Travel Agency

Coral Tour Carpat

DUNAREA ALBASTRA - 11-13 iunie 2021

649 lei/pers. loc in camera dubla , 200 lei/pers. supliment in camera singl
share

Descriere oferta

BRAILA - GALATI – CHEILE DOBROGEI

       TRASEU:   Pitesti – Targoviste – Ploiesti – Buzau – Lacul Sarat –Braila – Galati – Macin – Cheile Dobrogei – Fetesti - Pitesti

       OBIECTIVE:  Manastirea si statiunea Lacul Sarat – Braila – Casa memoriala “Panait Istrati “ , Centrul si Faleza Dunarii, Galati – Manastirea Metoc, Manastirea ortodoxa pe stil vechi Sf. Treime , Complexul Muzeal Stiintele Naturii (Gradina Botanica , Gradina Senzoriala , Gradina Japoneza , Gradina Zoologica ), Biserica fortificata “Precista “ ,   Turnul Televiziunii, Faleza Dunarii , Cheile Dobrogei

Ziua 1. Vom pleca din Pitesti pe ruta Ploiesti – Buzau pentru a ajunge pe malul Dunarii la Braila. Prima oprie va fi in statiunea Lacul Sarat pentru a vizita Manastirea Sf. Mc. Pantelimon – manastire de maici . Biserica mănăstirii este realizată din lemn, în stil maramuresean, cu o turlă- clopotnită, care se ridică pana la înăltimea de 24 metri. În interior, biserica este decorată cu icoane pictate.

Statiunea Lacul Sarat este apreciata din punct de vedere turistic pentru proprietătile curative de care dispune : nămolul si apa minerală hipertonică care ajuta la tratarea afectiuniilor reumatologice in mod special dar si a altor afectiuni .

De aici ne continuam drumul spre orasul Braila , important port comercial , asezat pe malul Dunarii . In Braila est o mare comunicate greaca care si-a pus amprenta asupra arhitecturii orasului vechi . Aici vom vizita Casa Memoriala a scriitorului Panait Istrati , situata in Gradina Publica a orasului. Casa Memorială “Panait Istrati”' din Brăila a fost concepută pentru a-l aduce acasă , pentru totdeauna, pe Panait Istrati, , în semn de recunostintă, pentru faptul ca a purtat numele Brăilei peste tot în lume . Plecam la Galati pentru cazare . Timp liber pentru cina .

Cazare in Galati la hotel 3*

Ziua 2. Dupa micul dejun vom ramane in orasul de pe malul Dunarii pentru a vizita cateva obiective interesante . Vom incepe cu Manastirea ortodoxa pe stil vechi Sf. Treime , o manastire de calugari,  fiind si resedinta episcopala . de aici vom merge sa ne plimbam prin Complexul Muzeal Stiintele Naturii care cupinde : Gradina botanica, Gradina Japoneza si Gradina Senzoriala , locul unde vizitarorii pot merge desculti pe Aleea Terapeutica .

Dupa vizitarea gradinii vom vizita Turnul Televiziunii unde vom urca cu liftul pana inaltimea de 110 m ca sa admiram de sus Dunarea si municipiul Galati . Aici putem servi masa de pranz sau bea o cafea .

Dupa amiaza vom puta vizita Manastirea Metoc , centrul orasului si Casa Memoriala “ Al. I. Cuza “ , casa parinteasca a domnitorului . Timp liber in oras .

Cazare in Galati la hotel 3*

Ziua 3. Dupa micul dejun , ne pregatim sa plecam spre Pitesti. Vom alege sa mergem pe frumosul si pitorescul drum al Cheilor Dobrogei, o arie naturala deosebita .

PRET: 649 lei/pers. loc in camera dubla , 200 lei/pers. supliment in camera singl

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/persoana. -

REDUCERI EARLY BOOKING ROMANIA 2021 :

- 10 % pana la 30ianuarie 2021 pentru plata integrala,

- 5% pana la 28 februarie 2021plata integrala

-Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, pina la 50 % pina la 30 martie restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

Plecare : din parcarea - Finante Publice Pitesti

Pretul include:

- transport clasificat

- cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Galati

- insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

-   intrarile la obiectivele turistice

  • masa de pranz si cina
  • alte cheltuieli personale
  • asigurare storno si asigurare medicala

NOTA :

  • Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore ) , fara a afecta insa structura serviciilor,
  • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
  • Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
  • Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoare, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identitate.

 

arrow-down