Travel Agency

Coral Tour Carpat

BUCOVINA TRADITIONAL-26.08-29.08.2021

899 LEI/PERSOANA
share

Descriere oferta

Traseu: Pitesti – Bacau- Voronet- Suceava- Putna- Cheile Bicazului- Pitesti

Obiective: Casa memoriala George Bacovia , Cetatea Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Manastirea Humor, Manastirea Voronet, Manastirea Putna, Chilia lui Daniel Sihastru, Ceramica Neagra Margina, Manastirea Sucevita, Cheile Bicazului, Lacul Rosu

 

Programul detaliat pe zile:

Ziua 1- Plecare din Pitesti ora 06:00 spre Bucovina cu oprire in Bacau unde vizitam Casa Memoriala a marelui poet George Bacovia. O sa ajungem in cursul serii in Voronet ,unde ne vom caza la pensiune/hotel 3* si vom servi cina.

Ziua 2- Mic dejun, plecam spre Suceava unde vizitam Cetatea de Scaun a Sucevei, o cetate medievala ce avea rol de aparare impotriva pericolului otoman. Dupa ne continuam plimbarea in timp prin Muzeul Satului Bucovinean, un muzeu in aer liber ce ne ofera imaginea completa a satului traditional cu toate institutiile sale functional- culturale. Dupa pauza de pranz ne reculegem prin vizita a doua lacase de cult emblematice pentru zona bucovinei: Manastirea Humor si Manastirea Voronet. Timp liber , cina

Ziua 3- Mic dejun, plecare spre “Ierusalimul Neamului Romanesc” asa cum este supranumita Manastirea Putna si vizitam Chilia sapata in stanca unde a locuit Daniil Sihastru. Pana la pauza de pranz facem o vizita in atelierul unde se prelucreaza vestita ceramica neagra din Margina, unde vom vedea in timp real cum se realizeaza diferite obiecte cum ar fi : vaze, ulcioare, farfurii , etc. Inainte de a ajunge la cazare facem o scurta oprire la Manastirea Sucevita. Seara optional cina festiva bucovineana cu muzica live.

Ziua 4- Mic dejun si ne deplasam spre Pitesti, admirand Cheile Bicazului si Lacul Rosu, un lac natural format in 1838 prin prabusirea unui versant din cauza cutremurului la poalele   Muntelui Hasmasul Mare .

TARIF – 899 LEI/PERSOANA , grup min 35 pers.

Pachetul include:

  • 2 nopti cazare in Voronet cu demipensiune – pensiune/hotel 3 *
  • 1 noapte cazare in Voronet cu mic dejun – pensiune/hotel 3*
  • transport autocar
  • insotitor de grup din partea agentiei

Pretul nu include :

  • CINA FESTIVA cu muzica live traditionala in Voronet- 100 lei /persoana
  • supliment camera single – 300 lei
  • LOCURI VIP autocar, primele 3 banchete – 40 lei /persoana
  • intrarea la obiectivele turistice
  • mesele de pranz si alte cheltuieli personale

REDUCERI EARLY BOOKING:

-7% reducere luna ianuarie pentru plata integrala

-5% reducere luna februarie pentru plata integrala

-avans 150 lei /persoana la rezervare, diferenta pana la 50% se achita pana pe 30.03.2021, restul de plata cu 30 zile inainte de plecare

 

NOTA : In cazul nerealizarii numarului minim de persoane (40 pers.) Agentia isi rezerva dreptul de a anula excursia cu maxim 15 zile, inaintea datei de plecare, oferind rambursarea integrala sau posibilitatea inscrierii la un alt program similar .

Agentia isi rezerva dreptul de a face unele mici schimbari de traseu si cazari, care nu afecteaza insa cu nimic pretul si programul turistic. Data limita pentru ultimele informatii privind conditiile de efectuare a excursiei este cu 15 zile inainte de plecare.

arrow-down