Travel Agency

Coral Tour Carpat

AUSTRIA SI BAVARIA IN HAINE DE IARNA 28 NOV- 4 DEC. 2021

440 EURO/PERS
share

Descriere oferta

ZIUA 1. – 28.11.2021 - Plecare din Piteşti la ora 21.00, spre Viena. Odată ajunşi în capitala Austriei, pe data de 29.11.2021 , vom face clasicul tur panoramic al celebrului bulevard vienez Ring, pentru a admira clădiri simbol ale oraşului ce se oglindeşte-n Dunăre: Observatorul Astronomic Urania, Ministerul de Război, Hotel Imperial, Opera, Parlamentul şi Primăria. După care, vom porni în turul pietonal, ce include traversarea curţilor Palatului Hofburg, vechea reşedinţă a împăraţilor austrieci, strada Graben, cu Wiener Pestsaule (Coloana Ciumei), monument ridicat la sfârşitul secolului XVII, şi emblema Vienei, catedrala Sfântul Ştefan. Apoi, timp liber pentru vizite individuale sau shopping. Sugerăm muzeele din Palatul Hofburg (apartamentele împărătesei Sissi, Efes sau Şcoala de echitaţie spaniolă), iar cumpărăturile, pe foarte populara stradă pietonală Mariahilfer strasse, inima comercială a vechii Viene. După timpul petrecut într-un mod atât de variat şi de plăcut, mergem la hotel, ne cazăm şi ne pregătim să mergem să admirăm Piaţa de Crăciun, la lăsarea serii.   Cazare la hotel 3/4*
ZIUA 2. – 30.11.2021 - După servirea micului dejun, plecăm spre Salzburg, oraşul în care s-a născut marele Mozart. În funcţie de vreme, dacă e însorită, vom alege varianta de a merge pe valea Dunării, prin pitoresul defileu Wachau, cu ale sale romantice sate, biserici şi castele ruinate. Pe drum, vom face o scurtă oprire la Abaţia Melk, o capodoperă a barocului austriac, unde vom vizita Galeria împăraţilor, Sala de marmură şi biserica abaţială. Sosiţi la Salzburg, vom aborda vechiul oraş arhiepiscopal într-un tur pietonal, cuprinzând Palatul Residenz, vechiul palat arhiepiscopal, o combinaţie între renascentism şi baroc, actualmente muzeu de artă, Domul, ridicat în stil baroc, dar şi cu influenţe ale Renaşterii italiene, Fântâna Kapitel, abaţia benedictină Sfântul Petru, casa natală a lui Mozart şi impozanta fortăreaţă Hohensalzburg, ce veghează oraşul încă din secolul XI, de la peste 100 de metri înălţime. De asemenea, ne vom bucura şi de feeria oferită de Piaţa de Crăciun. Cazare la hotel 3/4 *
ZIUA 3 - 01.12.2021 - Mic dejun. Vizite individuale în Salzburg, dar sugerăm excursie opţională la Munchen, frumoasa capitală a Bavariei, unde, toată ziua, ne vom bucura de atmosfera de sărbătoare a oraşului, de vederea elegantelor edificii reprezentative ale oraşului (Coloana Fecioarei Maria, Catedrala Frauenkirche, Noua Primărie-Neues Rathaus, Vechea Primărie-Altes Rathaus, Muzeul Residenz, Vechiul Castel-Alter Hof, Biserica Theatinilor, Opera), dar şi de o repriză de shopping pe măsură. Cine doreşte, poate vizita Muzeul Oktoberfest şi faimoasa berărie Hofbrauhaus. Întoarcere la Salzburg pentru cazare.  Cazare la hotel 3 /4 *
ZIUA 4 .- 02-12.2021 Mic dejun şi plecare spre Innsbruck, cocheta capitală a Tirolului. Ajunşi în oraşul apărat de Alpi, vom face un tur pietonal, pentru a admira Domul Sfântul Iacob, ridicat pe temelia unei biserici de la sfârşitul secolului al XII-lea, Biserica imperială-Hofkirche, care adăposteşte grandiosul mausoleu al împăratului Maximilian I şi capela de argint, Castelul imperial Hofburg, Acoperişul de aur, simbolul oraşului, acoperit de plăci de cupru aurite, şi Piaţa de Crăciun. Timp liber pentru vizite individiuale şi cumpărături.  Cazare la hotel 3/4 *
ZIUA 5 .- 03.12.2021 - După servirea micului dejun, pornim spre Bratislava, cu popas obligatoriu în orăşelul Wattens, la Centrul Swarovski, unde vom da ochi cu fabuloasa lume a bijuteriilor din renumitul cristal, unul dintre cele mai faimoase din lume. Pe drum, opţional, dar şi în funcţie de timp, putem ajunge la Peştera Seegrotte, fostă mină, cu cel mai mare lac subteran din Europa, format în urma unor inundaţii din anul 1912. În timpul ultimului război mondial, în cavitate a funcţionat o fabrică de avioane Heinkel. Peştera poate fi vizitată atât pietonal, cât şi cu barca. La Bratislava, ne vom caza, apoi vom merge în frumosul centru istroic, pentru a ne bucura de farmecul pieţei de Crăciun, dar şi de multitudinea de magazine de suveniruri şi restaurante. Cazare la hotel 3 /4*
ZIUA 6 .- 0.12.2021 - Mic dejun şi întoarcerea spre ţară. La Piteşti vom ajunge în jurul orei 22.00, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
PRET : 440 euro/pers. pentru un numar de 25 pers.
Supliment single : 190 euro/pers.
Locuri VIP : bancheta 2 si 3 de pe fiecare rand din autocar – 20 euro/pers.

