Travel Agency

Coral Tour Carpat

CASTELE SI CETATI DIN TRANSILVANIA

570 lei/pers.camera dubla ,  730 lei /pers. camera singl.
share

Descriere oferta

TRASEU: Pitesti – Sibiu - Medias – Brancovenesti – Tg. Mures – Rupea - Miclosoara –Biborteni – Feldioara – Brasov - Pitesti

OBIECTIVE: Brancovenesti – Castelul Kemeny , Tg. Mures –Palatul Culturii , Catedrala Ortodoxa , Cetatea medievala , Gradina Zoologica , Miclosoara – Castelul Kalnoky, Cetatea Feldioara -

Ziua 1: Se pleaca pe Valea Oltului la Castelul Kemeny din Brancovenesti , o bijuterie în stil renascentist din Transilvania. Seara , timp liber in Targul Mures .

Cazare in Targu Mures – hotel 3 *

Ziua 2: Dupa micul dejun, vom avea program de vizitare a centrului din Tg.Mures:

Palatul Culturii, împodobit cu mozaicuri şi basoreliefuri în bronz şi piatră, fresce şi vitralii, toate specifice stilului Secession.  Sala oglinzilor, oferă un ambient plăcut datorită oglinzilor veneţiene amplasate la capete. Mobilierul, de o eleganţă deosebită, completează prin profilul de lalea ansamblul creat de forma identică prin care se termină coloanele sălii. Mesele sunt placate cu oglinzi, în ton cu denumirea sălii, avand chenare cu ornamentaţii metalice prevăzute cu mărgele nichelate. Vom face un tur pietonal in centrul orasului Tg. Mures unde vom vizita Catedrala Ordodoxa si Cetatea medievala . Vom avea pauza pentru masa de pranz si ne vom continua vizita la Gradina Zoologica . Seara timp liber in oras.

Cazare in Targul Mures – hotel 3 *

Ziua 3 :Mic dejun . In drum spre Pitesti vom mai face un popas la Cetatea Rupea , cetate in forma unei cochilii de melc . Apoi ne vom deplasa la Miclosoara pentru a vizita castelul Kalnoky , un muzeul al vietii transilvanene . Castelul are un parc , amenajat in stil englezesc.. Ne continuam drumul spre Pitesti cu oprire la cetatea Feldioara fiind cea mai importantă fortificaţie ridicată de cavalerii teutoni în Transilvania. Ea a fost restaurată în totalitate în perioada anilor 2013 - 2017., prin fonduri europene. Vom avea timp liber pentru a servi masa de pranz. Daca timpul ne va permite ne vom opri pentru putin timp si in Brasov.

 

PRET: 570 lei/pers.camera dubla ,   730 lei /pers. camera singl.

       REDUCERI EARLY BOOKING EXCURSII ROMANIA 2021 :

- 10 % pana la 30 ianuarie 2021 pentru plata integrala,

- 5% pana la 28 februarie 2021 pentru plata integrala

SAU minim 150 lei /persoana, avans la rezervare, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

Locuri VIP – primele 3 banchete din autocar contra cost, 40 lei/persoana.

Plecare : din parcarea de la Finante Publice Pitesti

Pachetul include:

  • transport cu autocar clasificat
  • insotitor de grup din partea agentiei
  • 2 noapte cazare cu mic dejun la hotel 3* in Tg. Mures

Pachetul nu include :

  • intrarile la obiectivele turistice .
  • masa de pranz si cina
  • alte cheltuieli personale

 

NOTA :

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

 

 

 

 

arrow-down