Travel Agency

Coral Tour Carpat

EXCURSIE – BISTRITA - COLIBITA – BUCOVINA 05-09 AUG.2021

1075 lei/pers in camera dubla, 1350 lei pers. in camera singl
share

Descriere oferta

!!! Acceptam tichete/card de vacanta

       TRASEU: Pitesti –Tg. Mures – Bistrita – Colibita -   Vatra Dornei – Vatra Moldovitei – Radauti – Gura Humorului – Sihastria - Varatec - Focsani – Pitesti.

  • OBIECTIVE: Bistrita : Casa Argintarului , Centrul vechi : Ansamblul Sugalete , Biserica Evanghelica , Lacul Colibita, Vatra Dornei , Manastirea Pojorata , Manastirea Sucevita , Manastirea Bogdana – Radauti , Manastirea Humor, Manastirea Voronet, Manastirea Moldovita , Plimbare cu mocanita Hutulca , Manastirea Sihastria , Manastirea Secu - Muzeul Unirii - Focsani

       Ziua 1 . Se pleaca pe Valea Oltului prin Targul Mures pentru a ajunge in Bistrita .

Vom vizita in Bistrita, Muzeul Casa Argintarului si centrul vechi.

Cazarea in Bistrita la hotel 3 *.

       Ziua 2 . Mic dejun . Se pleaca spre Lacul Colibita cu peisaje de poveste . Ne vom plimba cu vaporasul pe lac , apoi ne continuam drumul spre statiunea Vatra Dornei cu frumosul parc din centrul orasului care gazduieste multe veverite si izvorul Santinela - izvor cu apa minerala.

Inainte de a ajunge la cazare ne vom opri la Manastirea Pojorata.

Cazarea cu cina festiva , muzica live si foc de tabara in Vatra Moldovitei la pensiune 3 *.

     Ziua 3 . Dupa micul dejun vom face un pelerinaj pe la cele mai importante manastiri bucovinene : Manastirea Sucevita si Manastirea Bogdana din Radauti . In Radauti vom avea timp liber pentru masa de pranz . Vom vizita in continuare frumoasele manastiri : Humor , Voronet si Moldovita . Ne intoarcem in Vatra Moldovitei . Cazarea cu cina   in Vatra Moldovitei la pensiune 3 *.

Ziua 4. Mic dejun. Vom merge in plimbare cu Mocanita HUTULCA, pentru a admira peisajele bucovinene .

Vom pleca de aici spre Manastirea Sihastria unde se poate vedea chilia si mormantul parintelui CLEOPA si Manastirea Secu care gazduieste Icoana Maicii Domnului numita "Cipriota", o icoana indeobste cunoscuta ca facatoare de minuni care este asezata in biserica cea mare din Manastirea Secu, alaturi de moastele Sfantului Ierarh Varlaam al Moldovei. .

Cazare cu cina in Varatec la pensiune 3 *

Ziua 5. Mic dejun . Plecare spre casa cu oprire in municipiul Focsani pentru a vizita Muzeul Unirii si centrul orasului . Timp liber pentru masa de pranz .

 

PRET: 1075 lei/pers in camera dubla, 1350 lei pers. in camera singl

     Locuri VIP – banchet din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

REDUCERI EARLY BOOKING :

- 7 % pana la 30 ianuarie 2021 pentru plata integrala,

- 5% pana la 28 februarie 2021,

- 150 lei la rezervare ,diferenta cu 30 de zile inainte de data plecarii .

Pretul include:

- transport cu autocar clasificat

- 4 nopti cazare cu mic dejun

- 3 cine la hotel/pensiune 3*

- Seara festiva bucovineana cu muzica live si foc de tabara.

- insotitor de grup din partea agentiei

 

Pretul nu include:

  • intrarea la obiectivele turistice . Intrarile la obiective vor fi verificare inainte de data excursie:
  • masa de pranz si o cina
  • alte cheltuieli personale
  • asigurare storno si asigurare medicala

 

NOTA :

  • Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore ) , fara a afecta insa structura serviciilor,
  • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
  • Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,pandemii,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
  • Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.
arrow-down