Travel Agency

Coral Tour Carpat

EXCURSIE  PRAGA -  DRESDA

325 Euro/ PERSOANA
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Nadlac – Budapesta – Viena  – Praga – Dresda - Bratislava – Pitesti

Ziua 1: Plecare din Pitesti  pe traseul Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu – Arad – Nadlac - Budapesta. Optional, croaziera cu cina  pe Dunare. Cazare cu mic dejun in Budapsta , hotel 4* .

Ziua 2: Mic dejun. Plecare spre Praga – capitala Cehiei, supranumita si “Orasul de Aur ” sau “Orasul celor 100 de clopotnite”.

În drum, vom face o oprire la Viena– capitala Austriei, unde se face turul panoramic pe Bulevardul Ring, pentru a admira cladirile simbol (Parlamentul, Opera, Primaria, Ministreul de Razboi, Observatorul Urania), apoi urmează un scurt tur pietonal, trecând prin curtea palatului Hofburg, reşedinţa dinastiei de Habsburg, spre catedrala Sfântul Ştefan, pe străzile bine garnisite cu magazine diverse. Sosire  in Praga. Piata de Craciun, in functie de timp.

Cazare cu mic dejun in Praga , hotel 4*

Ziua 3: Mic dejun. Ziua este dedicata in intregime acestui minunat oras. Principalele obiective sunt: Casa Municipala, Turnul Pulberariei, Castelul Hradcany, Catedrala Sfântul Vit, Uliţa de Aur, Biserica Sf. Nicolae din cartierul Mala Strana, Podul Carol, cartierul Stare Mesto cu Monumentul Jan Hus, Primăria şi Turnul cu Ceas. După amiază, program liber la dispoziţie. Piata de Craciun. Seara opţional, croazieră pe Vltava.

Cazare cu mic dejun  în Praga, hotel 4*.

Ziua 4: Mic dejun. Excursie optionala la Dresda – capitala a landului federal Saxonia, supranumita si „Florenta Nordului” sau „Florenta de pe Elba”, datorita activitatii artistice desfasurata aici. Obiective turistice: Palatul Zwinger (faimos pentru colecţia sa de artă, printre cele mai renumite din lume, stransa de regii Saxoniei de-a lungul timpului), Castelul Dresda, catedrala catolica, procesiunea ducilor de Wettin de pe pe unul dintre zidurile exterioare ale castelului, Catedrala Frauenkirche (unul dintre cele mai remarcabile proiecte de reconstrucţie care s-a desfăşurat în Germania) si Opera Semper; apoi shopping la multitudinea de magazine de pe artera pietonală principală. Piata de Craciun. Sosire  in Praga .

Cazare cu mic dejun  la acelasi hotel in Praga.

Ziua 5: Mic dejun, dupa care se pleaca spre Bratislava, unde vom admira Poarta Sfantul Mihail, cladirile din Centrul Vechi, Palatul Arhiepiscopal, Catedrala Sfantul Martin si panorama asupra Dunării, de la Castelul Bratislava. Piata de Craciun.

Cazare cu mic dejun in Bratislava, hotel 4*.

Ziua 6: Mic dejun. Plecam spre Romania, ajungand la Pitesti seara tarziu, in functie de trafic si formalitatile vamale.

Tarif - 325 euro/persoana

Pretul include:

transport cu autocar clasificat pentru curse internationale;
5 nopti cazare cu mic dejun la hotel 4 * ;
insotitor grup si ghid;
taxe parcari si taxe autostrazi.

Pretul nu include:

-intrarea la obiectivele turistice
OPTIONAL :Croaziera pe Dunare- 30 euro /persoana
Excursie Optionala Dresda– 30 euro/persoana
masa de pranz si cina;
alte cheltuieli personale;
asigurarea medicala de calatorie si asigurarea storno - optionale, dar recomandate -

*Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane.

*In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia

*Agentia isi rezerva dreptul de a face unele  schimbari de traseu, din motive obiective ,  care nu afecteaza insa cu nimic  programul turistic.

* Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

* Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui avans de 50%. , diferenta cu 30 de zile inante de plecare

* Clasificarea hotelurilor respecta standardele aplicate in fiecare tara.

ACTE NECESARE: carte de identitate (nu buletin tip vechi) sau pasaport valabil minim 6 luni.

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un parinte este necesar acordul legalizat la notar al celuilalt parinte, iar pentru minorii care calatoresc insotiti de o alta persoana (nu parinte) este necesar acordul parintilor legalizat la notar si cazierul judiciar al persoanei care ii insoteste.

arrow-down