Travel Agency

Coral Tour Carpat

Ayvalik - 01.07 – 09.07.2022 - 599 euro/pers

share

Descriere oferta

ZIUA 1 .Întâlnire cu reprezentanţii agenţiei Coral Tour la ora 19.30, îmbarcare şi plecare la ora 20.00 spre Ayvalik pe traseul Bucureşti-Giurgiu-Ruse-Veliko Târnovo-Stara Zagora-Kapitan Andreevo-Kapikule-Edirne-Canakkale.

 ZIUA 2. După trecerea cu feribotul a strâmtorii Dardanele, vom face o oprire în Canakkale, pentru cafea, servirea mesei sau mici cumpărături, apoi plecăm spre Ayvalik, una dintre cele mai populare destinaţii estivale turceşti de la Marea Egee, cu foarte multe atracţii turistice, unde ne vom caza timp de şase nopţi la hotelul Musho, patru stele în regim all inclusive, unul dintre cele mai bune de pe riviera respectivă. Cazare în regim all inclusive la Hotel Musho 4 *in Ayvalik 

ZIUA 3-ZIUA 7. Ne vom bucura de plajă, soare şi valuri, dar sugerăm, pentru petrecerea cât mai plăcută a timpului, dar şi pentru diversificare, câteva excursii opţionale, astfel: la Izmir, cel mai mare oraş de pe coasta vestică a Turciei şi al treilea ca mărime din Ţara Semilunei, unde vom putea admira centrul istoric, bedestenul (piaţa acoperită) Kizlaragasi Hani, vechiul bazar, citadela, fosta agora a oraşului antic Smyrna şi frumosul şi elegantul Turn al orologiului (Saat Kulesi); o croazieră pe apele cristaline ale Mării Egee; în funcţie de situaţia pandemică, se poate organiza vizitarea frumosului oraş Mytilene, capitala insulei greceşti Lesbos, excursie în care vom admira vechiul cartier Chorafa, portul istoric, cu biserica Sfântul Therapos, strada Ermou (artera comercială a oraşului), teatrul elenistic, citadela, cu vestigiile bine păstrate ale palatului genovez Gateluzzi şi cochetul muzeu arheologic (în plus, cu ajutorul autobuzelor locale, se poate ajunge şi la satul turistic Varia, la patru kilometri sud de Mytilene).

 Cazare în regim all inclusive  la Hotel Musho  4 * sau similar in Ayvalik

ZIUA 8. După micul dejun, ne îmbarcăm în autocar, cu amintiri frumoase în bagaje, şi ne îndreptăm spre Istanbul, unde, după ce ne vom caza, vom avea timp liber pentru cumpărături şi vizite individuale. Cazare cu mic dejun la Hotel   Hamit Sultan 3 * sau similar in Istanbul 

ZIUA 9. Mic dejun şi întoarcere acasă, cu o scurtă oprire la Edirne, pentru a cheltui ultimele lire. Sosire în Piteşti în jurul orei 23.00, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.

Tariful include :

Transport autocar  clasificat

- 6 nopti cazare cu all inclusive , hotel Musho 4* sau similar

-1 noapte cazare cu mic dejun in Istanbul  la hotel  Hamit Sultan 3* sau similar

- Ghid agentie 

- Reprezentant agentie

 

Tariful nu include:

Intrarea la obiectivele turistice , 

Feribot -  5 euro/pers  

Optional - excursie Izmir – 40 euro/pers 

  • excursie Lesbos – pretul se va stabili acolo
arrow-down