Travel Agency

Coral Tour Carpat

EXCURSIE BELGRAD

133 Euro/ PERSOANA pentru minim 40 persoane
share

Descriere oferta

TRASEU : Pitesti – Craiova – Calafat  -Vidin – Belgrad – Smederevo – Naidas – Oravita – Orsova –Turnu Severin – Craiova - Pitesti

Ziua 1 : Plecare  ora 5:00 ,  pe traseul – Craiova – Calafat – Vidin - Belgrad . La Vidin, vom face o scurtă oprire pentru a vizita un loc încărcat de istorie: cetatea Vidinului (Baba Vida), de pe malul Dunării, una dintre cele mai vechi din Bulgaria şi conservată în întregime. Apoi, drumul continuă spre Belgrad, cu o scurta oprire la Zajecar, pentru masa de pranz si schim de bani . In functie de timp, se poate face o oprire langa Zajecar, la palatul Felix Romuliana, bine conservat, rsedinta imparatului roman Galerius, suveran de origine daco-romana.

Cazare   in Belgrad, hotel 3*.

Ziua 2 :. Micul dejun. În capitala Serbiei, situata lq confluenta dintre Sava si Dunare, vom face un tur panoramic pentru a admira cladirile Primariei, Parlamentului, Teatrului National, Piata Republicii, catedrala Sfântul Sava, apoi intrăm în fortăreaţa Kalemegdan, unde se concentreaza istoria antica si medievala a Belgradului, cetate ale carei ziduri strajuiesc cursul Dunarii si al Savei. Dupa tur, timp liber pe celebra artera pietonala Kneaz Mihailo, marginita de magazine atragatoare si cladiri de epoca.

Cazare  in  Belgrad, hotel 3 *

OPTIONAL : Seara traditionala  sarbeasca cu cina, la un restaurant cu taraf, din pitorescul cartier Skardalija, in Orasul Vechi (25 Euro /persoana)

ZIUA 3. Micul dejun şi întoarcere în ţară pe traseul Belgrad- Smederevo – Naidas – Oravita – Orsova – Turnu Severin -  Craiova-Pitesti. Scurta oprire in Smederevo (Semendria), unde se afla impunatoarea cetate cu acelasi nume, foarte bine pastrata, capitala  Serbiei medievale o scurta perioada de timp, construita in secolul XV de catre despotul Brankovici . Vechea fortareata , in catea a stat inchis o perioada Iancu de Hunedoara, face parte din patrimoniul UNESCO

Pret   133 euro/pers pentru minim 40 persoane

Ghid local 5 euro/persoana

Pretul Include:

2 nopti cazare la hotel 3* cu mic dejun

Insotitor de grup din partea agentiei

Ghid autorizat

Transport cu autocarul clasificat pentru curse internationale

Taxe  parcari

Taxe poduri

Taxe autostrazi

Pretul nu include:

Ghid local 5 euro/pesoana

Intrarile la obiectivele turistice

Cetatea Baba Vida-4 leva

Cetatea Kalemegdan-gratuit

Cetatea Smederova-40 dinari

Masa de pranz

OPTIONAL : Seara traditionala sarbeasca cu cina, la un restaurant cu taraf, din pitorescul cartier Skardalija, in Orasul Vechi (25 Euro /persoana)

Asigurarea medicala si asigurarea storno (recomandate)

Nota: Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane platitoare. In cazul neconstituirii grupului minim, pretul excursiei se recalculeaza sau excursia se anuleaza. Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare. Rezervarile si inscrierile se fac in baza unui avans de 50%. Clasificarea hotelurilor respecta standardele aplicate in fiecare tara.

ACTE NECESARE: carte de identitate (nu buletin tip vechi) sau pasaport valabil minim 6 luni.

Pentru minorii care calatoresc insotiti de un parinte este necesar acordul legalizat la notar al celuilalt parinte, iar pentru minorii care calatoresc insotiti de o alta persoana (nu

arrow-down