Travel Agency

Coral Tour Carpat

DESCOPERIM JUDETUL HUNEDOARA - 17-20.09. 2021

799 lei/pers loc in cammera dubla          250 lei/pers. suplimemt camara singl.
share

Descriere oferta

ACCEPTAM TICHETE DE VACANTA / CARD !!!!!

TRASEU: Pitesti- Rm Valcea - Sibiu – Orastie – Simeria – Geoagiu-Bai – Cincis – Manastirea Prislop – Hateg –Lainici – Tg. Jiu - Pitesti

OBIECTIVE :Orastie - cetatea si centrul orasului , Simeria – Rezervatia Arboretum , Geoagiu Bai – Baile romane si Cascada Clocota , Cincis – Plimbare cu vaporasul pe lac, Manastirea Prislop , Hateg – Geoparcul dinozaurilor pitici , Manastirea Lainici.

Ziua 1. Plecare din Pitesti pe ruta Sibiu – Orastie Ne vom opri in Orastie sa vizitam cetatea si centrul orasului unde vom gasi si magazine cu haine din piele si blana, fabricate aici. In drum spre Geoagiu , vom trece prin Simeria pentru a merge sa ne plimbam prin Rezervatie dendrologica si peisagera cu valoare de unicat pentru patrimoniul national, Arboretumul Simeria a fost creat la inceputul secolului al XVIII-lea prin amenajarea zavoaielor naturale din lunca Muresului, in stil peisager (englezesc, romantic). Dupa ce am admirat frumosul parc din Simeria plecam spre locul final de astazi al excursiei nostre. Vom ajunge in statiunea Geoagiu Bai pentru cina si cazare. Timp liber in statiune. Cazare cu cina in Geoagiu Bai , hotel 3*

Ziua 2 Mic dejun . Vom avea timp liber pentru PLAJA la strandul cu ape termale din statiune si vom admira Cascada Clocota , cascada cu apa termala . Căderea de apă are aproximativ 38 – 43 metri înălțime și o lățime de 22 metri. Interesant este faptul că apa Clocotei nu îngheață niciodată, și asta pentru că ea colectează toate cele 16 izvoare termominerale din zonă, dar și un râuleț. Potrivit specialiștilor, apa cascadei este una pură, plată. Tot in Geoagiu sunt si Baile romane

Băile termale de la Geoagiu au o vechime de circa două milenii, iar în Antichitate, locul era o aşezare luxoasă, destinată celor bogaţi. Numele dacic, Germisara, dovedeşte că dacii cunoşteau proprietăţile izvoarelor termale şi că aşezarea era renumită încă dinainte ca romanii să ocupe teritoriul pe care se afla şi să o transforme într-un centru balnear de lux pentru acea perioadă, aşa cum o arată descoperirile arheologice.

Cazare cu cina la hotel 3* in Geoagiu Bai

Ziua 3. Dupa micul dejun lasam in urma statiunea Geoagiu Bai si ne deplasam spre un alt loc la fel de pitoresc Lacul Cincis, numit si “Marea hunedorenilor”. Lacul Cinciş a fost creat la începutul anilor 1960, pe vatra a cinci cătune de pe Valea Cernei, pentru a satisface nevoia industrială de apă a combinatului siderurgic din Hunedoara.

Vom face o plimbare cu vaporasul pe lac pentru a admira peisaje din jurul lacului. Ne luam o scurta pauza pentru masa de pranz si plecam spre orasul Hateg , nu inainte de a ne reculege la Manastirea Prislop , la mormantul parintelui Arsenie Boca . Cazare cu cina in Hateg, la HOTEL 3*

Ziua 4. Dupa micul dejun , ramanem in Hateg pentru a vizita Geoparcul Dinozaurilor “ Tara Hategului “ , expozitie de balauri, dragoni si dinozauri. Plecam pe frumoasa si pitoreasca vale a Jiului, cu oprire la Manastirea Lainici pentru a ne reculege la icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului . In Tg Jiu vom face o scurta oprire pentru masa de pranz.

TARIF : 799 lei/pers loc in cammera dubla

               250 lei/pers. suplimemt camara singl.

Locuri VIP – bancheta 2 si 3 din autocar contra cost, 40 lei/pers.

REDUCERI EARLY BOOKING ROMANIA 2021 :

- 7 % in luna IANUARIE pentru plata integrala,

- 5% in luna FEBRUARIE pentru plata integrala

Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

PLECARE : parcarea de la Finante Publice Pitesti

Pretul include :

Transport cu autocar clasificat

Cazare 2 nopti cu demipensiune la hotel 3 * in Geoagiu Bai

Acces la piscina

Cazare 1 noapte cu demipensiune la hotel 3* in Hateg

Insotitor de grup

Pretul nu include :

Intrarile la obiectivele turistice

Masa de pranz

Alte cheltuieli personale

NOTA :

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

 

arrow-down