Travel Agency

Coral Tour Carpat

EXCURSIE IN TINUTUL NEAMTULUI CETATEA NEAMT - HUMULESTI - VARATEC - 25-27 IUNI 2021

595 lei / persoana in camera dubla, 120 lei supliment camera single,
share

Descriere oferta

!!! Acceptam tichete/card de vacanta

 

TRASEU : Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Buzau – Focsani – Mausoleul Marasesti – Piatra Neamt – Varatec – Tg. Neamt – Manastirea Neamt – Onesti – Brasov - Pitesti

Ziua 1. . Plecare din Pitesti spre tinutul Neamtului prin Targoviste - Ploiesti- Buzau –Focsani cu o prima oprire la     Mausoleul Marasesti . Se continua drumul la Varatec pentru cazare,iar daca ne permite timpul vom face o plimbare la Padurea de Argint din apropiere,unde Mihai Eminescu isi gasea linistea si puterea de a crea numeroase opere literare.In aceasta se afla si un izvor din care a baut apa Franz Josef si care ii poarta numele. Cazare cu cina in Varatec, pensiune 3*

Ziua 2. Mic dejun . Se va pleca dupa micul dejun la Tg. Neamt pentru a vizita frumoasa Cetate Neamt si Casa Memoriala Ion Creanga din Humulesti.Timp liber pentru pranz – Vom merge in continuare la   Manastirea Neamt si la intoarcere spre Varatec , vom vizita Rezervatia de Zimbri “Dragos Voda “.Cazare cu cina in Varatec, pensiune 3*.

Ziua 3 . Mic dejun si plecarea spre casa . In drum spre casa vom poposi la Manastirea Agapia, pictata de Nicolae     Grigorescu   Manastirea Varatec si la mormantul poetei Veronica Micle – frumoasa iubita a poetului Mihai Eminescu.

 

PRET : 595 lei / persoana in camera dubla, 120 lei supliment camera single,    

Locuri VIP – primele 3 banchete din autocar contra cost, 40 lei/per

 

REDUCERI EARLY BOOKING :

- 7% pana la 31 ianuarie 2021, plata integrala,

-   5%  pina la 28 februarie ,plata integrala.

- 150 lei la rezervare diferenta cu 30 de zile inainte de data plecarii .

Pretul include :

- transport cu autocar clasificat,insotitor de grup din partea agentiei

- cazare 2 nopti cu demipensiune la pensiune 3 *

Pretul nu include :

intrarile la obiectivele turistice

masa de pranz

asigurare storno recomandata

alte cheltuieli personale

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

 

arrow-down