Travel Agency

Coral Tour Carpat

CIRCUIT CAPPADOCIA-PAMUKKALE - ISTANBUL 27 august – 5 septembrie 2021-465 euro/pers.

share

Descriere oferta

Plecari : Pitesti, Bucuresti (la cerere si din alte orase) 

TRASEU:  Pitesti – Bucuresti – Ruse - Giurgiu – Veliko  Tarnovo –  Stara Zagora – Simeonovrad - Kapitule – Edirne  - Eceabat – Canakkale – Troia -  Kusadasi – Pamukkale – Cappadokia – Konya -  Urgup –Goreme -  Ankara - Istanbul -  Pitesti      

Ziua 1: Plecare pe 27 august 2021 la orele  20:00  din  Pitesti, spre  Turcia pe traseul Pitesti – Bucuresti – Giurgiu – Veliko Tarnovo – Gurkovo – Stara Zagora – Simeonovgrad – Kapikule – Eceabat .  La Eceabat se trece cu ferry  la Canakkale . Sosire in jurul orei 13.00 la  Canakkale ,un orasel pitoresc si animat, unde avem cazare.  Timp liber pentru cumparaturi sau plimbare.Cazare H Zileli 3*cu mic dejun sau similar  in Canakkale

Ziua 2: Mic dejun si plecare spre Kusadasi , cu scurte opriri la cetatile antice  Troia si Pergam.  

 Cazare H Dabaklar 3* cu mic dejun si cina sau similar in  Kusadasi.

Ziua 3: Dupa micul  dejun  se viziteaza  Casa Fecioarei  Maria si cetatea antica  Efes, cu faimoasa biblioteca a lui Celsus, restaurata de arheologii austrieci. Apoi ,  timp liber in statiune  .

 Cazare H Dabaklar 3* cu mic dejun  si cina sau similar in  Kusadasi

Ziua 4: Mic dejun . Plecare spre Pamukkale , unde ne vom bucura de celebrele terase de calcar , cu izvoare caldute si de piscina Cleopatrei , alimentata de un izvor natural cu apa fierbinte ( baia din piscina Cleopatrei este contra cost ).Timp  liber in Pamukkale .  Cazare  H Hierapark Thermal  Spa 4*cu mic dejun si cina sau similar in Pamukkale.

Ziua 5.Mic dejun . Plecare  spre Cappadocia , tinutul  de o frumsete tulburatoare din inima Turciei,datorita reliefului desprins parca din alta lume. Pe traseu, scurta oprire in Konya, unde se viziteaza manastirea musulmana , acum muzeu, in care se afla inmormantat  Mevlada Gelaledin al-Rumi, cel mai mare poet mistic persan si intemeietorul ordinului dervistilor rotitori.  Cazare H Tassaray 4*cu mic dejun si cina in Cappadocia - Nevsehir.  

Ziua 6. Mic dejun . Vizita bisericilor rupestre din Valea Goreme , bijuterii ale ortodoxiei, cu frumoase picturi murale, cetatea Uchisar si a orasul subteran Kaymakli. La finalul zilei , vizitarea unui atelier de ceramica pictata manual.  Cazare H Tassaray 4* mic dejun si cina sau similar in  Cappadocia - Nevsehir.

Ziua 7. Mic dejun .  Plecare   spre  Istanbul, ( aprox .600 de kilometri ), cu o scurta oprire la Ankara, pentru a vizita mausolelul lui Ataturk, fondatorul Turciei moderne .  Cazare H Grand Emin 3*cu mic dejun sau similar in Istanbul. 

Ziua 8. Mic dejun, apoi se pleaca  pentru a vizita: Catedrala Sf. Sofia , Palatul Topkapi si biserica romaneasca Sf., Paraschiva. Dupa amiaza , timp liber sau se poate opta pentru o croaziera privata pe Bosfor pe timpul zilei. Cazare H Grand Emin 3*cu mic dejun sau similar in Istanbul.

Ziua 9 . Mic dejun  si  plecare spre tara.

  • 570 euro/pers.camera   single
  • 420 euro/pers , loc in tripla

Locuri VIP : bancheta 2 si 3  din autocar, contra cost, 20 euro/pers

Pretul include: 
- transport cu autocar clasificat
- 8 nopti cazare conform normelor locale:1 noapte cazare H Zileli 3*cu mic dejun sau similar  in Canakkale, 2 nopti cazare H Dabaklar 3* cu mic dejun  si cina sau similar in  Kusadasi, 1 noapte cazare H Hierapark Thermal Spa 4*cu mic dejun si cina sau similar in Pamukkale, 2 nopti cazare H Tassaray 4*cu mic dejun si cina in Cappadocia – Nevsehir, 2 nopti cazare H Grand Emin 3*cu mic dejun sau similar in Istanbul.

- transport cu autocar clasificat normelor internationale
- insotitor grup din partea agentiei
- ghid din partea agentiei 
-taxe parcari si taxe autostrazi

Pretul nu include:
- Intrarile la obiectivele turistice

- ghizi locali - 35 euro/persoana

- asigurare medicala si asigurare storno (recomandate )

ATENTIE :  Este obligatoriu sa avem ghid local. La obiectiv , ghidul local vine cu o autorizatie ministeriala , pe care o pune pe parbrizul autocarului . Astfel, vom fi feriti de controalele de la Ministerul Turismului din Turcia , care sunt foarte dese sau , mai bine zis, chiar  daca ne controleaza, evitam  amenzile foarte mari, 

  • Optional : Seara turceasca in Cappadocia – de la 35 euro/pers.   
  • Optional : In Istanbul , croaziera pe bosfor   20 euro/pers
  • Optional : In Cappadocia se poate organiza  zbor cu balonul, ( de la 175 euro/persoana ) ceva senzational, de la 4 dimineata , cu pick-up de la hotel, pana la 8 dimineata , cand microbuzul pick-up te aduce inapoi.

Tarifele pentru intrarile la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari; 

Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane . In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia

PLECARE:  din parcarea de la Finantele Publice  

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii. 

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti  cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la  celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In  situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar. Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro

arrow-down