Travel Agency

Coral Tour Carpat

Circuit ORADEA – Muntii APUSENI 01.07-04.07.2021

879 lei/pers.
share

Descriere oferta

!!!! Acceptam tichete/card de vacanta!!!

 

Traseu: Pitesti –Oradea- Apuseni -Pitesti

Obiective: Oradea ( tur pietonal – Piata Unirii, Cetatea Oradea,Turnul Primariei, Sinagoga Zion), Muzeul Aurului Brad, Muzeul Mineritului Galeriile Romane, Rosia Montana , Pestera Ghetarul Scarisoara, Pestera Ursilor, Manastirea Albac, Muzeul Avram Iancu, Gorunul lui Horea, Mormantul lui Avram Iancu

Pretul include:

  • 2 nopti cazare la Hotel/pensiune 3*cu demipensiune
  • 1 noapte cazare in Oradea la hotel 3* cu mic dejun
  • Transport autocar
  • Insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:

  • intrarea la obiectivele turistice
  • alte cheltuieli personale

PRET 879 lei/pers.

 

Ziua 1: Plecare din Pitesti aprox ora 05:30 din parcarea de la Finante spre Valea Oltului cu destinatia Oradea. Oadata ajunsi in orasul de pe Crisul Repede vom face un tur pietonal unde vom putea admira Piata Unirii, Palatul Vulturului Negru, Turnul Primariei, Sinagoga Zion si nu in ultimul rand Cetatea. Check in si timp liber.

Ziua 2: Micul dejun si plecam spre un taram ireal de frumos , Muntii Apuseni adapostind o vegetatie bogata, lacuri mirifice si o sumedenie de pesteri pe care sa le exploram. Incepem turul Apusenilor cu vizita la Pestera Ursilor si la cel mai mare ghetar subteran din Romania la Pestera Scarisoara ( in 2020 a intrat in renovare si din sursele primite de la centrul de informare turistica se vor termina pana la inceperea acestui circuit, in caz contrar vizitam Pestera Poarta lui Ionele). Check in , cina si timp liber.

Ziua 3: Micul dejun, plecam cu voie buna spre Rosia Montana unde vizitam o adevarata colectie care aminteste de istoria acestei zone in privinta exploatarilor aurifere, Muzeul Mineritului si Galeriile romane ( in 2020 au fost inchise din cauza pandemiei, din informatiile primite in 2021 se vor redeschide spre vizitare ). Dupa aceasta     lectie de istorie ne deplasam spre o alta pagina si regasim Muzeul Avram Iancu, locul unde a trait conducatorul Tarii Motilor. Acesta a infruntat armata ungara in fruntea trupelor romane transilvanene in 1849. Inchiem ziua cu un moment de liniste la Manastirea Albac. Cina si timp liber.

Ziua 4: Mic dejun si ne luam ramas bun de la gazde. In drumul nostru spre Pitesti mai vizitam Mormantul lui Avram Iancu si Gorunul lui Horea si nu in ultimul rand Muzeul Aurului de la Brad , unde regasim cea mai mare colectie de piese din aur nativ din Europa.

 

REDUCERI EARLY BOOKING:

  • 10%- pana la 30 ianuarie.2021 pentru plata integrala
  • 5%-  pana la 28 februarie.2021 pentru plata integrala
  • avans 150 lei /persoana la rezervare, diferenta pana la 50% se achita pana pe 30.03.2021, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare 

Locuri VIP - primele 3 banchete din autocar contra cost 40 lei/persoana. Supliment camera single 250 lei.

 

*Pretul este calculat pentru un grup de minim 40 de persoane.*In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia *Agentia isi rezerva dreptul de a face unele schimbari de traseu, din motive obiective , care nu afecteaza insa cu nimic programul turistic.

arrow-down