Pretul include :
- Cazare 5 nopti cu mic dejun la hotel 3*/4 *
- Transport cu autocar clasificat
- Insotitor grup si ghid din partea agentiei
Pretul nu include :
- Asigurare medicala si asigurare storno ( optionala, se incheie odata cu semnarea contractului de comercializare a pachetului de servicii turistice);
- Biletele de intrare la obiectivele turistice din program;
- Excursiile optionale : excursia din ziua a treia la Munchen, va fi 30 euro/pers. la un numar minim de 15 pers.
- Excursia din ziua a cincea la Pestera Seegrotte - 10 euro ;
- Masa de pranz si cina .
Grup minim : 25 de persoane
Pentru un grup de 20-25 de persoane pretul se majoreaza cu 35 euro/persoana;
Pentru un grup mai mic de 20 de participanti ,pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza
Conditii de plata : - 30% din pretul pachetului de calatorie la inscriere
- 70 % cu minim 10 zile inanite de plecare .
Daca inscrierea intervine cu 15 zile inaintea plecarii , pachetul truristic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata , Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula
rezervarea.
Conditii de anulare - conform contractului de prestari servicii.

IMPORTANT !! Va reamintim ca incheierea unei ASIGURARI STORNO de calatorie poate coperi pierderille financiare cauzate de anulare , inclusiv in cazul infectarii cu SARS-COV 2, contracarand efectul penalizarilor aplicate . Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie fianciara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.
Avand in vedere epidemia SARS-COV 2, este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei ( cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrtictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimetare de igiena si contrtol a statrii de sanatate, formalitati vamale ).
-Documentele necesare calatoriei : carte de identitate sau pasaport valabil;
-Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camere superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.
-Copiii minori (sub 18 ani) pot iesi din tara daca sunt insotiti de ambii parinti cu pasaport individual sau carte de identitate Cand merg insotiti numai de un parinte, acesta va avea declaratie notariala de la celalalt parinte, cu acordul acestuia, sau va avea hotararea de divort definitiva prin care i-a fost incredintat minorul sau certificatul de deces. In situatia in care nu calatoreste cu parintii , ci cu insotit de un alt adult , acesta trebuie sa posede in afara declaratiei sau procurei notariale data de ambii parinti si cazier judiciar.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Toate informatiile privind conditiile de calatorie sunt disponibile pe site-ul ; www.politiadefrontiera.ro
In situatia in care masurile luate de catre autoritati impun restrictii de calatorie care ingreuneaza sau fac imposibila executarea pachetului de servicii de calatorie, turistul va beneficia de un voucher – anexa la contractul de comercializare a pachetelor de servicii de calatorie, pentru intreaga suma achitata.
Voucherul poate fi utilizat timp de 12 luni, integral/partial la efectuarea unei noi rezervari pentru un produs CORAL TOUR. Turistul nu poate primi contravaloarea in bani a voucherului.
Persoanele care calatoresc singure pot opta pentru : camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune , in functie de insrierile existente sau ulterioare un partaj .
In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single , in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single.
Agentia nu este raspunzatoare pentru furtul bagajelor, a actelor de identitate sau a obietelor personale;
In cazul in care aceste situatii nedorite apar , turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
Acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor ,incepand cu bancheta a doua ;
Nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia ,cat si informarile de calatorie privind ora si punctul de intalnire vor fi furnizate cu cel mai tarziu 3 zile inaintea plecarii .
In situatia in care turistul are cerinte speciale , cum ar fi :- camera alaturata cu anumita persoana ; - camera la un anumit etaj ; - camera cu balcon ; -meniu special , acestea vor fi cu titlu de solicitare catre prestator dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului ;
Conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali .
Prezentul document constituie anexa la Contractul de prestari servicii.

arrow-down