Travel Agency

Coral Tour Carpat

CAPPADOCIA -PAMUKKALE-ISTANBUL 27.08-05.09.2021

465 Euro/PERSOANA
share

Descriere oferta

CIRCUIT CAPPADOCIA - PAMUKKALE - ISTANBUL

Plecari : Pitesti, Bucuresti (la cerere si din alte orase)

TRASEU: Pitesti – Bucuresti – Ruse - Giurgiu – Veliko  Tarnovo –  Stara Zagora – Simeonovrad - Kapitule – Edirne  - Eceabat – Canakkale – Troia - Kusadasi – Pamukkale – Cappadokia – Konya - Urgup – Goreme - Ankara - Istanbul - Pitesti

PRET: 465 euro/persoana

Avans: 200 euro

Locuri VIP: locurile 5-16 din autocar, contra cost, 20 euro/persoana

Avansul este nereturnabil.

Pretul include

 • transport cu autocar clasificat
 • 8 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3 *  sau 4 *
 • 5 mese de seara
 • transport cu autocar  in Turcia
 • insotitor grup din partea agentiei
 • ghid din partea agentiei
 • taxe parcari si taxe autostrazi

Pretul nu include:

 • Intrarile la obiectivele turistice
 • ghizi locali - 30 euro/persoana

ATENTIE: Este obligatoriu sa avem ghid local. La obiectiv, ghidul local vine cu o autorizatie ministeriala, pe care o pune pe parbrizul autocarului. Astfel, vom fi feriti de controalele de la Ministerul Turismului din Turcia, care sunt foarte dese sau mai bine zis, chiar  daca ne controleaza, evitam amenzile foarte mari

 • Optional: Seara turceasca in Cappadocia – de la 35 euro/pers.
 • Optional: In Istanbul, croaziera pe bosfor 20 euro/pers
 • Optional: In Cappadocia se poate organiza zbor cu balonul, (de la 175 euro/persoana) ceva senzational, de la 4 dimineata, cu pick-up de la hotel, pana la 8 dimineata, cand microbuzul pick-up te aduce inapoi.
 • NOTA : Pretul este calculat pentru un numar de 40 persoane platitoare .In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) sau se impun alte restrictii, tariful poate suferi modificari.
 • Detalii si rezervari la : 0741698796 , sau pe e-mail: [email protected]

-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard  , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel  se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor  detalii.

-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.

-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu  acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.

-Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu  coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

arrow-down