Travel Agency

Coral Tour Carpat

CIRCUIT BRAILA - GALATI – CHEILE DOBROGEI -11.06-13.06.2021

649 LEI
share

Descriere oferta

OBIECTIVE:   Manastirea si statiunea Lacul Sarat – Braila –Fantana cinetica, Piata Train - centrul vechi ,  Casa memoriala “Panait Istrati “   Faleza Dunarii, Galati – Manastirea Metoc, Manastirea ortodoxa pe stil vechi Sf. Treime , Complexul Muzeal Stiintele Naturii  (Gradina Botanica , Gradina Senzoriala , Gradina Japoneza   ), Biserica fortificata “Precista “ ,   Turnul Televiziunii,  Faleza Dunarii , Cheile Dobrogei 

Ziua 1. Vom pleca din Pitesti pe ruta Ploiesti – Buzau pentru a ajunge pe malul Dunarii la Braila. Prima oprie va fi in statiunea Lacul Sarat pentru a vizita Manastirea Sf. Mc. Pantelimon – manastire de maici .  Biserica mănăstirii este realizată din lemn, în stil maramuresean, cu o turlă- clopotnită, care se ridică pana la înăltimea de 24 metri. În interior, biserica este decorată cu icoane pictate. 

Statiunea Lacul Sarat  este apreciata din punct de vedere turistic pentru  proprietătile curative de care dispune : nămolul  si apa minerală hipertonică care ajuta la tratarea afectiuniilor reumatologice in mod special  dar si a altor afectiuni .

De aici ne continuam drumul spre orasul Braila , important port comercial , asezat pe malul Dunarii . In Braila este o mare comunicate greaca  care si-a pus amprenta asupra arhitecturii orasului vechi . Aici vom vizita Fantana cinetica , cea mai frumoasa fantana arteziana din Romania . in Piata Traian , vom admira orologiul vechi si vom vizita  Casa Memoriala a scriitorului Panait Istrati , situata in Gradina Publica a orasului.  Casa Memorială “Panait Istrati”' din Brăila a fost concepută pentru a-l aduce acasă  , pentru totdeauna, pe  Panait Istrati, , în semn de recunostintă, pentru faptul ca a purtat numele Brăilei peste tot în lume .Vom avea timp liber pentru pranz. Plecam la Galati pentru cazare . Timp liber pentru cina .

Cazare in Galati la hotel 3*  

Ziua 2.  Dupa micul dejun vom ramane in orasul de pe malul Dunarii pentru a vizita cateva obiective interesante . Vom incepe  cu Manastirea ortodoxa pe stil vechi Sf. Treime , o manastire de calugari,  fiind si resedinta episcopala . de aici vom merge sa  ne plimbam prin Complexul Muzeal Stiintele Naturii care cupinde : Gradina botanica, Gradina Japoneza si Gradina Senzoriala , locul unde vizitarorii pot merge desculti pe Aleea Terapeutica .

Dupa vizitarea gradinii vom vizita Turnul Televiziunii  unde vom urca cu liftul pana inaltimea de  110 m ca sa admiram de sus Dunarea si  municipiul  Galati . Aici putem servi masa de pranz sau bea o cafea . 

Dupa amiaza vom puta vizita Manastirea Metoc , centrul orasului si Casa  Memoriala “ Al. I. Cuza “ , casa  parinteasca a domnitorului . Timp liber in oras . Cazare in Galati la hotel 3*  

Ziua 3. Dupa micul dejun , ne pregatim sa plecam spre Pitesti. Vom alege sa mergem pe frumosul si pitorescul drum al Cheilor Dobrogei, o arie naturala deosebita .  

-locuri VIP –  bancheta 2 si 3  din autocar  contra cost, 40 lei/persoana. -

Pretul include:

  - transport  clasificat

  - cazare 2 nopti cu mic dejun la hotel 3* in Galati

  - insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include:

  -    intrarile la obiectivele turistice

  • masa de pranz si cina
  • alte cheltuieli personale
  • asigurare storno si asigurare medicala
arrow-down