Travel Agency

Coral Tour Carpat

Circuit si Sejur Egipt 2019

de la 799 euro/ PACHET / PERSOANA
share

Descriere oferta

Ziua 1. București – Cairo

Check-in și îmbarcare pe aeroportul din București Otopeni pe zborul cu destinaţia Cairo. Transfer la hotel. Cină și cazare la hotel în Cairo.

Ziua 2. Cairo

Mic dejun. Tur de oraș în Cairo, care include Muzeul de Egiptologie, unde se afla cea mai bogata colectie de artefacte din perioada faraonilor, printre care obiecte de cult, bijuterii si celebra masca mortuara de aur a lui Tutankhamon, apoi oprire la bazarul Khan el Khalili, aflat in centrul istoric al orasului, unul dintre cele mai mari si recunoscute bazaruri din oras. Cazare la hotel în Cairo.

Ziua 3. Cairo – Alexandria* - Cairo

Mic dejun. Timp liber sau, optional* excursie de o zi la Alexandria, in care se vor vizita Catacombele Kom El Shoqafa, o serie de morminte avand influente arhitecturale din culturile romane, grecesti si egiptene, Pilonul lui Pompey, unul dintre cele mai cunoscute monumente antice ramase in picioare pana astazi in Alexandria, Amfiteatrul roman, una dintre cele mai bine conservate ruine romane din Egipt, si Citadela Quetbay (exterior), ale carei ziduri includ blocuri de piatra ramase din anticul Far din Alexandria. Seara, retur la hotel. Cazare la hotel în Cairo.

Ziua 4. Cairo - Piramidele din Giza*

Mic dejun. Timp liber la dispozitie sau optional* tur de oras care curpinde Piramidele din Giza, una dintre cele șapte minuni ale lumii antice si Sfinxul, statuia urisa din piatra avand trup de leu și chip de om, apoi vizita la Sakkara, un vechi loc de înmormântare, servind ca necropola pentru capitala Egiptului Antic, Memphis. Seara, cazare la hotel in Cairo.

Ziua 5. Cairo - Hurghada

Mic dejun. Transfer spre Hurghada. Dupa amiaza este libera. Cină și cazare la hotel in Hurghada.

Ziua 6. Hurghada - Luxor*

Regim de masa All Inclusive. Timp liber la dispozitie sau optional*, excursie la Luxor, ce include Valea Regilor, Templul Karnak si Templul Hatshepsut. Seara, retur la hotelul din Hurghada pentru cazare.

Ziua 7-10. Hurghada

Regim de masa All Inclusive. Timp liber la dispozitie pentru relaxare la plaja. Cazare la hotel în Hurghada.

Ziua 11. Hurghada

Mic dejun. Transfer la aeroportul din Hurghada pentru check-in și îmbarcare pe cursa cu destinația București Otopeni.

Excursii optionale:

• Excursie la Alexandria: 69 Eur/ persoana

• Vizita la Piramidele din Giza (bilet de intrare inclus la Marea Piramida): 65 Eur/ persoana

• Excursie la Luxor: 89 Eur/ persoana

• Supliment demipensiune in Cairo: 59 Eur/ persoana

• Pachet 3 excursii optionale si supliment demipensiune in Cairo: 259 Eur/ persoana (tarif valabil doar pentru plata in avans, in agentie)

arrow-down