Travel Agency

Coral Tour Carpat

EXCURSIE POIANA BRASOV

de la 335 lei/persoana
share

Descriere oferta

TRASEU: Pitesti- Campulung Muscel - Bran – Rasnov - Poiana Brasov – Brasov -  Pitesti

OBIECTIVE: Cetatea Rasnov – Poiana Brasov , Manastirea Poiana Brasov         

PRET: 335 lei/persoana in camera dubla, 450 camera single

Locuri VIP – primele 3 banchete din autocar  contra cost, 25 lei/persoana.

Avans: 50 %  pana la 15 ianuarie 2021 , diferenta pana la 1 martie 2021

Pretul include:

  • transport  clasificat
  • insotitor de grup din partea agentiei
  • 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 4* in Poiana Brasov

Pretul nu include:

  • masa de pranz si cina
  • alte cheltuieli personale
  • asigurare storno si asigurare medicala

NOTA :

Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii.

Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu  coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

arrow-down