Travel Agency

Coral Tour Carpat

1 DECEMBRIE - MINI VACANTA DE IARNA - CEL MAI FRUMOS TARG DE CRACIUN , NE ASTEAPTA !!!!! 27-29 NOV.2021

655 LEI/PERS
share

Descriere oferta

1 DECEMBRIE - MINI VACANTA DE IARNA
NE ASTEAPTA CEL MAI FRUMOS TARG DE CRACIUN - SIBIU SI IMPREJURIMI
EXCURSIE 2 NOPTI - 3 ZILE 27 – 29. NOV. 2021  -  655 LEI/PERS.
!!! Acceptam tichete/card de vacanta
TRASEU: Pitesti – Sibiu – Biertan – Porumbacu de Sus - Pitesti
OBIECTIVE: SIBIU : Targul de Craciun, Catedrala Mitropolitana Ortodoxa, Turnul Sfatului , Catedrala Evanghelica , Podul Minciunilor , BIERTAN : Biserica fortificata , PORUMBACU DE SUS : Parcul tematic “Povestea Calendarului “
Ziua 1: Se pleaca pe Valea Oltului la Sibiu cel mai important centru cultural şi economic din sudul Transilvaniei, Oraşul a fost capitală a Transilvaniei între anii 1692-1791 şi 1849-1865. A cunoscut în ultimii ani o renaştere economică şi culturală semnificativă. Sibiul este în prezent unul dintre oraşele cu cel mai mare nivel de investiţii străine din România. În anul 2007 a fost Capitala Culturală Europeană . Sibiul e din nou nominalizat de către Asociația European Best pe lista celor mai bune 20 de destinații turistice europene. In Sibiu are loc in fiecare an cel mai maresi mai frumos Targ de Craciun din Romania , cu produse originale ale mestesugarilor din zona . Dupa cazare vom merge in ne bucuram de frumusetea Targului si de luminitile colorate din oras si sa servim masa la terasele inchise si incalzite din Piata Mare a Sibiului . Cazare in Sibiu – hotel Forum Continental 3 *
Ziua 2: Dupa micul dejun, vom avea program de visita in imprejurimile Sibiului .
Vom vizita Biserica Fortificata din BIERTAN cu povestile ei fascinante.
Cu mai bine de 200 de ani înainte să descopere Columb America, în inima Transilvaniei era atestată una dintre primele așezări săsești, ce avea să cunoască o istorie fascinantă. Biertanul era unul dintre cele mai prospere locuri de peste Carpați, aşa că localnicii au construit cu banii lor o cetate şi o biserică atât de trainice, încât au căzut pradă năvălitorilor doar o singură dată în peste 500 de ani. Şi atunci a fost nevoie de o armată de 16.000 de soldaţi ca să le cucerească. În zilele noastre, armate de turişti de trei ori mai numeroase vin să viziteze fortificația în fiecare an.
Cazare in Sibiu – hotel Forum Continental 3 *
Ziua 3 : Mic dejun si plecarea spre casa . Pe drumul de intoarcere vom poposi si la Parcul Tematic “Povestea Calendarului “ din Porumbacu de Sus.

PRET: 655 lei/pers.loc in camera dubla , 180 lei /pers. supliment camera singl.
Locuri VIP – primele 3 banchete din autocar contra cost, 40 lei/persoana.
Plecare : din parcarea de la Finante Publice Pitesti

Pachetul include:
● transport cu autocar clasificat
● 2 nopti cazare cu mic dejun la hotel Forum Continental 3* in SIBIU
● Taxa hoteliera
● Insotitor de grup din partea agentiei
Pachetul nu include :
● intrarile la obiectivele turistice .
● masa de pranz si cina
● alte cheltuieli personale

NOTA : -Ghidul insotitor poate efectua modificari programului (ordinea desfasurarii actiunii, schimbari de ore) , fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.
-Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de ministerul de resort al tarii respective. In oferta agentiei tipul de camera prezentat nu este intotdeauna cel pentru camera standard ! In mod frecvent sunt prezentate camera superioare. Pentru vizualizarea camerelor Standard , va rugam sa accesati pagina web a hotelului. Distribuirea camerelor la hotel se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptive, asistat de insotitorul de grup. Hotelierii pot solicita plati suplimentare pentru utilizarea facitatilor din camera de hotel (ex: taxe locale, minibar/frigider, seif, prosop la piscina, etc.) Va rugam ca in momentul sosirii la hotel, sa solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra acestor detalii.
-Situatii de forta majora si neprevazute cum ar fi : razboaie, cutremure, greve , fenomene naturale si meteo deosebite ,etc., nu obliga agentia la despagubiri sau compensatii.
-Pentru retragerile din orice motiv inaintea plecarii, se aplica penalizari conform contractului. Pentru a nu se pierde banii, se recomanda incheierea asigurarii STORNO , valabila pentru situatii deosebite , demonstrate cu acte doveditoarre, cum ar fi : imbolnaviri , deces, furtul/ distrugerea pasaportului / cartii de identittate.
-Locurile in autocar se ocupa in ordinea inscrierii, fiecare turist avand rezervat locul, indiferent de localitatea unde se imbarca . Numarul de inscriere nu coincide intotdeauna cu numarul locului in autocar.

arrow-down