarati . Vom ava timp liber pentru masa de pranz.

PRET: 595 lei/pers. in camera dubla

           200 lei/pers. supliment in camera single

REDUCERI EARLY BOOKING ROMANIA 2021 :

- 7 % in luna IANUARIE pentru plata integrala,

- 5% in luna FEBRUARIE pentru plata integrala

Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

 

 PRETUL INCLUDE:

Transport cu autocar clasificat

Cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3 * in Iasi

Insotitor de grup din partea agentiei

 

PRETUL NU INCLUDE:

Intrarea la obiectivele turistice

Masa de prana si cina

Alte cheltuieli peesonale

 

NOTA :

  • Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore ) , fara a afecta insa structura serviciilor,
  • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
  • Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
  • Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
arrow-down