Travel Agency

Coral Tour Carpat

Cazanele Dunarii- Tara Hategului- Manastirea Prislop 20.08-22.08.2021

539 lei/pers.
share

Descriere oferta

!!!! Acceptam tichete/card de vacanta!!!

Traseu: Pitesti –Craiova- Orsova- Mehadia- Resita – Hateg- Pitesti

Obiective: Manastirea Cozia, Castelul Corvinilor, Rezervatia de Zimbrii, Manastirea Prislop, Biserica Sf. Nicolae Densus, Muzeul Locomotivelor Resita, Cascada Bigar, Manastirea Mraconia, Chipul lui Decebal, Croaziera pe Dunare ( optional), Cetatea Medievala a Severinului

 

Pretul include:

  • 1 noapte cazare cu demipensiune in Hateg -pensiune 3*
  • 1 noapte cazare cu demipensiune in zona Drobeta- Mehadia la hotel/pensiune de 3* ( in caz exceptional hotel 2* bun)
  • Transport autocar
  • Insotitor grup din partea agentiei

Tariful nu include:

  • intrarea la obiectivele turistice
  • Croaziera pe Dunare

- alte cheltuieli personale

 

PRET 539 lei/pers.

 

Ziua 1: Plecare din Pitesti aprox ora 07:00 din parcarea de la Finante spre Cetatea Medievala a Hunedoarei, impresionantul Castel al Corvinilor, cu o scurta oprire la Manastirea Cozia. Dupa ne deplasam spre rezervatia de zimbrii de langa Hateg si ne incheiem ziua un moment de reculegere la Manastirea Prislop. Cazare si cina in Hateg la pensiune 3*.

Ziua 2: Micul dejun, se pleaca spre Manastirea Sf. Nicolae din Densus una dintre cele mai vechi manastiri din Romania din piatra contruita cu materiale aduse la Sarmuzegetusa Ulpia Traiana, dupa care facem o oprire in Resita la Muzeul Locomotivelor cu Abur, unde putem sa admiram cele mai vechi locomotive din Romania. Pana sa ajungem la cazare ne poarta drumul pe malul raului Minis pana la Cascada BIgar si trebuie sa facem si mica drumetie pentru a descoperii legenda aceastei cascade. Check in la pensiune 3* in Mehadia.

Ziua 3: Mic dejun, ne incepem ziua cu o Croaziera pe Dunare (optional) unde admiram Cazanele Mici, Cazanele Mari , Chipul lui Decebal si Manastirea Mraconia. Ultima oprire turistica o vom face la Cetatea Medievala a Severinului. Se ajunge in Pitesti in cursul serii in functie de conditiile de trafic.

 

Locuri VIP - primele 3 banchete din autocar contra cost 40 lei/persoana. Supliment camera single 155 lei.

*Pretul este calculat pentru un grup de minim 35 de persoane.

REDUCERI EARLY BOOKING ROMANIA 2021 :

7 % in luna IANUARIE pentru plata integrala,

5% in luna FEBRUARIE pentru plata integrala

Sau: minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

PLECARE : parcarea de la Finante Publice Pitesti

 

*In conditiile in care nu se intruneste numarul minim de platitori, agentia isi rezerva dreptul de a majora pretul sau de a anula excursia *Agentia isi rezerva dreptul de a face unele schimbari de traseu, din motive obiective , care nu afecteaza insa cu nimic programul turistic.

arrow-down