Travel Agency

Coral Tour Carpat

Descriere oferta

ZIUA 1. Plecare la ora 5.00 spre Plovdiv, cel mai frumos oraş din Bulgaria, fostă şi actuală capitală culturală europeană, pe traseul Bucureşti-Ruse-Veliko Târnovo-Stara Zagora. Odată ajunşi, ne vor încânta Moscheea Dzhumaya, din secolul XIV, bogat decorată cu faianţă multicoloră, lângă care se poate bea o cafea turcească şi servi o baclava; stadionul roman, armonios integrat în arhitectura urbană a zonei pietonale a oraşului, teatrul roman, perfect conservat, străzile pavate cu piatră de râu (atenţie, este nevoie de incălţăminte comodă!), case din perioada Renaşterii Naţionale Bulgare (sec. XVIII-XIX), ce au aparţinut păturii avute din Plovdiv, casa Lamartine, unde a stat poetul francez în călătoria sa prin Orient, una dintre vechile porţi ale oraşului, magazine de suveniruri, Biserica Sfânta Marina, Biserica Sfinţii Constantin si Elena, cu temelii de secol IV, pe cât de mică, pe atât de frumoasă si cochetă, arătându-ne fabuloasele splendori artistice ale ortodoxiei bulgare, picturi si ornamente bogate, un fost locaş al dervişilor rotitori, acum restaurant, şi superba clădire ce adăposteşte muzeul de etnografie din Plovdiv. Vizita acestui muzeu ne va familiariza cu atmosfera de altădată a oraşului. Timp liber pentru shopping.

Cazare  Plovdiv la hotel 3 *

ZIUA 2. După micul dejun, plecare spre Mănăstirea Bachkovo, la 25 de kilometri sud de Plovdiv, construită la sfârşitul secolului XI, a doua ca vechime si mărime din Bulgaria, după Mănăstirea Rila, ce adăposteşte o icoană făcătoare de minuni a Sfintei Fecioare si fresce foarte bine păstrate din veacurile XIV-XVII. Întoarcere spre casă, cu o scurtă oprire la Stara Zagora, unul dintre oraşele mari ale Bulgariei, pentru a admira vechiul centru administrativ roman (Forumul)

Trarif : 99 euro/persoana

Avans 50 % din valoarae excursiei la inscriere , diferenta cu 2 saptamani inainte de plecare

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat pentru curse internationale
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3 * in Plovdiv
- insotitor grup din partea agentiei
- ghid autorizat
- taxe parcari si taxe autostrazi

Pretul nu include:

- Intrarile la obiectivele turistice.

- Masa de pranz si cina

- Asigurare storno  si asigurare medicala

- Alte cheltuieli personale

NOTA: In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile , inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia poate face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare

ACTE NECESARE: carte de identitate (nu buletin tip vechi) sau pasaport valabil minim 6 luni de la intoarcerea in tara.

arrow-down