Travel Agency

Coral Tour Carpat

Circuit Cazanele Dunarii- Tismana- Polovragi-15.05-16.05.2021

359 LEI/PERSOANA
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Craiova- Drobeta Tr. Severin- Cazanele Dunarii- Tismana- Polovragi- Pitesti

Obiective: Cetatea Medievala a Severinului, Castelul de Apa, Manastirea Mraconia , optional Croaziera pe Dunare, Manastirea Tismana, Podul lui Dumnezeu, Manastirea Polovragi

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1- Plecare din Pitesti ora 07:00 spre Drobeta Tr. Severin unde o sa vizitam cetatea medievala a Severinului , o adevarata poarta intre Europa Rasariteana si cea Apuseana , Castelul de Apa care a pus in functiune intregul sistem de alimentare cu apa al orasului Drobeta Tr Severin inca din 1914, fiind prima constructie de beton armat din Europa de Est. Dupa ce mergem spre Cazanele Dunarii sa ne relaxam cu o Croaziera pe Dunare ( optional) unde vizitam Tabula Traiana, Cazanele Mici, Cazanele Mari, Grota Veterani. Inainte de a merge spre cazare ne reculegem putin la Manastirea Mraconia si facem cateva poze memorabila cu chipul lui Decebal, cea mai inalta sculptura din piatra din Europa. Check in la Pensiune 3* in Mehadia, timp liber .

Ziua 2- Mic dejun, plecam spre cel mai vechi asezamant monahal din Tara Romaneasca, Manastirea Tismana , unde putem sa vizitam si Muzeul Bancii Nationale Romane. Ne deplasam incarcati sufleteste spre Podul lui Dumnezeu, un pasaj rutier natural rezultat prin surparea tavanului Pesterii Podului, fiind cea de-al doilea cel mai mare pod natural din Europa. In cursul serii pana sa ajungem acasa mai facem o oprire la Pestera Polovragi .

           

TARIF – 359 LEI/PERSOANA , grup min 35 pers.

 

Pachetul include:

  • 1 noapte cazare in Mehadia cu demipensiune – pensiune 3*
  • transport autocar
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include :

  • supliment camera single – 85 lei
  • LOCURI VIP autocar, primele 3 banchete – 25 lei /persoana
  • intrarea la obiectivele turistice , Craziera pe Dunare
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

Conditii de plata:       REDUCERI EARLY BOOKING EXCURSII ROMANIA 2021 :

                  - 7 % in luna IANUARIE pentru plata integrala,

                  - 5% in luna FEBRUARIE pentu plata intgrala,

Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, diferenta cu 30 zile inainte de plecare

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (35 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

 

arrow-down